İnşallah canm,gününede daha varmıs bekle bakalm ben 3 gün kala silik cizgiyi görmüştümyaaaa canım düştü demek seninde o ara. ay daha umutlandım ınsallah. farkındaysan ıkıgece once baslayan bı sancım var dıyordum rahımde tam da o sıra cıktı ıste tekrar ısı. varsa yerlestı demek . inşallah tesaduf degıldır bu ısı bakalım :) :*
est yaptınmı sen cannSabah uyandugimda atesim 37 ide gun ortasinda olcuyorum 37.2 37.3 oluyor 36.8 in altina hic dusmuyor hayirlisi artik ama dedigim gibi kasiklarim agrirken bicak gibi kesildi agrisi sadece goguslerim ve bel cevrem ve kalcalarimin ust taraflarinda agri var ve 3 gun gecmis durumdayim
Reglime 5 gun kala yaptim pozitifti 4 gun kala kan verdim negatifti 2 gun kala test yaptim yine pozitifti suan daha yapmadim sali yapmayi dusunuyorum hala gelmezse eger yine pozitif cikarsa kan vericem cnmT
est yaptınmı sen cann
Canm ya pardon ben sormustum bunu baskası sandm karısıyo kişiler kusura bakmaReglime 5 gun kala yaptim pozitifti 4 gun kala kan verdim negatifti 2 gun kala test yaptim yine pozitifti suan daha yapmadim sali yapmayi dusunuyorum hala gelmezse eger yine pozitif cikarsa kan vericem cnm
aa yanıma uc paket test aldım yapıcam 2gun kala baslıcam :)İnşallah canm,gününede daha varmıs bekle bakalm ben 3 gün kala silik cizgiyi görmüştüm
Hadi güzel haberlerle inşallah:)aa yanıma uc paket test aldım yapıcam 2gun kala baslıcam :)
inşallah canım:)Hadi güzel haberlerle inşallah:)
Canım yiyeceği ekmeyi varsa hiç birşey olmuyor ama tutunamiuacaksa herşey bahane ben ikizler e gebeyken haberim yoktu 22 yaşındaydım cahillikte vardı tabi her gün ilişkiye giriyo duk eşimle evi kaldırıp konduruyodum haberim yok hamileymiş hali bile yıkadım üstüne görmüşüm üç aylıkti öğrendim ve birde ikiz napicami şaşırmıştım şimdi 12 yaşında lar teyzesi allah sanada bagislasinYok canım ilişkiye giriliyor tabi kendini zorlama birde bosalmasin içine ilk 3 ay o önemli sonra oda önemli deyil bi sıkıntı yoksa 9 ay giriliyor
Canım insanları susturamazsın o yüzden he he deyip geçeceksin çocuk bu tabi zor dönemlerinde olucak insan yetiştiriyoruz kolay deyil allahım doğru ahlaklı büyütmeyi nasip etsin boş ver milletti sen ilk çocuk cahillik o uslu ysa öteki deneyimli dahada akıllı başlı olur merak etme sen allahım sağlıklı sıhhatli kucağına alda sen gerisi yalanMaşallah canım kızlarına :) oğlumdan yana hiç sıkıntı çekmedim ama şimdi kızım olacak diye korkuyorum, daha doğrusu sürekli olarak çevrem tarafından korkutuluyorum. Kızlar cadı olur şöyle olur böyle olur yaramaz olurlar bilmem ne... onlara da diyorum çocuk bu elbet yaramazlık yapar ama genel olarak nasıl yetiştirirsen öyle gider.
