- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Canim senin adetin geçti mi ? Ilk testi adete ne kadar kala yaptın?Kızlar gunaydın 15.gunumde yumurtlamadan sonra kh yaptm bakın nasıl coktı hamılelık etkılıyormus evet ama ılk hamıle oldugumu ogrendımde 4 gun once lh pozıtıf degıldı yanı zaman gecmes lazım
Valla cnm ıkıngun vardı yaptım yanı lh pık olması ocın hamılelıkte 14 15 olması lazımmyumurtlamadan cok sılık cokmıstı cunku 30.gunum bugun en gec bıgun olmam lazım dıyodum persembe normalde gunum bakalım gectıCanim senin adetin geçti mi ? Ilk testi adete ne kadar kala yaptın?
Anladım canım inşallah rabbim hayırlısını versin :)Valla cnm ıkıngun vardı yaptım yanı lh pık olması ocın hamılelıkte 14 15 olması lazımmyumurtlamadan cok sılık cokmıstı cunku 30.gunum bugun en gec bıgun olmam lazım dıyodum persembe normalde gunum bakalım gectı
Amin ıns hepımıze cnmAnladım canım inşallah rabbim hayırlısını versin :)
Ben gebelık testını yapmadan bıkacgun once ates olctum de 35 36 arası cıktı bende ne bılım yukselmedı sankıBenim bugün reglimin 3. Gunu ve hala gelen giden yok ve ben hala beklemekteyim suanki belirtilerse gogus sisligi ve etrafindaki yağ bezeleri buyudu ve agriyor bel agrisi inceden devam ediyor atesim 37 derece ayaklarim usuyor bakalim boyle nereye kadar gidecek kasik agrilarim gitti ha birde ilk defa oluyor kalcalarimin ust tarafi agriyor :)
Benim atesim yumurtlamadan beri 37 canm,eger adet olacaksan ates düşer olmayacaksan doguma kadar sabit yüksek kalıyo,test yaptınmı hamile olabilirsin benceBenim bugün reglimin 3. Gunu ve hala gelen giden yok ve ben hala beklemekteyim suanki belirtilerse gogus sisligi ve etrafindaki yağ bezeleri buyudu ve agriyor bel agrisi inceden devam ediyor atesim 37 derece ayaklarim usuyor bakalim boyle nereye kadar gidecek kasik agrilarim gitti ha birde ilk defa oluyor kalcalarimin ust tarafi agriyor :)
reglime 5 gun kala test yaptim pizitifdi4 gun kala kan verdim negatifti 2 gun kala tekrara baska bi markayla test yaptim yine pozitifti bu sefer biraz daha belliydi ayin sonuna kadar beklicem canim sonra yine test yapicam yine pozitifse dr. Gidecem yine reglim hic sasmaz 25 26 gunde bir olur 3 gun gecikti bakalim ne cikacak hayirlisi olsun canimBenim atesim yumurtlamadan beri 37 canm,eger adet olacaksan ates düşer olmayacaksan doguma kadar sabit yüksek kalıyo,test yaptınmı hamile olabilirsin bence
Cok ilginç olmus hakkaten,bekle bakalım canm kan verirsin tekrar,ama ateş ölçme yöntemini cok duydum benim ilk şüphelenme sebebimdi hatta,inşallah bebegin seninledirreglime 5 gun kala test yaptim pizitifdi4 gun kala kan verdim negatifti 2 gun kala tekrara baska bi markayla test yaptim yine pozitifti bu sefer biraz daha belliydi ayin sonuna kadar beklicem canim sonra yine test yapicam yine pozitifse dr. Gidecem yine reglim hic sasmaz 25 26 gunde bir olur 3 gun gecikti bakalim ne cikacak hayirlisi olsun canim
merhaba canım bence hamılesınn benım de atesım ıstıkrarlı sekılde arttı bata 4gunum var ve bugun sabah atesım 36.6ya cıktı normal atesım 36 cunku. gun ıcınde se 36.4 olurdu sımdı 37.3 hep test yaptın mı sen ilk sımdı okuyorum mesajını daBenim bugün reglimin 3. Gunu ve hala gelen giden yok ve ben hala beklemekteyim suanki belirtilerse gogus sisligi ve etrafindaki yağ bezeleri buyudu ve agriyor bel agrisi inceden devam ediyor atesim 37 derece ayaklarim usuyor bakalim boyle nereye kadar gidecek kasik agrilarim gitti ha birde ilk defa oluyor kalcalarimin ust tarafi agriyor :)
inşallah canım çok teşekkurler. haber edeceğim mutlaka inşallah guzel haberler verırımm:))Bencede söleme canm, sürpriz olsun:) Allah gönlüne göre versin,bizide habersiz bırakma..
