İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Nıye ıstemıyosun cnm oglun. Buyumus aslında hayırlıso

Nıye ıstemıyosun cnm oglun. Buyumus aslında hayırlıso
Canim sehir degistiricez haziranda tasinma olayi var ev aldik ya ne bilim tasinalim yerim yurdum belli olsun evimi duzenliyeyim diye bekliyorduk belki kendimizce bahane birde ise gireyim ondan sonra olsun diye dusunduk cocuk olursa is olayi yatar diyorum kendimce ne bilim hayirlisi nasil kimi diyo simdi hamile kalirsan ekime doğar 6 ayda oyle gecer ise girersin birdahaki kisa kalirsan dahada uzar diyorlar hangisi mantikli anlayamadim senin fikrin ne bu konuda

Anlıyorum cnm seni kaza bile olsa insan hamile oldunu duyunca mutlu oluyor benimde oğlum martta 4 ü doldurcak bende şuan kaza ile kalmama rağmen çok mutlu oldum doğum yaptığımda aralarında 4 buçuk yaş olcak keşk geçen yıl doğursaydım diyorum hatta insan cesaret edemiyor ama cefa olmadan sefa olmazmış 5 gündür sigara içmiyorum inanılmaz sigara istiyor cnm onunda üstesnden gelirm inş

Anladm cnm hayırlıso olsn ya bakalm neler olcakmolcagınvarsanhersy yolunda gıder takma cnm bosver bnm de esımın ıs degısıklıgı olabılır 6 ay yanımda olmayabılor be sehır degıstırebılırız ama benek ertelemedık

Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım. Ama mesajın üstte kalsın diye yazdım. Mantık yürütücek olursam bence doğru zamanda kullanmışsın :)

Saol canim cvp icin rabbim hakkinda hakkimizda hayirlisini nasip etsin ben artik ertelerim biraz daha su evi tasiyayim rahat olurum en azindan

Ara ara oldu canım sürekli olmadı bende de
canım. benim mesajım gelmedi sanırım sana.beceremedim galiba :) benm bugün bacağıma kramplar girdi fazla yürüdum gezerken. bıde adet sancısı gb anlık hıs geldı gıttı sende bu da olmus muydu

benim rahimde bişeyler oluyo kesin coştu çünkü

canım. benim mesajım gelmedi sanırım sana.beceremedim galiba :) benm bugün bacağıma kramplar girdi fazla yürüdum gezerken. bıde adet sancısı gb anlık hıs geldı gıttı sende bu da olmus muydu
Reglime iki gün kala kan vermeye gideceğim gün tıpkı adet olacakmışım gibi ksa süreli ağrılar yaşamıştım canım hatta aha dedim kırmızılar geliyo kan vermeye gerek yok... derken geri geçti ağrılar bi daha olmadı. bacağımda kramp değil de merdiven inip çıkarken belimden bacağıma kadar ağrı ve sızlama olmuştu bi kaç kez

canım merhaba ben şimdi gördüm. Ovulasyon olduğu günden bir gun oncesi gebelik oluşumu için en fazla şans olan gündür. %26 dır. yumurtlama günü %15 bir gün sonrası %9 iki gün sonra %5tir. çıft cizgıyı gorduğünde 24 ila 36saat içinde yumurtlama gerçekleşir. ve kasıkta agrı oldugunda yumurtanın catladıgını anlayabılırsın .ben ovulasyon testi yaptıgım gun bısaat sonra yumurtam çatladı hıssettım hemen. kulak ver kasık sancılarına ve akıntı olur. Sen en önemli üç günü değerlendirmişsin. Inşallah tutar bebişin gelir sana canım :)

Zamanlamaların doğru olmuş canım artık gerisi Allaha kalmış inşallah bebeğin tutunur
Kızlar ıkı gun arayla yaptım sızce koyulasma nasıl
harika

ay
aynen işte aslında benim de öyle oldu ve kalçamda da ağrı oluyo acayip şekilde biraz oturayım hemen agrı gırıyo bide normalde zor kılo alan bırıym soylemesı ayıp kalçalarım doldu bihaftada belim inceciktir genişlemeye baslamıs anlamıyorum pek şaşknm inşallah hamişimdir

İnşallah canım test yaparsan haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…