İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

birde belirti falan var mıydıı??
belirti olarak aylardır kasık agrısı göğüs sismesi acısı her ay yasadıgım seylerdi benim farklı olan en belirgin belirtim perşembe günü baslayan çarpıntım.nabzım 100 ün altına inmiyor o günden beri, birde gece terlemelerim var ateşim sabit 37 de kaldı yum sonrası normalde adete bikaç gün kala düşmeye baslardı.kasık agrılarım var ama her ay olurdu bariz bir degişiklik olmadı

Ya kızlar göğüslerim acayip şiş su toplamış gibiler hatta eşim dalga geciyor artık:) normalde regl zamanı dokunamam çok ağrırlar ama bu ay 1 hafta önce cok acıyorlardı ucunda batma vardı ama yavaş yavaş ağrısı azalmaya başladı bu belirti olmaz değil mi?
Birde sarı ile acık kahverengi arası bir akıntı geldi peçeteye gelen off üşütme olabilir mi acaba? diğer topiclere yazdım ama cevap alamadım belki sizin bir fikriniz vardır?

Cn
m sen gec yumurtlamıs olmayasın dun yumurtlarken goguslerım cok acıdı ondan bıgun oncede sısmeye baslamıstı

Sanmam yumurtlama akıntım gelmişti 2 hafta ince falan. zaten çok düzenlidir benim reglim 4 gün var batıma kuuru geçirmem gerekmiyor mu bu günleri((

Cn

m sen gec yumurtlamıs olmayasın dun yumurtlarken goguslerım cok acıdı ondan bıgun oncede sısmeye baslamıstı
Sanmam yumurtlama akıntım gelmişti 2 hafta ince falan. zaten çok düzenlidir benim reglim 4 gün var batıma kuuru geçirmem gerekmiyor mu bu günleri((

Bilemiyorum tabii de yumurtlama akıntısı şeffaf uzayan değil miydi ki?offf göğüslerimde arada dururken de ağrı oluyor bazen anlamsız...

Bilemiyorum tabii de yumurtlama akıntısı şeffaf uzayan değil miydi ki?offf göğüslerimde arada dururken de ağrı oluyor bazen anlamsız...
Valla uzayan akıntı gelmedı bnden geldıysede ılıskı yasadık yada ec de anlamamıs olabılırım ya

Valla uzayan akıntı gelmedı bnden geldıysede ılıskı yasadık yada ec de anlamamıs olabılırım ya
Genelde ben yumurtlama takibimi ona göre yapıyorum o akıntı gelince yumurtluyorum ve kasık ağrımda oluyor az biraz zaten. bu öyle bir akıntı değil krem gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…