ah maşallah ya Allah bagıslasın haklısın bızım tedbırımız Allah'ın takdırının önüne gecemez hıcbısekılde. şimdi ucuncuyu dusunuyorsun dımı. ınsaAllah olur bir an önce :)Canım yiyeceği ekmeyi varsa hiç birşey olmuyor ama tutunamiuacaksa herşey bahane ben ikizler e gebeyken haberim yoktu 22 yaşındaydım cahillikte vardı tabi her gün ilişkiye giriyo duk eşimle evi kaldırıp konduruyodum haberim yok hamileymiş hali bile yıkadım üstüne görmüşüm üç aylıkti öğrendim ve birde ikiz napicami şaşırmıştım şimdi 12 yaşında lar teyzesi allah sanada bagislasin
Evet canim menopoz son evrede erken giricem eyer bebek olmassa o yüzden istiyoruz bide bizimkiler kocaman oldu eve yeni heyecan yeni bir mutluluk şart oldu amin canimah maşallah ya Allah bagıslasın haklısın bızım tedbırımız Allah'ın takdırının önüne gecemez hıcbısekılde. şimdi ucuncuyu dusunuyorsun dımı. ınsaAllah olur bir an önce :)
Cnm sen idrarla falan uğraşma yarın git özelde kan ver tekrar kanda kesin sonuç 3 gün gecikmişsin zaten varsa vardır yoksa yoktur belirtilermz aynı benim kanda çıktı sende belki geç döllenmedir falan yaptır bakalım yarınReglime 5 gun kala yaptim pozitifti 4 gun kala kan verdim negatifti 2 gun kala test yaptim yine pozitifti suan daha yapmadim sali yapmayi dusunuyorum hala gelmezse eger yine pozitif cikarsa kan vericem cnm
canım şimdi aklıma geldi senin bu tarıf ettıgımız rahım sızısı nekadr surdu. benım ıkı gece once basladı dun geceye dek bıkac kez oldu ama bıdaha olmadı geceden beri oyle tarıf ettıgm tarzda. hafıf sızı oldu bugun o da kasıkta olduMuhtemelen hamilesin canım kasıkta ki ya da rahimda ki batma hissini ben yaşamıştım içerden bişey ısırıyomuş gibi ince ince bi batma hissiydi, zaten testin de silik çıkmış on dk sonra çıkması geç bir süre değil bence testi tekrarla ya da bi kan ver garanti olsun
Canım iki kızım var allahım saglikliInşallah bır de kızınız olur :) yaşın daha genç ama menapoz cok erken degıl mı canım. Bu arada ben de hep ikizlerim olsun istiyorum küçüklüğümden beri. Ailede de var ikiz kucuklugumden berı ruyalarıma gırıyor keske ıkızleroiim olsa ne kadar guzel.bişey yahatice ayek
Canım ya ikiz çok zor valla o kadar zor büyüttüm ki bunun için dua e demiycem sana allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin sana bu arada benimkiler kız allaha şükür birde oğlum olur inşallah sağlıklı sihatliInşallah bır de kızınız olur :) yaşın daha genç ama menapoz cok erken degıl mı canım. Bu arada ben de hep ikizlerim olsun istiyorum küçüklüğümden beri. Ailede de var ikiz kucuklugumden berı ruyalarıma gırıyor keske ıkızleroiim olsa ne kadar guzel.bişey yahatice ayek
pardon canım erkek olarak nasıl kaldıysa aklımda:) dogru tabıya cok zordur buyük sorumluluk gercektenCanım iki kızım var allahım saglikli
Canım ya ikiz çok zor valla o kadar zor büyüttüm ki bunun için dua e demiycem sana allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin sana bu arada benimkiler kız allaha şükür birde oğlum olur inşallah sağlıklı sihatli
4+1 bnde pesımden gelıyorum betan kac cıkmatıBuarada bugun 4+2 yim kızlar sigarasız 5. Günümmmm
Cnm bat,a 1 gun kala 69 çıkmıştı beta hcg şimdi yarın tekrar vercem tshımda yüksek çıktı ikisini tekrar vercem4+1 bnde pesımden gelıyorum betan kac cıkmatı
4+1 bnde pesımden gelıyorum betan kac cıkmatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?