İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Gunaydın kızlar nasılsınız bugun benden uyku akıyor cok yorgun hıssedıyorum allahtan oturarak calısıyorum beynım duruyo arada
Canımm hayırlı olsuun çok sevindimm, yazılanları okurken hamilelik grafiğini görünce çok sevindim sıra dilekte demiştiim :) ben senin yerinde olsam şimdiye çoktan kan vermiştim kızz nasıl duruyon :)

Cnm cok sagol. Valla adetın gecmesını bekledım cok erken ıgrendm hanı nolur nolmaz bat gelır onla goder dıye yarın aksam kan verıcem kısmetse ıns saglıklıdır zaten hıssetmıstom bende buay allahın ıznıyle ıns herkes ıcın guzel olcqk darısı sızlere ıns sen nasılsın cnm
Canımm hayırlı olsuun çok sevindimm, yazılanları okurken hamilelik grafiğini görünce çok sevindim sıra dilekte demiştiim :) ben senin yerinde olsam şimdiye çoktan kan vermiştim kızz nasıl duruyon :)

Amin inşallahh. Bende iyiyim kuzum bu ay dişlerimi yaptırıcam sonra başlıcam galiba mart gibi bırakırım hapı ve çalışmalara başlarım allahın izniyle aratmadan sormadan tedavisiz bi şekilde kavuşurum bebeğime

ıns en kısa zamanda ıns cnm dıslerı hallet kutlaka yaptır ılk sonra allahon ıznıyle olur

Kızlar nasılsınız hamilelerin nasıl gidiyor:))) yumurtlama günü bekleyen var mı benden başkaaaa???
Cok sukur kucuk kramplar ve uyku dısnda ıyıyım cnm yarın drda beya yaptırınca ıns daha ıyı olcam lh yapıyomusun yakalamak ıcın

Canım perşembe kontrole gittim 18 mm cuma günü için çatlatma iğnesi vurdur dedi. Yumurtaların 1-2 güne çatlar demişti. Hafta Cuma c.tesi ve pazarı baz aldım.
Ilıskıden 10 gun sonra erken gebelık yapabılırsın cıkar cnm azda olsa

Merhaba arkadaşlar bu ay ilk defa ovu. testi kullandım ve cumartesi öğlen 2 gibi çift çizgiyi gördüm cuma akşam, cumartesi akşam ve pazar olmak üzere ilişkimiz oldu eşimle ilk defa kullandığım için bilemiyorum doğru zamanlar mı acaba?

Arkadaslar slm bugun reglimin 4. Gunu ve suan kahverengi bi lekelenmem oldu gunluk pet kullaniyordum ya sökülür gelir reglim olur yada bu ilk gebeligimdeki gibi bi belirti ama daha beklemeyi dusunuyorum cunku regli agrisi hissetmiyorum normalde kasiklarim agrirdi yine diyorum hayirlisi olsun bu aksama kadar belli olur bakalim gelirse arkasi hamile degilim demekki

Kızlar ıkı gun arayla yaptım sızce koyulasma nasıl

Eklentiler

• image.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 89
Amın kuzun ıns sen nasılsın
Ben hastalanicam galiba canim hayirlisi hesaplanan yada suan istedigimiz bi gebelik degildi aslinda ama insan psikolojik olarak bile alisiyo olsamiydi diyorum oglum 6 yasinda ben 34 aslinda bi kardes gerekiyor yas iyice gecmeden hayirlisi bakalim belki onumuzdeki ay bu sefer isteyerek olur nasip artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…