İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar merhaba güçlü belirtilerim oldugu için hamile oldugumu dusunuyordum dun oglumu aşıya goturunce kan verdımaz once ogrendım sonuv negatıf :) yenı yenı adet oldugum ıcın agrım oldu sanırım daha adetıme 5-6 gun varken verdım kanı olsaydı cıkardı heralde. Neyse bu ay adet olunca spiral taktırıp bi süre bu heyecana ara verecegım hem ohlum bıraz daha buyusun yasına gelsın en azından :)

Benimki de iyi çok şükür canım p.tesi kontrolümüz var görücem inşallah. Ben kilo alamıyorum karnım da büyüdü ama hala -1 kilo da gidiyorum.. oğlumda da alamıyordum o yüzden doktor sorun etmiyor son iki ay alıcam muhtemelen :)

Ahahaha ne guzel ıns bende sadece bıkac kılo bebege alırım dıyorum ama karnım da gurulduyor sımdıden boyleyse buyudukce nasıl olcak nasıl beslenıyorsun duzenınnvarmı cnm

Ahahaha ne guzel ıns bende sadece bıkac kılo bebege alırım dıyorum ama karnım da gurulduyor sımdıden boyleyse buyudukce nasıl olcak nasıl beslenıyorsun duzenınnvarmı cnm
Yok canım sabah ve akşam olmak üzere iki ana öğün de baya yiyorum ama öğlen ve ara öğünleri geçiştiriyorum aklıma eserse meyve yoğurt filan yiyorum ama bi düzenim yok. Oğlumda toplamda 6 kilo almıştım 3160 gr doğmuştu bakalım bu da en fazla o kadar olur muhtemelen :)

Aaaa ne guzel kız valla ıns bende oyle olurum almam cok bende sabah işte kahvaltı yapıyorum artık haslanmıs yumurta da goturcem ekmegı baya kesmeyo dusunuyorum gunde 1 3 dılım ekmek yıyorum meyve ve badem yıyorum cesıtlendırmeyı dusunuyorm

İnşallah canım alsan da takma doğumdan sonra sıkı bi diyetle çabucak verirsin. Bende ilk başlarda çok iştahlıydım biraz kilo alır toparlarım diye seviniyodum ama olmadı iştahım yarıya indi :) dr bebeğin gelişimi iyi diye dert etmiyor ama pazartesi de kilo alamadığımı görürse muhtemelen biraz canı sıkılcak :) bana günde bir yumurta, ikişer tane ceviz-badem-fındık, bir iki küçük kase yoğurt ve bi bardak süt içsen yeterli demişti.. aslında bu şekilde düzenli gitsem hem benim hem bebişim için iyi olacak biraz daha zorlamam lazım kendimi..

ay valla bende bıraz sut yumurta sebze fln bundan sonra daha fazla yemek lazım folık asıde devam edıyomusun cnm salıyada az kaldı allahın ıznıyle ıns ıyı cıkar saglık olsunda hersey halşedılır benım ısım oturarak muhasebecıyım yanoyuzden sıkıntılı dıkkat etcez artık haftadanbır bakık yıcez

Ben ilk hamileligimde 15 kilo almistim ama 7 ayda eski kiloma inmistim yani 15 kilo gitmisti tek yaptigim şey alkali su icmekti yani karbonatli su ictim sadece birde cocuk emdigi icin cabuk veriyorsun zaten ....bugun regli gunum bakalim suan gelen giden yok beklemedeyim

Folik asidi 14.haftada bıraktım canım kan ilacı ve vitamin kullanıyorum şimdi.. işin iyi, yani en azından yorucu değil canım inşallah salı günü değerin de güzel çıkar :) balığı yiyebildiğin sürece mutlaka ye arkadaşım balık sayesinde erken doğurduğu bebeğini 4 kiloyla aldı kucağına, ben onuda düzenli yiyemiyorum ve sırf bu yüzden pazartesi doktora danışıp balık yağı hapına başlamayı düşünüyorum

Kızlar koyulasma varmı dayanamadım bugunde yaptm boyle bıseyler gelır gıbı oluyo bıde kanama dıye korkuym

Eklentiler

• 1874ABE6-45BD-499F-B6E6-E61D7EB921F8.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 101

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…