İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Normal canım ara ara artar azalır bende de oluyor hala, yeşil-koyusarı ve kokulu olmadığı sürece problem olmaz suyu ihmal etme bol bol iç
Yok cnm oylemdegıl su gıbı ıste bugun 2lt ıctm hala sısuyorummya cok fazla ıcmeye basladım kahve ıcıyomusun sen turk kahvesı haftada bır ıcsek olurmu

Yok cnm oylemdegıl su gıbı ıste bugun 2lt ıctm hala sısuyorummya cok fazla ıcmeye basladım kahve ıcıyomusun sen turk kahvesı haftada bır ıcsek olurmu
Günlük bir fincan içebilirsin canım ben kahveye aşık bir insandım ama şu an tiksinmiş durumdayım şu ana kadar toplam da 3-4 kere belki içmişimdir onu da gittiğim yerlerde zorladıkları için içtim :/ çayı sevmezdim şimdi de çay hastası oldum :)

Kızlar tam konulara hakim olamadım ama şunu belirtmek istedim yeni düşük yada mecburi kurtaj lardan dogumdan sonra beta kanda dussede idrarda çok geç düşüyor yani kanda kesin sonuç alınır o idrar testleri bu durumlar varsa çok güvenilir deyil ama öyle bi durumunuz yoksa hemen farklı bi hastanede deneyin boşuna bu heyecan daha çok üzüyor insanı hakkımızda hayırlısı olsun

Bu arada hamiş kalanlar hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

Selam kizlar size bisey sormak istiyorum cok afedersiniz ama yumurtlamadan sonra kabizlik yasayan oldumu acaba ben feciyim niye boyleki

Vay masallah senınkı agZının tadını bılıyo valla bende hergın kahve ıcen ınsanımda belmıyorum az ıcerım heralde daha napmam gerektıgını pekmarastırmadım etrafımdakıler aman su ısı yapma sunu kaldırma falan dıyo yerımde duraöayan bırıyım ben

Çok ağır kaldırma yüksek yerlerden bişey alırken filan uzanma canım.. ben mesela oğlumda hiç bişeye elimi sürmedim doğuma kadar, ne bi temizlik ne yemek ne başka bişey ama ona rağmen o kadar çok ağrım oluyordu ki oğlum hep aşağıda kasıklarımdaydı.. bunda da hergün evi süpürüyorum çamaşır bulaşık vs üstüne oğlumla ilgileniyorum kucağıma da alıyorum defalarca maşallah diyeyim öyle beni zorlayan bi hamilelik değil.. her hamilelik farklı ama yine de dikkat etmekte fayda var :)

Aynben uzanıyorum oruramıyorum evdenbılemsıkılıyorum ıla bıse yapmam lazım ya temızlık ya yemek nasıl temızlık yapcamı kara kara dusunuyorum bılıyomusun dusundugum seye bak ahahaha cok komık daha alısamadım hamılelıge

Kızlar ben sımdı 4+7 yım bugun 5 mı oluyo 8.gundemı 5sayılıyo cok karısık :)

:))) bende doğumdan sonra iki çocukla nasıl temizlik yaparım nasıl yetiştirirm diye düşünüp duruyorum kendimce yeme içme temizlik planları kuruyorum kafamda, çok çocuklu annelere imreniyorum valla bazısı herşeye yetiyor bakalım biz napıcaz :)

Canım allah herşeyi bilerek verir öyle bi adapte oluyorsun ki kendiliğinden oluyor planlar tabi çok yoruluyorsun ama onların bi gülmesi bi bakışı herşeyi alıp götürüyor ikiz annesi olarak yazıyorum

Kızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim

Canım her türlü beklemen gerekecek zaten olacaksan 1.2 gün uzaya bilir olmayıp haliyeysende 2.3 günde anca çıkıyor zaten ama supem varsa bi kan tahlili yaptir

Canım allah herşeyi bilerek verir öyle bi adapte oluyorsun ki kendiliğinden oluyor planlar tabi çok yoruluyorsun ama onların bi gülmesi bi bakışı herşeyi alıp götürüyor ikiz annesi olarak yazıyorum
Allah bağışlasın canım ikiz annesi olmak daha bir zordur ama iste rabbim veriyor o gücü inşallah bende bu sorumluluğun altından kalkabilirim, gerçi oğlum hemen hemen 5yaşına girecek ikinci doğduğunda onun bana hiç bir zorluğu yok maşallah çokta uysal bi çocuk inşallah kızımda onun gibi olur :) Allah tüm annelerin yardımcısı olsun

Ben bu şekilde hesap yapamıyorum telefona takvim indirdim üç ay kadar adet olduğum günleri düzenli olarak girdim ve bana tahmini döngümü çıkardı genellikle takvimdeki günüm gelince adet oluyordum

Gunaydin herkese .... bugun reglimin 2. Gunu ama hala gelen yok bakalim regli belirtisi de yok normalde kasiklarim ve karnim agrir ama suan sadece goguslerim dolgunlasti birde uclari aciyor incedende bel agrim var hayirlisi diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…