İnşallah canım:)inşallah canım çok teşekkurler. haber edeceğim mutlaka inşallah guzel haberler verırımm:))
sence ısım nasıl gidiyor canım. bunlar sabah 8 uykudan uyandıgım saatın olcumlerı yataktan kalkmadan olctum hep dil altından. ama yne yatmaya devam.edıyordum mesela oglende daha da cıkıyordu. gunduz 37.3lerde artık yumurtlamadan once 36.4 olrdu en fazla okadr işgüç yaptıgım zamanlarda bıle:)İnşallah canım:)
Canm yumurtlamadan sonra vücut ısısı yaklasık 0.5 derece artıyor zaten her halükarda,ama adet olunacaksa adetten bir iki gün önce düsmeye baslar senin ki masallah artmış,benmde 36.8 ve 37 arası gidip geliyordu eski mesajları görmüştüm ama canm karıstı senin bat gectimi?Eki Görüntüle 2102160
sence ısım nasıl gidiyor canım. bunlar sabah 8 uykudan uyandıgım saatın olcumlerı yataktan kalkmadan olctum hep dil altından. ama yne yatmaya devam.edıyordum mesela oglende daha da cıkıyordu. gunduz 37.3lerde artık yumurtlamadan once 36.4 olrdu en fazla okadr işgüç yaptıgım zamanlarda bıle:)
yok canım daha 4gun var. doktoruma ben sordum bu ısı olayını. yumurtlama oldugu an ısı yükselir birkaç gun boyle devam eder ve embriyo oluşursa rahme yerleşme sırasında genelde ısıda düşüş olur dedı. bunun da nedenı rahımın sıcak olmaması gorekıyomuıs normal ısıya gore. sonra yerlesmeden sonra cıkarmıs ısı tekrar ve adet olmaz ise öyle devam edermiş. benim tam da oyle oldu bıkac gun düştü hatta ozaman üzülmüştüm ama doktorum yerlesme esnasında ısı tekrar duser dedı o gun sorunca ıcım rahatladı. herkesın ısı derecelerı farklı oluyor tabı. ben adet bıtımınden berı ölçtügüm ıcın ınıs cıkısları gorebıldm:)Canm yumurtlamadan sonra vücut ısısı yaklasık 0.5 derece artıyor zaten her halükarda,ama adet olunacaksa adetten bir iki gün önce düsmeye baslar senin ki masallah artmış,benmde 36.8 ve 37 arası gidip geliyordu eski mesajları görmüştüm ama canm karıstı senin bat gectimi?
Aynen canm onu bende duydum ama benmde oara 2 derece düstü ay hadi inşallah vardır canmyok canım daha 4gun var. doktoruma ben sordum bu ısı olayını. yumurtlama oldugu an ısı yükselir birkaç gun boyle devam eder ve embriyo oluşursa rahme yerleşme sırasında genelde ısıda düşüş olur dedı. bunun da nedenı rahımın sıcak olmaması gorekıyomuıs normal ısıya gore. sonra yerlesmeden sonra cıkarmıs ısı tekrar ve adet olmaz ise öyle devam edermiş. benim tam da oyle oldu bıkac gun düştü hatta ozaman üzülmüştüm ama doktorum yerlesme esnasında ısı tekrar duser dedı o gun sorunca ıcım rahatladı. herkesın ısı derecelerı farklı oluyor tabı. ben adet bıtımınden berı ölçtügüm ıcın ınıs cıkısları gorebıldm:)
yaaaa canım düştü demek seninde o ara. ay daha umutlandım ınsallah. farkındaysan ıkıgece once baslayan bı sancım var dıyordum rahımde tam da o sıra cıktı ıste tekrar ısı. varsa yerlestı demek . inşallah tesaduf degıldır bu ısı bakalım :) :*Aynen canm onu bende duydum ama benmde oara 2 derece düstü ay hadi inşallah vardır canm
Reglimi gectiginden beri yapmadim 3 gun gecti zaten sali yapicam tekrar bakalim ne cikacak hayirlisi olsun artik cnmmerhaba canım bence hamılesınn benım de atesım ıstıkrarlı sekılde arttı bata 4gunum var ve bugun sabah atesım 36.6ya cıktı normal atesım 36 cunku. gun ıcınde se 36.4 olurdu sımdı 37.3 hep test yaptın mı sen ilk sımdı okuyorum mesajını da
canım bukadar sey olması ve en onemlısı ateşinin düşmemesi kesınlıkle gebelıgı dusunduruyor ya ınsallah yanılmıyoruzdur. bende de gogus sızısı olurdu adete bıhafta kala oyle bısey yok hamıle kaldıgımzaman ongun oncesınde sızı baslamıstı ama suan adet sızısı dahı yok belımde ara ara agru var rahmımde ısırır gb agrılar batmalar ve aşırı iştah artısı yemek yıyorum ondk sonra acıkıyorum. ve normalde zayıfım kılo almam cok kolay olmuyor ama bıhaftadır kalcam doldu baya. belım hep ıncecıktır o bıle kalınlasmıs yıllardır kılo almaya calısyorm alamadm hıc smdı ıse bırden genıslemeye basladım bunlar da benı dusunduryor. vallahıSabah uyandugimda atesim 37 ide gun ortasinda olcuyorum 37.2 37.3 oluyor 36.8 in altina hic dusmuyor hayirlisi artik ama dedigim gibi kasiklarim agrirken bicak gibi kesildi agrisi sadece goguslerim ve bel cevrem ve kalcalarimin ust taraflarinda agri var ve 3 gun gecmis durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?