evet canm ama artacakmı bakalım :)19.49 pozitif olmuyormu :)
Yumurtlama gunlerını hergunmu ıkıgunde bırmı degerlendırdın kızevet canm ama artacakmı bakalım :)
ahahahhhh :)Hamılesıııınnnn ghuhuhuhhh koş esınehemen bıze nasıl yaptını anlat ahahaha
bende cok sabırsızım canmmm :)[/QUOTE
çıkmadı mı canım sonuç?bende cok sabırsızım canmmm :)
aa çıkmış göremedim pcden :)))ahahahhhh :)
birde belirti falan var mıydıı??ahahahhhh :)
Neden artmasınki aklına kötü şeyler getirme :)evet canm ama artacakmı bakalım :)
belirti olarak aylardır kasık agrısı göğüs sismesi acısı her ay yasadıgım seylerdi benim farklı olan en belirgin belirtim perşembe günü baslayan çarpıntım.nabzım 100 ün altına inmiyor o günden beri, birde gece terlemelerim var ateşim sabit 37 de kaldı yum sonrası normalde adete bikaç gün kala düşmeye baslardı.kasık agrılarım var ama her ay olurdu bariz bir degişiklik olmadıbirde belirti falan var mıydıı??
Canım çok sevindim hemen bize dua et olur mu :)))evet canm ama artacakmı bakalım :)
Darısı ıkımıze cnmCanım çok sevindim hemen bize dua et olur mu :)))
m sen gec yumurtlamıs olmayasın dun yumurtlarken goguslerım cok acıdı ondan bıgun oncede sısmeye baslamıstıYa kızlar göğüslerim acayip şiş su toplamış gibiler hatta eşim dalga geciyor artık:) normalde regl zamanı dokunamam çok ağrırlar ama bu ay 1 hafta önce cok acıyorlardı ucunda batma vardı ama yavaş yavaş ağrısı azalmaya başladı bu belirti olmaz değil mi?
Birde sarı ile acık kahverengi arası bir akıntı geldi peçeteye gelen off üşütme olabilir mi acaba? diğer topiclere yazdım ama cevap alamadım belki sizin bir fikriniz vardır?
Sanmam yumurtlama akıntım gelmişti 2 hafta ince falan. zaten çok düzenlidir benim reglim 4 gün var batıma kuuru geçirmem gerekmiyor mu bu günleriCn
m sen gec yumurtlamıs olmayasın dun yumurtlarken goguslerım cok acıdı ondan bıgun oncede sısmeye baslamıstı
inşallah canım :)Neden artmasınki aklına kötü şeyler getirme :)
Canım çok sevindim hemen bize dua et olur mu :)))
inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız kızlar Allahım isteyen herkese nasip etsin tez zamanda :)Darısı ıkımıze cnm
Belkı ıkıncıye yumurtladınSanmam yumurtlama akıntım gelmişti 2 hafta ince falan. zaten çok düzenlidir benim reglim 4 gün var batıma kuuru geçirmem gerekmiyor mu bu günleri((
Valla uzayan akıntı gelmedı bnden geldıysede ılıskı yasadık yada ec de anlamamıs olabılırım yaBilemiyorum tabii de yumurtlama akıntısı şeffaf uzayan değil miydi ki?offf göğüslerimde arada dururken de ağrı oluyor bazen anlamsız...
Amin amin inşallahDarısı ıkımıze cnm
Genelde ben yumurtlama takibimi ona göre yapıyorum o akıntı gelince yumurtluyorum ve kasık ağrımda oluyor az biraz zaten. bu öyle bir akıntı değil krem gibiValla uzayan akıntı gelmedı bnden geldıysede ılıskı yasadık yada ec de anlamamıs olabılırım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?