- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Ahahaha dımıya bıde ben calısıyorum nasıl yapıcqm allah bılıyor benım eesım 8 kardes kaynanama sormam lazım:))) bende doğumdan sonra iki çocukla nasıl temizlik yaparım nasıl yetiştirirm diye düşünüp duruyorum kendimce yeme içme temizlik planları kuruyorum kafamda, çok çocuklu annelere imreniyorum valla bazısı herşeye yetiyor bakalım biz napıcaz :)
3+6 Galiba canım :)Ay ben 4+6 mıyım 3+6 mıyım. Kafam karıstı sat 30 aralık
eskiler Allaha emanet büyümüşler kız, bizim gibi teferruatlı düşünmüyolar ya tarlada doğurup eve getirip sarıyolarmış işten güçten vakit buldukça emziriyolarmış :))Ahahaha dımıya bıde ben calısıyorum nasıl yapıcqm allah bılıyor benım eesım 8 kardes kaynanama sormam lazım
Dogru cnm haklısın bız herseyı dusundmz ıcon daha kotu oluyo prgrama gore 4+0 ım bugun dhahahaha oyle dıyo3+6 Galiba canım :)
eskiler Allaha emanet büyümüşler kız, bizim gibi teferruatlı düşünmüyolar ya tarlada doğurup eve getirip sarıyolarmış işten güçten vakit buldukça emziriyolarmış :))
Bugün bat o zaman senin :) bugün de bi test yap bakalım ben tam 4+0 da yaptığımda tam net çizgileri almıştım :) o testin fotosunu çektim saklıyorumDogru cnm haklısın bız herseyı dusundmz ıcon daha kotu oluyo prgrama gore 4+0 ım bugun dhahahaha oyle dıyo
Test alabılırsem yaparm cnm aynen yarın baslamıs oluyoruz dordeBugün bat o zaman senin :) bugün de bi test yap bakalım ben tam 4+0 da yaptığımda tam net çizgileri almıştım :) o testin fotosunu çektim saklıyorum
4 bitmiş oluyo canm 5. Hafta icinde oluyosun,mesela benm 5+3 6. Hafta diyorumTest alabılırsem yaparm cnm aynen yarın baslamıs oluyoruz dorde
Testin hassasiyetine göre değişiyor canım koyuluğu önemli olan yine o ikinci çizgiyi görmen no panic :)Test yaptım cok sıkık cıkıyo benım beta daha cok mu dusuk ko gec döllenmmemı yoksa korkmalımıyım ya ıcım hıc rahat degıl
Butestı sevmedım salak bısı 20 mıs hassasıyet mıratech zaten cıkana kdr ıkı saat gectı ama bebegım benımle genede gıttıkce koyulasıyo sankı 30. Gunum bat yenı gecıcek yarından ıtıbaren artık korktmTestin hassasiyetine göre değişiyor canım koyuluğu önemli olan yine o ikinci çizgiyi görmen no panic :)
Arada fazlasıyla fark var artık gerisini düşünme :)Gunden gune kuccuk susam ahahaha sanırım hafıften gelısme var
Ins allahn ıznıyle cnm kalp atısına kdr ınsArada fazlasıyla fark var artık gerisini düşünme :)
merhaba kızlar aranızda gebelik belirtisi olarak rahimde ıgne yaparmıs gb ugusurmus gb sabki birşey orayı oyuyormus gb agrı hıssettınız mı. ben ıkı test yaptım fakat ıkısınde de sılk cızgı oldu ama 10dkdan sonra olustu belırtılerım cok ve yumurtlama donemımı cok degerlendırdık. uykuluyum hepp. ateşim yuksek gıdıyor. Aranızda bu rahım sancısı ceken varmıydı belirti olarak. kasık degıl rahim
keşke canım zaten test yapmasam da umudum cok yanı sankı hamıleyım yaa dıyebılıyorum. aöa sorun şu kı gec belırdı. onceden hıcbısey belırmezdı adetıme 4 gün var yani 12den sonra oyle olucak. bıdaha nezaman test yapsam kı acabacanım o batma hissi olur bebek yerleşirken
rahim duvarına yerleşmek şçin oyar çünkü
silik çizgi iki testte de çıktıysa bence gebe olabilirsin testleri atsana fotosunu
merhaba kızlar aranızda gebelik belirtisi olarak rahimde ıgne yaparmıs gb ugusurmus gb sabki birşey orayı oyuyormus gb agrı hıssettınız mı. ben ıkı test yaptım fakat ıkısınde de sılk cızgı oldu ama 10dkdan sonra olustu belırtılerım cok ve yumurtlama donemımı cok degerlendırdık. uykuluyum hepp. ateşim yuksek gıdıyor. Aranızda bu rahım sancısı ceken varmıydı belirti olarak. kasık degıl rahim
Bence hamılesın ılıskıden 8 10 gun aonra erken gebelıklerde 3 saat sonra bellı belırsız cızgı gormusym bnlardamcokıyosa erkende daha net cokar bencce hamılesın ılıskıden nekdr gectıkeşke canım zaten test yapmasam da umudum cok yanı sankı hamıleyım yaa dıyebılıyorum. aöa sorun şu kı gec belırdı. onceden hıcbısey belırmezdı adetıme 4 gün var yani 12den sonra oyle olucak. bıdaha nezaman test yapsam kı acaba
benim yumurtlamam 16ocaktaydı 9,11,13,14,16,19 ocak ilişki oldu. fazlasıyla degerlendırdık 16sında yumurtlama oldu ıste ustunden 11 gun gectı. inşallah dediğiniz gibidir. cok zor duruyorum bı dusüğüm oldu ıstediğimz ılk ay ustunden 3 ay gectı ozaman da cok uykulu olmustum ozamanlar kasıgım agrıyordu ama coktu. düşükten oldugunu anladım boyle yerlesme gb agrı hıssetmemıstım busefer sol yumurtalıgımdasızı seklınde agrı hıssettım ıkıgun once.dun gece ve bugun de bir iki kez rahımde hıssettim o tarıfı zor sızılarıBence hamılesın ılıskıden 8 10 gun aonra erken gebelıklerde 3 saat sonra bellı belırsız cızgı gormusym bnlardamcokıyosa erkende daha net cokar bencce hamılesın ılıskıden nekdr gectı
Benımkı 14 undeydı yumurtlamam kesın cıkar normalmtesttede senın ya bence hemen test hamılesn bence bıdahabenim yumurtlamam 16ocaktaydı 9,11,13,14,16,19 ocak ilişki oldu. fazlasıyla degerlendırdık 16sında yumurtlama oldu ıste ustunden 11 gun gectı. inşallah dediğiniz gibidir. cok zor duruyorum bı dusüğüm oldu ıstediğimz ılk ay ustunden 3 ay gectı ozaman da cok uykulu olmustum ozamanlar kasıgım agrıyordu ama coktu. düşükten oldugunu anladım boyle yerlesme gb agrı hıssetmemıstım busefer sol yumurtalıgımdasızı seklınde agrı hıssettım ıkıgun once.dun gece ve bugun de bir iki kez rahımde hıssettim o tarıfı zor sızıları:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?