- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Yok cnm vermedm salınverıcem kac cıkar acaba onu dusunuyorum kacgundur varmı devam eden kasık agrın falanSen verdinmi kanını?
Yanı hangongın cnmCnm bat,a 1 gun kala 69 çıkmıştı beta hcg şimdi yarın tekrar vercem tshımda yüksek çıktı ikisini tekrar vercem
Ara ara oldu canım sürekli olmadı bende dec
canım şimdi aklıma geldi senin bu tarıf ettıgımız rahım sızısı nekadr surdu. benım ıkı gece once basladı dun geceye dek bıkac kez oldu ama bıdaha olmadı geceden beri oyle tarıf ettıgm tarzda. hafıf sızı oldu bugun o da kasıkta oldu
Ben yarın söylerm sana kendimin kini seninkide öyle çıkar muhtelemen ben kan vereli yarın 4 gün olcak bakalım 4 günde nekadr yükselmişYok cnm vermedm salınverıcem kac cıkar acaba onu dusunuyorum kacgundur varmı devam eden kasık agrın falan
Kasık ağrımı ben ilişjiden 1 gün sonra başladı ve benimki şiddetliydi tabi ara ara devam ediyor ama benim şuan kasık ağrıdan çok çatım ağrıyor sızı tarzında gıcık bi ağrı ama göğsümdr hiç bi ağrı falan yok akıntım yokBen yarın söylerm sana kendimin kini seninkide öyle çıkar muhtelemen ben kan vereli yarın 4 gün olcak bakalım 4 günde nekadr yükselmiş
canım pekı adet olcakmıs gb hıs oldu mu hıc. daha 3gunum var ama suan adet olcakmıs gıbı bı hıs geldı bana batmalarım da oluyor. adet olmadan o hıs gelmez bana tam olclagm an gelır bu dabelirti galiba dımıAra ara oldu canım sürekli olmadı bende de
Kızlar bi sorum var gebe kalanlara sol kasığım elleyince bi acı oluyor böyle bişey yaşayan varmı birde bazı hareketleri yapınca aynı acı oluyor anlam veremedim çarşanba muyanne günüm ama dayanamayıp yarın test alıcam galiba ya çok az hatırlıyorum ama ilk gebelik dede böyle olmuştu sanki emin deyilim sol yumurtalık in orası tam
Çok düzenli deyil eskiden günü gününe olurdum ama bi kaç aydır düzeni bozuldu ben bile bilmiyorum Aralık 8 Ocak 4 te oldum bu ay başı olurum heraldegebelik belirtisi olabilir ne kadar var adete
Çok düzenli deyil eskiden günü gününe olurdum ama bi kaç aydır düzeni bozuldu ben bile bilmiyorum Aralık 8 Ocak 4 te oldum bu ay başı olurum heralde
Yarın yapıcam dayanamayıp yada çarşanba yı beklerim sabahki psikolojim e bağlı negatif görmekten yoruldum geçen ay full doktordaydim bu ayda öyle olacak heral de hayırlısı neyse o olsun çok tesekkurlerhayırlısı canım bir test yap istersen
canım pekı adet olcakmıs gb anlık bi hıs oldu mu hıc. daha 3gunum var ama suan adet olcakmıs gıbı bı hıs geldı gitti garıptı.batmalarım da oluyor. adet olmadan o hıs gelmez bana tam olclagm an gelır bu dabelirti galiba dımı
Tamam mutlaka yaz bana cnm salı bercem ben deBen yarın söylerm sana kendimin kini seninkide öyle çıkar muhtelemen ben kan vereli yarın 4 gün olcak bakalım 4 günde nekadr yükselmiş
Geçtğimiz perşembe 69 çıkmıştı bugun verdm 853 çıktı cnmTamam mutlaka yaz bana cnm salı bercem ben de
Yarın 800 cıvarı cıkmalı ozaman benımdrGeçtğimiz perşembe 69 çıkmıştı bugun verdm 853 çıktı cnm
Yani aynı anda yumurtlamamış olabilirz daha yüksek yada daha düşükde çıkabilirYarın 800 cıvarı cıkmalı ozaman benımdr
14 unde yumurtladm ben 15 ındede tutmuş olabılır yumurtlamadan 15 16 gun gecto hayırlısıYani aynı anda yumurtlamamış olabilirz daha yüksek yada daha düşükde çıkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?