İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

İnşallah canm,gününede daha varmıs bekle bakalm ben 3 gün kala silik cizgiyi görmüştüm

T
est yaptınmı sen cann

T

est yaptınmı sen cann
Reglime 5 gun kala yaptim pozitifti 4 gun kala kan verdim negatifti 2 gun kala test yaptim yine pozitifti suan daha yapmadim sali yapmayi dusunuyorum hala gelmezse eger yine pozitif cikarsa kan vericem cnm

Reglime 5 gun kala yaptim pozitifti 4 gun kala kan verdim negatifti 2 gun kala test yaptim yine pozitifti suan daha yapmadim sali yapmayi dusunuyorum hala gelmezse eger yine pozitif cikarsa kan vericem cnm
Canm ya pardon ben sormustum bunu baskası sandm karısıyo kişiler kusura bakma

Yok canım ilişkiye giriliyor tabi kendini zorlama birde bosalmasin içine ilk 3 ay o önemli sonra oda önemli deyil bi sıkıntı yoksa 9 ay giriliyor
Canım yiyeceği ekmeyi varsa hiç birşey olmuyor ama tutunamiuacaksa herşey bahane ben ikizler e gebeyken haberim yoktu 22 yaşındaydım cahillikte vardı tabi her gün ilişkiye giriyo duk eşimle evi kaldırıp konduruyodum haberim yok hamileymiş hali bile yıkadım üstüne görmüşüm üç aylıkti öğrendim ve birde ikiz napicami şaşırmıştım şimdi 12 yaşında lar teyzesi allah sanada bagislasin

Canım insanları susturamazsın o yüzden he he deyip geçeceksin çocuk bu tabi zor dönemlerinde olucak insan yetiştiriyoruz kolay deyil allahım doğru ahlaklı büyütmeyi nasip etsin boş ver milletti sen ilk çocuk cahillik o uslu ysa öteki deneyimli dahada akıllı başlı olur merak etme sen allahım sağlıklı sıhhatli kucağına alda sen gerisi yalan

ah maşallah ya Allah bagıslasın haklısın bızım tedbırımız Allah'ın takdırının önüne gecemez hıcbısekılde. şimdi ucuncuyu dusunuyorsun dımı. ınsaAllah olur bir an önce :)

ah maşallah ya Allah bagıslasın haklısın bızım tedbırımız Allah'ın takdırının önüne gecemez hıcbısekılde. şimdi ucuncuyu dusunuyorsun dımı. ınsaAllah olur bir an önce :)
Evet canim menopoz son evrede erken giricem eyer bebek olmassa o yüzden istiyoruz bide bizimkiler kocaman oldu eve yeni heyecan yeni bir mutluluk şart oldu amin canim

Inşallah bır de kızınız olur :) yaşın daha genç ama menapoz cok erken degıl mı canım. Bu arada ben de hep ikizlerim olsun istiyorum küçüklüğümden beri. Ailede de var ikiz kucuklugumden berı ruyalarıma gırıyor keske ıkızleroiim olsa ne kadar guzel.bişey ya hatice ayek

Cnm sen idrarla falan uğraşma yarın git özelde kan ver tekrar kanda kesin sonuç 3 gün gecikmişsin zaten varsa vardır yoksa yoktur belirtilermz aynı benim kanda çıktı sende belki geç döllenmedir falan yaptır bakalım yarın

c
canım şimdi aklıma geldi senin bu tarıf ettıgımız rahım sızısı nekadr surdu. benım ıkı gece once basladı dun geceye dek bıkac kez oldu ama bıdaha olmadı geceden beri oyle tarıf ettıgm tarzda. hafıf sızı oldu bugun o da kasıkta oldu

Canım iki kızım var allahım saglikli
Canım ya ikiz çok zor valla o kadar zor büyüttüm ki bunun için dua e demiycem sana allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin sana bu arada benimkiler kız allaha şükür birde oğlum olur inşallah sağlıklı sihatli

pardon canım erkek olarak nasıl kaldıysa aklımda:) dogru tabıya cok zordur buyük sorumluluk gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…