İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Şüphe olduğunu bence söylemelisin ilgili doktora gerçi emarda radyasyon yok diyorlar ama sen yinede bildir canım belki yapmazlar. Kan testinde çıkmayabilir çünkü

Batı bekliyeceğim cünkü bundan önceki aylarda hep erken test yaptım negatifti şimdi bekliyeyim olmazsam test yaparım diyorum. İnşallah kırmızılar gelmez hepimizin bu ay da testlerimizi yaparız
Insallah cnm evet negatıf olunca ınsan kendını cok kotu hıssedıyor aglayası gelıyor hayırlıso

Aynen o yüzden hiç gerek yok diyorum varsa süpriz olsun. Ama tabi bir yanda da değişik şeyler oluncada acaba mı demiyorda değilim:)
Ay sorma bn bıle acada döllendımı dun bugunmu dollendı adete sukadr var dıye konusuyorum kendı kendıme benım bata 10 13 gun en fazla var

Ovulasyon günüm Ocagin 2siydi bı kaç gün sonrasında çok abartılı olmamasına rağmen meme uçlarında dokundukca acim vardı daha önce olmayan biseydi iki gün kala testimi yaptım

Eklentiler

• IMG_20180115_194010.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 77
Birde diyorlar ki düşünmeyin nasıl düşünmeyelim ya anlamadım ki
Olumlu dususen olumsuz olunca kotu oluyosun kotu dusunsenn dollensen de busefer stresten bısey olur aman ya nabalım bosverelım gıtsın bıraz

Bende öyleyim canım yaptıgım testlerin yarısını da eşime söylemiyorum
Ay bende öyleydim gecen ay ondan önceki ay vallahi duysa paralara yazık diyecek. Ama bu ay kararlıyım yapmayacagım test günüm geçmeden

Ovulasyon günüm Ocagin 2siydi bı kaç gün sonrasında çok abartılı olmamasına rağmen meme uçlarında dokundukca acim vardı daha önce olmayan biseydi iki gün kala testimi yaptım
hadi gözün aydın olsun canım sağlıcakla kucağına al bebeğini darısı diğer kızlara inşallah :)

Hayırlı olsun bu ikinci güzel haber oldu ardarda hadi bizde verelim o haberleri inşaallahhhhhhhh:)))

Oo hanimlar guzel haberler cifter cifter masallah.rabbim tamamina erdirsin kizlar.darisi tum istryenlere olsun ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…