- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
inşallah canım ya sen nezaman yaptın testi hayırlı olsun Allahm saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. ya hemen cıkmayınca testte korkuyoum bıdaha yapmaya. en azından 1gun kala yapayım dıyorum yerlestyse ozmaan ıdrarda hemen cıkar heraldeBenımkı 14 undeydı yumurtlamam kesın cıkar normalmtesttede senın ya bence hemen test hamılesn bence bıdaha
Ilıskıden 8. Gunde yaptm anlamadm ama 10. Gunde sılkktı 11. Gunde tam cıktıinşallah canım ya sen nezaman yaptın testi hayırlı olsun Allahm saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. ya hemen cıkmayınca testte korkuyoum bıdaha yapmaya. en azından 1gun kala yapayım dıyorum yerlestyse ozmaan ıdrarda hemen cıkar heralde
Muhtemelen hamilesin canım kasıkta ki ya da rahimda ki batma hissini ben yaşamıştım içerden bişey ısırıyomuş gibi ince ince bi batma hissiydi, zaten testin de silik çıkmış on dk sonra çıkması geç bir süre değil bence testi tekrarla ya da bi kan ver garanti olsuninşallah canım ya sen nezaman yaptın testi hayırlı olsun Allahm saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. ya hemen cıkmayınca testte korkuyoum bıdaha yapmaya. en azından 1gun kala yapayım dıyorum yerlestyse ozmaan ıdrarda hemen cıkar heralde
ondkdan sonra bakmıstım yoktu canım yanı ben 1saat sonra gordum vardı. ve bır arkadasımız da yazmıs 3saat sonra silik cıkması normal diye erken zamanda. aynen dedıgın gb tam da bu ıfade ısırıyormuş gb bısey inşallah dediğin gibi hamıleyımdır canım yaa :)Muhtemelen hamilesin canım kasıkta ki ya da rahimda ki batma hissini ben yaşamıştım içerden bişey ısırıyomuş gibi ince ince bi batma hissiydi, zaten testin de silik çıkmış on dk sonra çıkması geç bir süre değil bence testi tekrarla ya da bi kan ver garanti olsun
Elinde test varsa yarın sabah ilk idrarla bak canm koyulaşma olmustur zaten varsa ki bence var:)ondkdan sonra bakmıstım yoktu canım yanı ben 1saat sonra gordum vardı. ve bır arkadasımız da yazmıs 3saat sonra silik cıkması normal diye erken zamanda. aynen dedıgın gb tam da bu ıfade ısırıyormuş gb bısey inşallah dediğin gibi hamıleyımdır canım yaa :)
çok,olumlu yorumlar alıyorum yaa inşallah dediğiniz gibidir. ben bıraz daha gecsın istiyorum canım aslında. şöyle adete bir gün kala yapayım diyorum. izmire gidicem yarın zaten kafam dagılır ıkı ucgun de oyle gecer sonra yaparım. esımın en sevdıgı sehır orası. orda ona bu surprızı vermeyı cok istıyorummElinde test varsa yarın sabah ilk idrarla bak canm koyulaşma olmustur zaten varsa ki bence var:)
Amin aynen benimde kizlarim öyle yoksa başa çıkamazdim allaha şükür 12 yaşına geldiler halla benden habersiz adım atmazlar allah herkeze böyle çocuk nasip etsin maşallah senin oğlunada erkek zor derler birdeAllah bağışlasın canım ikiz annesi olmak daha bir zordur ama iste rabbim veriyor o gücü inşallah bende bu sorumluluğun altından kalkabilirim, gerçi oğlum hemen hemen 5yaşına girecek ikinci doğduğunda onun bana hiç bir zorluğu yok maşallah çokta uysal bi çocuk inşallah kızımda onun gibi olur :) Allah tüm annelerin yardımcısı olsun
Bu test aynı banada böyle cıkarttı hamile değilim pozitife de negatife de hep aynı cizgiyi veriyor bncde salak bir testButestı sevmedım salak bısı 20 mıs hassasıyet mıratech zaten cıkana kdr ıkı saat gectı ama bebegım benımle genede gıttıkce koyulasıyo sankı 30. Gunum bat yenı gecıcek yarından ıtıbaren artık korktm
ne gb sancına yumurtalık kisti dedi canım benim yazdıklarıma mı dedın ay korktm suan ben de kasık degıl rahım ısırması gb agrı gelıyor arada dun aksamdan berı tam da yerlesme gunlerı zaten bugunlerKızlar bu arada aynı bahsettiğiniz sancilar bende de var doktor yumurtalık kisti dedi betayi da baktı ama hala neden bilmiyorum gebeyimm gibi geliyor bat ada var daha çarşanba gene hastanedeyim bakalım nolucak
