İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

bende bel agrısı da basladı adet belirtisi olarak olmaz agrımaz hıc belim adetken. hamıleyken agrımıstı en son yaa kızlar belirtilerim çoğalıyor resmen

bende bel agrısı da basladı adet belirtisi olarak olmaz agrımaz hıc belim adetken. hamıleyken agrımıstı en son yaa kızlar belirtilerim çoğalıyor resmen
Hakkında hayırlısı olsun inşallah hamilesindir yazışmaları okudum bende merak ettim test sonucunu Allah gönlüne göre versin cnm

Hakkında hayırlısı olsun inşallah hamilesindir yazışmaları okudum bende merak ettim test sonucunu Allah gönlüne göre versin cnm
inşallah canm demınden berı de başım dönüyor ve göbeğımın altından ozel bolgeme kadar. orasıda dahıl.. ınen cızgı var kahverengı acaba dıyorum yanlıs mı goruyorum ama eşim de cok netvar dıyor korkmaya basladım ne oluyor boyle vucuduma anlamadım

Anlattıgın belirtilere göre içimde ki his hamile oldugunu söylüyor bence de sen sabah ilk idrarla yap test negatif cıkarsa da üzülme hayırlısı neyse o olsun

Cnm bence durma artık test yap testte cokarmnasıl duruyosun

Bakalım değerin kaç çıkıcak bugun merak ediyorum bende :)
Heycandan varya napcamı bılemıyorum ıns Allahın ıznıyle guzel cıkacak mınnoş susamcık buyucek goguslerım ıkı gundur daha cok acıyo bende hormonlar tavan yapmaya basladı sanırım

Günaydınn inşallah guzel olcak herşey hayırlısıyla dlkkydlntpl tpl ben de testyaptım kızlar ama cıkmadı . ozaman da normal.kitte cıkmamıstı ıkıgun kala. erken testte cıkmıstı. ama ben beklıcem bdaha. benı en cok şüphelendıren suan o göbegmden inen çizgi

Daha once yoksa sımdı cıktıysa hamılesındır cnm erken gebelıkten normal teste cıkması sonucun 2 3 gunu alıyor benımkıde ıkte varla yok arasıydı hatta test negatıftı 3 saat sonra cıktı cızgı ıns hamılesındır ve aksam guzel sonuc alalım ıns

yok kuzum suan cıkmadı onceknde 1saatsonra vardı suan yok bısey. düşük yaptıgım zaman erken test ıle cıkmıstı normal kıtte cıkmamıstı. demek ıstedıgım guvenemyrm bu testlere. izmire geldik ya bikaçgunlugune eşimle heran beraberiz erken testte alamıyrm ondan gızlı surprız olsun dıye ogrenmek istiyorum beklicem artı 2gun dha. genelde kandan ıdrara gecmesı 15gunu buluyormuş hcgnın. hamıleysem benm de gecmedı daha demek cok mıktarda. atesım de busabah da 36.6 onda da düşüş yok. bulanır gb mıdem pof zOr beklemk. ben uc saat sonra teste yıne bakarım senınkı gb mı olcak dıye:)

ve belime birşeyler vuruyor sanki içten içten agrıyor. tek istediğim zaman gecsın sızler gb ogreneym ben de varsa

Erken testte cıkar cnm ılıskıden 10. Gunde erkende gordum ben cok hafıf ve sonradan da cıksa belkı benımkı hızlı cıktı ıdrara baya hızlı gıdıyomtahmınıme gore ıns hamılesın olumlu dusun baska belırtıler varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…