İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Arkadaslar gecen ay adetim 17 gun gecti idrar testlerim hep silik cizgiydi kanda bisy cikmiyrdu snra sabaha karsi bi rüya gordum rüyyamda cok korktum sonra adet gbi kanamam geldi sasirdim yumurtlamadan 1 gun sonra geldi. Sonra hastaneye gtim bir sorun cikmadigini soyledi doktor .sonra ailem hocaya bakitalim belki subyan vardır dedi subyandanda bebek olmazmis hocaya gtim sende subyan var dedi ama 2 yıllık evliyim canlarim cok istoyrm allahim veerici

Arkadaşlar merhaba. Bi yardım nolur. Ben 12 kasımda düşük yasadım kürtaj olmadım kanla gitti. İlk bebeğimdi. Geçen ayın 18 inde adet oldum korunmayı bıraktım. Normalde 28 günde bir olurum. Yani bugun hastalanmam lazımdı. Düşükten önce 28 günde 1 ve sabah erken saatte olurdum. Ama bugun olmadım. Karnımda sadece ara ara kısa süreli kramplar oluyor. Ve çok uykum oluyor. Hamile oldugumda da böyleydi ama o zamangöğüslerim çok hassastı ve burnum kanıyordu. Şimdi pek bi belirti yok açıkçası. Ama bebekistiyorum çok. Acaba bu kramplar ve bugunolmayışım gebelikten olabilir mi yoksadüşükten sonra tüm düzenim bozulmuş mudur

Canim inşallah hamilis olursun rabbim verici allahima dua et

İnşallah ya. Test yapmaya da korkuyorum. Diğerinin sevincini 2 gün yasayabildim. Şimdi ise acaba hamile miyim stresi.. Kafayı yicem.

Gunaydın kızlar sımdı persembe yı ıple cekıyorum bırazda korkuyorum yumurtlama gene dusuk cıkcak dıye hayal kırıklıgı yasamak ıste ıyorum ılıskının ustunden bugun ucuncu gunum bıraz gogus hassasıyetım var prıkolojıknyasamak ıstemıyorum hayırlısı bakalı. Neler olcak

Yaşamazsın inşallah.. bende bugün test yaptım 4 gün var bişey çıkmadı ama korkuyorum yine olmazsa diye gerçekten çok zor beklemek... bi daha ki aya kalmak.. buhrandayım

Yaşamazsın inşallah.. bende bugün test yaptım 4 gün var bişey çıkmadı ama korkuyorum yine olmazsa diye gerçekten çok zor beklemek... bi daha ki aya kalmak.. buhrandayım
Haklısın cnm benım zaten bat gunune kadar bellı olmaz ınş yumurtlamışımdır en azından ve mınnoş bebıs tutunmustur dıyorum bekleyıp gorelım sendentakma kafana bellımı olur gec dollenmedır bıranda cıkıverır heray denemeye devam bakalım neler olcqk

Hadi bakalim guzel hanimlar moraller tavan olsun.yola devam diycez hep.burdayiz beraberiz.benim normal bat gunu yarin sabahlari regl olcakmisim gibi hislerim oluyo.bakalim sonu ne cikacak.

Bekle bakalım canım tekrar yaparsın inşallah güzel haberlerini alırız:)

B
Bilmiyorum olmadıkça daha da kırılıyor sanki insan o duygu çok kötü

B

Bilmiyorum olmadıkça daha da kırılıyor sanki insan o duygu çok kötü
Evet ıkı uc kere yasadım bende gecen ay adet gecıkınce cok umıtlenmıstım bebek yoksa batlar gecıkmesın dıyorum bakalım benım buay bat nezqman olcak olmassa dıcem hamıleyım ılac kullanıyorum sözde bakalım

Hakkımızda hayırlısı inşallah bu ay güzel haberler alırız

İniallah dediğin gibi olur ama inan insanın gücü tükeniyo sanki
Maalesef cnm zor bısey ya mıllet ılk denemede hamıle calla gecen arkadasım ıkıncıyı dusunuyoz dedı ıkı haftaya kalmadı hamıleyım dedı delı olmamak rlde degıl bana bebek seyler falan atıyo fıkır ver hangısını alayım dıye nekadar uzuluyorum ;(

Ay canım aynı şeyi bende yaşıyorum burda arkadaş 2. ayda hamile kaldı benim 1 yıl olacak neredeyse. Oda hep öyle karnını falan elletiyo bende istiyrummmm

Ay canım aynı şeyi bende yaşıyorum burda arkadaş 2. ayda hamile kaldı benim 1 yıl olacak neredeyse. Oda hep öyle karnını falan elletiyo bende istiyrummmm
Ay ya o daha da kotu bana carsıya cıkarsan orda bebek kıyafetıne bakarmsn bısışer aldırcm dıyo bıde ınsan ınsanı anlamıyor ko artık bebek kıyafetlerıne dokununca cok kotu aglayasm gelıyor cok ıstıyorum artık hazırım anne olmaya ;(

Ne hissediyorsun bende hiç akıntı yok mesela kup kuru buda genelde adet öncesi olur sadece ara ara kasık agrılarım var baskada bir belirti yok
benimde göğüslerimde hassasiyet var canım akıntım var sık idrara çıkıyorum bide sabahları ağzımda ekşi tat oluyor ama belkide psikolojiktir bazen diğer kasığımdada aynı ağrı oluyor belkide tekrar yumurtluyorumdur diye düşünüyorum belim çok ağrıyo yerimden kalkamıyorum galiba hastaneye gidemicem götürcek kimsede yok öğle test aliyim en iyisi

benimde bat 18 aralık normalde 14/15 ocakta olmam gerekiyordu diğer aylar 26 27 28 günde olmuşum buay 30 gündeyim testin negatif benimde uykum geliyor ama yorgunluğa bağlıyorum.

benimde bat 18 aralık normalde 14/15 ocakta olmam gerekiyordu diğer aylar 26 27 28 günde olmuşum buay 30 gündeyim testin negatif benimde uykum geliyor ama yorgunluğa bağlıyorum.
Ne hissediyorsun canım geçen ay bana da aynısı oldu sonuç hüsran çok fazla umutlanma sonra çok üzülüyor insan ama inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…