- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Benımde dun krem gıbı oldu yumurtlama gunumdu tabı kosoden kosoye degısır belkı hamılesınGenelde ben yumurtlama takibimi ona göre yapıyorum o akıntı gelince yumurtluyorum ve kasık ağrımda oluyor az biraz zaten. bu öyle bir akıntı değil krem gibi
Hamileysem ben sokBenımde dun krem gıbı oldu yumurtlama gunumdu tabı kosoden kosoye degısır belkı hamılesın
Kızlar, bugün kan verebildim. Hani şu idrar testlerimde bekleyince ikinci kırmızı çizgiyi gören ben.. Bür an umutlanmıştım işte. Bugün Bhcg 0.946 çıktı..bence hamilesin kesildi mi kanama
Unutşanma bekle cnm sonra hayal kırıklıgı oluyo kaconco gun ılıskıdenHamileysem ben sokgarip olan şeyler var vucudumda ama çokta umutlanmak istemediğimden sanırım hamileliğe yormuyorum.
Bizde ilişki hep oldu hangisi tuttu bilemiyorum ki tam günü hesaplayamıyorum. Zaten batımı bekleyeceğim test falan yapmayacağım:)Unutşanma bekle cnm sonra hayal kırıklıgı oluyo kaconco gun ılıskıden
En sondan ve yumurtladıgını dısundun gunden say cnmBizde ilişki hep oldu hangisi tuttu bilemiyorum ki tam günü hesaplayamıyorum. Zaten batımı bekleyeceğim test falan yapmayacağım:)
Canım çok sevindim ya inşallah günden güne artar değerin, sende epeydir uğraşıyosun sıra dilekte artıkkızlarr sonucum 19,49 ne düşüncegmi bilemedmm
Bugün 11 gün olmuş canım.En sondan ve yumurtladıgını dısundun gunden say cnm
evet canım 1 seneyi gecmişti Allahım nasip etti çok şükür dileğim tüm isteyenlere nasip etsin AllahımCanım çok sevindim ya inşallah günden güne artar değerin, sende epeydir uğraşıyosun sıra dilekte artıkBende şuan icin sizi takipteyim inşallah hapı bırakıp çalışmalara başlayınca katılcam aranıza allah kimseye aratmasın herkese nasip etsin bu duyguyu aminn..
Hayırlı olsun canım inşallah artar bu değer hamile olduğunu gösterir iki gün sonra tekrar kan ver dikkat et kendinekızlarr sonucum 19,49 ne düşüncegmi bilemedmm
inşallah canım çarsamba tekrar vericem tamda adet günüm olacak zaten,çok tesekkür ederim:)Hayırlı olsun canım inşallah artar bu değer hamile olduğunu gösterir iki gün sonra tekrar kan ver dikkat et kendine
Yarın testte cıkma ıhtımlı olabılır yada batı bekle az kalmıs senınBugün 11 gün olmuş canım.
evet canım pozitif ama düşükmü deger ayy biz kadınlar böleyiz iste
biz aynıyız benim de bugun 8.gün adetime 7 gün var cok düşük cıkar bence ama ben cumartesi idrar testi yapıcamBenim yumurtlama günümden 7 gün geçmiş adetime de 7 gün var kan testi yapsam bile çıkmaz gibime geliyor sizce çıkma ihtimali varmı kızlar
benim mecbur yapmam lazım çarşamba emara girmem gerekiyor bebek varmı yokmu emin olmam lazım hastane işinide erteleyemem kaynanamla gidicem kaynanam o gün izinli başka zaman tek gidemem yürümeye halim yok belimden dolayı. Kafam karmakarışık olsu ne yapsam bilmiyorumbiz aynıyız benim de bugun 8.gün adetime 7 gün var cok düşük cıkar bence ama ben cumartesi idrar testi yapıcam
Aaa evet sen emara gidicektin o zaman yaptır canım bana da sonucu söylersin aynı cünkü tarihlerimiz beklediğin adet 22 ocak mı benim ki 22 ocakbenim mecbur yapmam lazım çarşamba emara girmem gerekiyor bebek varmı yokmu emin olmam lazım hastane işinide erteleyemem kaynanamla gidicem kaynanam o gün izinli başka zaman tek gidemem yürümeye halim yok belimden dolayı. Kafam karmakarışık olsu ne yapsam bilmiyorum
Batı bekliyeceğim cünkü bundan önceki aylarda hep erken test yaptım negatifti şimdi bekliyeyim olmazsam test yaparım diyorum. İnşallah kırmızılar gelmez hepimizin bu ay da testlerimizi yaparızYarın testte cıkma ıhtımlı olabılır yada batı bekle az kalmıs senın
mecbur yaptırcam cnm ama çıkmaz diye düşünüyorumAaa evet sen emara gidicektin o zaman yaptır canım bana da sonucu söylersin aynı cünkü tarihlerimiz beklediğin adet 22 ocak mı benim ki 22 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?