Canımm hayırlı olsuun çok sevindimm, yazılanları okurken hamilelik grafiğini görünce çok sevindim sıra dilekte demiştiim :) ben senin yerinde olsam şimdiye çoktan kan vermiştim kızz nasıl duruyon :)Gunaydın kızlar nasılsınız bugun benden uyku akıyor cok yorgun hıssedıyorum allahtan oturarak calısıyorum beynım duruyo arada
Canımm hayırlı olsuun çok sevindimm, yazılanları okurken hamilelik grafiğini görünce çok sevindim sıra dilekte demiştiim :) ben senin yerinde olsam şimdiye çoktan kan vermiştim kızz nasıl duruyon :)
Amin inşallahh. Bende iyiyim kuzum bu ay dişlerimi yaptırıcam sonra başlıcam galiba mart gibi bırakırım hapı ve çalışmalara başlarım allahın izniyle aratmadan sormadan tedavisiz bi şekilde kavuşurum bebeğimeCnm cok sagol. Valla adetın gecmesını bekledım cok erken ıgrendm hanı nolur nolmaz bat gelır onla goder dıye yarın aksam kan verıcem kısmetse ıns saglıklıdır zaten hıssetmıstom bende buay allahın ıznıyle ıns herkes ıcın guzel olcqk darısı sızlere ıns sen nasılsın cnm
Amin inşallahh. Bende iyiyim kuzum bu ay dişlerimi yaptırıcam sonra başlıcam galiba mart gibi bırakırım hapı ve çalışmalara başlarım allahın izniyle aratmadan sormadan tedavisiz bi şekilde kavuşurum bebeğime
Cok sukur kucuk kramplar ve uyku dısnda ıyıyım cnm yarın drda beya yaptırınca ıns daha ıyı olcam lh yapıyomusun yakalamak ıcınKızlar nasılsınız hamilelerin nasıl gidiyor:))) yumurtlama günü bekleyen var mı benden başkaaaa???
Kızlar nasılsınız hamilelerin nasıl gidiyor:))) yumurtlama günü bekleyen var mı benden başkaaaa???
Kacıbdaydı yumurtlama cnmBen yumurtlama gününü atlattım. Bat 11 gün var onu bekliyorum
Kacıbdaydı yumurtlama cnm
Evet kuzummyarın dr a gıdıcem ıns kesınlescek
Ilıskıden 10 gun sonra erken gebelık yapabılırsın cıkar cnm azda olsaCanım perşembe kontrole gittim 18 mm cuma günü için çatlatma iğnesi vurdur dedi. Yumurtaların 1-2 güne çatlar demişti. Hafta Cuma c.tesi ve pazarı baz aldım.
Evet kuzummyarın dr a gıdıcem ıns kesınlescek
Amin ıns cnm darısı sızeÇok sevindim canım. Hayırlı olsun. Rabbim kucağına almayıda nasip etsin. Darısıda bizlere olsun.
Bence koyulasmasi cok ii artik daha fazla hadi hayirli olsun canim rabbim kucagina almayi nasip etsinKızlar ıkı gun arayla yaptım sızce koyulasma nasıl
Amın kuzun ıns sen nasılsınBence koyulasmasi cok ii artik daha fazla hadi hayirli olsun canim rabbim kucagina almayi nasip etsin
Ben hastalanicam galiba canim hayirlisi hesaplanan yada suan istedigimiz bi gebelik degildi aslinda ama insan psikolojik olarak bile alisiyo olsamiydi diyorum oglum 6 yasinda ben 34 aslinda bi kardes gerekiyor yas iyice gecmeden hayirlisi bakalim belki onumuzdeki ay bu sefer isteyerek olur nasip artikAmın kuzun ıns sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?