Benimki de iyi çok şükür canım p.tesi kontrolümüz var görücem inşallah. Ben kilo alamıyorum karnım da büyüdü ama hala -1 kilo da gidiyorum.. oğlumda da alamıyordum o yüzden doktor sorun etmiyor son iki ay alıcam muhtemelen :)Goguslerm acısı azaldı cnm evet ama ongoruntuntamm hamıle gorıntusu damarlı seklı bıle degıstı yuzunde bısey var dıyo arkadaslar noldu dıyolar aaahahahaha allahın ıznıylr uc hafta sonra bebekle keseyı gorunce bıraz daha rahatlarım heralde senın bebıs nasıl kılo alıyomsn
Ahahaha ne guzel ıns bende sadece bıkac kılo bebege alırım dıyorum ama karnım da gurulduyor sımdıden boyleyse buyudukce nasıl olcak nasıl beslenıyorsun duzenınnvarmı cnmBenimki de iyi çok şükür canım p.tesi kontrolümüz var görücem inşallah. Ben kilo alamıyorum karnım da büyüdü ama hala -1 kilo da gidiyorum.. oğlumda da alamıyordum o yüzden doktor sorun etmiyor son iki ay alıcam muhtemelen :)
Yok canım sabah ve akşam olmak üzere iki ana öğün de baya yiyorum ama öğlen ve ara öğünleri geçiştiriyorum aklıma eserse meyve yoğurt filan yiyorum ama bi düzenim yok. Oğlumda toplamda 6 kilo almıştım 3160 gr doğmuştu bakalım bu da en fazla o kadar olur muhtemelen :)Ahahaha ne guzel ıns bende sadece bıkac kılo bebege alırım dıyorum ama karnım da gurulduyor sımdıden boyleyse buyudukce nasıl olcak nasıl beslenıyorsun duzenınnvarmı cnm
Aaaa ne guzel kız valla ıns bende oyle olurum almam cok bende sabah işte kahvaltı yapıyorum artık haslanmıs yumurta da goturcem ekmegı baya kesmeyo dusunuyorum gunde 1 3 dılım ekmek yıyorum meyve ve badem yıyorum cesıtlendırmeyı dusunuyormYok canım sabah ve akşam olmak üzere iki ana öğün de baya yiyorum ama öğlen ve ara öğünleri geçiştiriyorum aklıma eserse meyve yoğurt filan yiyorum ama bi düzenim yok. Oğlumda toplamda 6 kilo almıştım 3160 gr doğmuştu bakalım bu da en fazla o kadar olur muhtemelen :)
İnşallah canım alsan da takma doğumdan sonra sıkı bi diyetle çabucak verirsin. Bende ilk başlarda çok iştahlıydım biraz kilo alır toparlarım diye seviniyodum ama olmadı iştahım yarıya indi :) dr bebeğin gelişimi iyi diye dert etmiyor ama pazartesi de kilo alamadığımı görürse muhtemelen biraz canı sıkılcak :) bana günde bir yumurta, ikişer tane ceviz-badem-fındık, bir iki küçük kase yoğurt ve bi bardak süt içsen yeterli demişti.. aslında bu şekilde düzenli gitsem hem benim hem bebişim için iyi olacak biraz daha zorlamam lazım kendimi..Aaaa ne guzel kız valla ıns bende oyle olurum almam cok bende sabah işte kahvaltı yapıyorum artık haslanmıs yumurta da goturcem ekmegı baya kesmeyo dusunuyorum gunde 1 3 dılım ekmek yıyorum meyve ve badem yıyorum cesıtlendırmeyı dusunuyorm
ay valla bende bıraz sut yumurta sebze fln bundan sonra daha fazla yemek lazım folık asıde devam edıyomusun cnm salıyada az kaldı allahın ıznıyle ıns ıyı cıkar saglık olsunda hersey halşedılır benım ısım oturarak muhasebecıyım yanoyuzden sıkıntılı dıkkat etcez artık haftadanbır bakık yıcezİnşallah canım alsan da takma doğumdan sonra sıkı bi diyetle çabucak verirsin. Bende ilk başlarda çok iştahlıydım biraz kilo alır toparlarım diye seviniyodum ama olmadı iştahım yarıya indi :) dr bebeğin gelişimi iyi diye dert etmiyor ama pazartesi de kilo alamadığımı görürse muhtemelen biraz canı sıkılcak :) bana günde bir yumurta, ikişer tane ceviz-badem-fındık, bir iki küçük kase yoğurt ve bi bardak süt içsen yeterli demişti.. aslında bu şekilde düzenli gitsem hem benim hem bebişim için iyi olacak biraz daha zorlamam lazım kendimi..
Folik asidi 14.haftada bıraktım canım kan ilacı ve vitamin kullanıyorum şimdi.. işin iyi, yani en azından yorucu değil canım inşallah salı günü değerin de güzel çıkar :) balığı yiyebildiğin sürece mutlaka ye arkadaşım balık sayesinde erken doğurduğu bebeğini 4 kiloyla aldı kucağına, ben onuda düzenli yiyemiyorum ve sırf bu yüzden pazartesi doktora danışıp balık yağı hapına başlamayı düşünüyorumay valla bende bıraz sut yumurta sebze fln bundan sonra daha fazla yemek lazım folık asıde devam edıyomusun cnm salıyada az kaldı allahın ıznıyle ıns ıyı cıkar saglık olsunda hersey halşedılır benım ısım oturarak muhasebecıyım yanoyuzden sıkıntılı dıkkat etcez artık haftadanbır bakık yıcez
Folik asidi 14.haftada bıraktım canım kan ilacı ve vitamin kullanıyorum şimdi.. işin iyi, yani en azından yorucu değil canım inşallah salı günü değerin de güzel çıkar :) balığı yiyebildiğin sürece mutlaka ye arkadaşım balık sayesinde erken doğurduğu bebeğini 4 kiloyla aldı kucağına, ben onuda düzenli yiyemiyorum ve sırf bu yüzden pazartesi doktora danışıp balık yağı hapına başlamayı düşünüyorum[/QUOTE bakalom nelerden toksıncez nelerden tıksınmıcez cnm ya hayırloso balıgınhaftada bır kesın tuketıyorum bol ıspanak brokolı falan yapcam artık daha cok fırın yemegı yaparm
En alttaki daha koyulasmis canimKızlar koyulasma varmı dayanamadım bugunde yaptm boyle bıseyler gelır gıbı oluyo bıde kanama dıye korkuym
En alttakı yenı olan cnm koyulasması guzelEn alttaki daha koyulasmis canim
Bu test hangi markaaBıgunde baya fakrytı
Koyulaşmış canım maşallahEn alttakı yenı olan cnm koyulasması guzel
Innovıta cnmBu test hangi markaa
Tşk ederim cevabınız içinInnovıta cnm
Ins kuzum ya buaksam akıntım cok agrrttıKoyulaşmış canım maşallah
En alttaki daha koyulasmis canim
Nasıl akıntı beyaz-açık sarı renkli miIns kuzum ya buaksam akıntım cok agrrttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?