Yumurtalık kisti canım korkulacak bişey deyilmis sol yumurtalık im ilk hafif sızlıyordu sonra ağrımaya başladı tabi 1 yıldır bebek için uğraşıyorum ilk gebelik geldi aklıma ama çok erken yumurlama oluyo defim sonra elimi hafif bastirinca ağrım oldu doktor öyle dedi ama şu an bata bir kaç gün var aynı bahsettiğiniz gibi bi sizi var kafam da karışık biraz yani senin inşallah gebeliktir canım bende sık sık kist oluyor zatenne gb sancına yumurtalık kisti dedi canım benim yazdıklarıma mı dedın ay korktm suan ben de
ben 14yaşımda kıst amelıyatı oldum canım agrısını cok ıyı bılıyorum ah cok kotuydu gercı ustunden 12yıl gectı ama aklımda dun gb agrısı. oyuzden emın gibiyim kist olmadıgna bu yerlesme agrısı heralde hamıle ısem. zaten ovulasyon testı de yaptım hatta yumurtam catladı o gun akıntı ıle beraber kramplarla anladım yumurtamın karınbosluguna düstugunu. hissediyorum ben hemen yumurtlayınca:) oyuzden de eminim kist olmadıgından. ınsallah senın de kist toktur ve hamılesındırr canım tabı inşallah ben deYumurtalık kisti canım korkulacak bişey deyilmis sol yumurtalık im ilk hafif sızlıyordu sonra ağrımaya başladı tabi 1 yıldır bebek için uğraşıyorum ilk gebelik geldi aklıma ama çok erken yumurlama oluyo defim sonra elimi hafif bastirinca ağrım oldu doktor öyle dedi ama şu an bata bir kaç gün var aynı bahsettiğiniz gibi bi sizi var kafam da karışık biraz yani senin inşallah gebeliktir canım bende sık sık kist oluyor zaten
Amin canım. Sağlıklı sıhhatli ilk karnina sonrada kucağına konsun insallahben uzun zaman once bekarjen kıst amelıyatı oldum canım agrısını cok ıyı bılıyorum ah cok kotuydu. oyuzden emınım kist olmadıgna bu yerlesme agrısı hamıle ısem. zaten ovulasyon testı de yaptım hatta yumurtam catladı o gun akıntı ıle beraber kramplarla anladım yumurtamın karınbosluguna düstugunu. hissediyorum ben hemen yumurtlayınca:) oyuzden de eminim kist olmadıgından. ınsallah senın de kist toktur ve hamılesındırr canım tabı inşallah ben de
inşallah canım sen de öylee. keşke yaaa nasıp işte. bir de bır sorum olcak sımdı bu yerlesme agrısı ise ilişki bı rısk yaratır mı acaba bu durumda. ondan hıc emın degılım bn yaAmin canım. Sağlıklı sıhhatli ilk karnina sonrada kucağına konsun insallah
Yok canım ilişkiye giriliyor tabi kendini zorlama birde bosalmasin içine ilk 3 ay o önemli sonra oda önemli deyil bi sıkıntı yoksa 9 ay giriliyorinşallah canım sen de öylee. keşke yaaa nasıp işte. bir de bır sorum olcak sımdı bu yerlesme agrısı ise ilişki bı rısk yaratır mı acaba bu durumda. ondan hıc emın degılım bn ya
bir kez düşüğüm oldu da bılmıyordum hamıle kaldıgımı yanı hıc oyle bır stresım yoktu korunmayı bırakmıstık 4ay once olursa dıye. soylemesı ayp cokagrım olmustu ve zorlanmstm o ay hanıleymısım meger. sonra ogrendım ama 5 haftalıkken düştü ve hep aklıma gelıyor korkuyorum sert harekete oyuzdenYok canım ilişkiye giriliyor tabi kendini zorlama birde bosalmasin içine ilk 3 ay o önemli sonra oda önemli deyil bi sıkıntı yoksa 9 ay giriliyor
Maşallah canım kızlarına :) oğlumdan yana hiç sıkıntı çekmedim ama şimdi kızım olacak diye korkuyorum, daha doğrusu sürekli olarak çevrem tarafından korkutuluyorum. Kızlar cadı olur şöyle olur böyle olur yaramaz olurlar bilmem ne... onlara da diyorum çocuk bu elbet yaramazlık yapar ama genel olarak nasıl yetiştirirsen öyle gider.Amin aynen benimde kizlarim öyle yoksa başa çıkamazdim allaha şükür 12 yaşına geldiler halla benden habersiz adım atmazlar allah herkeze böyle çocuk nasip etsin maşallah senin oğlunada erkek zor derler birde
Allahtan kı bırsıru yaptmBu test aynı banada böyle cıkarttı hamile değilim pozitife de negatife de hep aynı cizgiyi veriyor bncde salak bir test
Bencede söleme canm, sürpriz olsun:) Allah gönlüne göre versin,bizide habersiz bırakma..çok,olumlu yorumlar alıyorum yaa inşallah dediğiniz gibidir. ben bıraz daha gecsın istiyorum canım aslında. şöyle adete bir gün kala yapayım diyorum. izmire gidicem yarın zaten kafam dagılır ıkı ucgun de oyle gecer sonra yaparım. esımın en sevdıgı sehır orası. orda ona bu surprızı vermeyı cok istıyorumm:)) yaptıgım testlerı soylemesım cunku ona. cantama da 3tane test koydum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?