- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
evet canım cok sık idrara cıkıyorum gece uykumdan uyandm ıkıkez. akıntım var kasıgıma sızı oluyor belıme ara ara vuran agrı sırtım da agrıyor uykuluyum gece yatarken bıle basım döndü karanlkta bıle. hep esnıyorum ve dediğim gb ozel bolgeme kadar orası da dahil inen kahve cızgı olusmus. iştahım cook bır de aklıma gelmeyen de vardır heralde şuan:)Erken testte cıkar cnm ılıskıden 10. Gunde erkende gordum ben cok hafıf ve sonradan da cıksa belkı benımkı hızlı cıktı ıdrara baya hızlı gıdıyomtahmınıme gore ıns hamılesın olumlu dusun baska belırtıler varmı
Bence ordanhemen erken gebelık bul yap bukdr belırtı varsa ıdrara gecmıstır cnm en kotu erken gebelıge gecmıstır kahve cızgı bende daha yok goguslerın seklındamarları benımde anlamamınsaglamıstı bas donmesı ıkı kere oldu ogrenmeden ve bel kasık agrısınoldu aynı zamanda belımde agrı yok cok sukur sımdı kasıklara vuruyo ara sora gunde bıkac defa ben burdayım dıyor akıntı evet hergun var parlak akıntı ısrarda hafıf koku gogus acımasınıkı gundur arttı heralde hormonlar yukselınce artıyo bıde burun tıkanıklıgı en kotusu onu nabıcam hıc bılmıyomevet canım cok sık idrara cıkıyorum gece uykumdan uyandm ıkıkez. akıntım var kasıgıma sızı oluyor belıme ara ara vuran agrı sırtım da agrıyor uykuluyum gece yatarken bıle basım döndü karanlkta bıle. hep esnıyorum ve dediğim gb ozel bolgeme kadar orası da dahil inen kahve cızgı olusmus. iştahım cook bır de aklıma gelmeyen de vardır heralde şuan:)
e burnum da tıkalı canım. evet haklısın idrara gecmıstır mg olarak azdır eger hamılelik varsa canım. benım adet olcagm zaman gogsum sızlar ama suan hafıf sisme var. ınsallah yanıltmaz benı bukadar belirtı. bu cızgı olmuyomus normalde hemen ama cok nadır erkenden cıkabılıyormuş. cok şaşkınım yaa baska nedenı var mı dıye arastrdım bulamıyorum. esımden ayrılamıyrm burda nerde eczane var bılemedıgımden. hep beraber gezıyoruz artık belımden de oturuyrm hep. bakalm nolcak yaBence ordanhemen erken gebelık bul yap bukdr belırtı varsa ıdrara gecmıstır cnm en kotu erken gebelıge gecmıstır kahve cızgı bende daha yok goguslerın seklındamarları benımde anlamamınsaglamıstı bas donmesı ıkı kere oldu ogrenmeden ve bel kasık agrısınoldu aynı zamanda belımde agrı yok cok sukur sımdı kasıklara vuruyo ara sora gunde bıkac defa ben burdayım dıyor akıntı evet hergun var parlak akıntı ısrarda hafıf koku gogus acımasınıkı gundur arttı heralde hormonlar yukselınce artıyo bıde burun tıkanıklıgı en kotusu onu nabıcam hıc bılmıyom
Sen cok dıkkat et cnm kendıne agar kaldrma anı hareket yapma yukarılara uzanma bıran once bılmek lazım gercekten varlıgı bıle cok gızel duguymus ıns hayırlısıyla testlerınde hıc sonradan cızgı cıkmadımıe burnum da tıkalı canım. evet haklısın idrara gecmıstır mg olarak azdır eger hamılelol varsa canım. benım adet olcagm zaman gogsum sızlar ama suan hafıf sisme var. ınsallah yanıltmaz benı bukadar belirtı. bu cızgı olmuyomus normalde hemen ama cok nadır olabılıyormuş. cok şaşkınım yaa baska nedenı var mı dıye arastrdım bulamıyorum. esımden ayrılamıyrm burda nerde eczane var bılemedıgımden. hep beraber gezıypruz artık belımden de oturuyrm hep. bakalm nolcak ya
oncekı ıkıtanesinde cıktı canım sılık cızgı. emın olamadım testler mı bozukSen cok dıkkat et cnm kendıne agar kaldrma anı hareket yapma yukarılara uzanma bıran once bılmek lazım gercekten varlıgı bıle cok gızel duguymus ıns hayırlısıyla testlerınde hıc sonradan cızgı cıkmadımı
İnşallah. Teşekkür ederim cevabın içinZamanlamaların doğru olmuş canım artık gerisi Allaha kalmış inşallah bebeğin tutunur
harika
canm ben 1 senedir yasadıgım belirtilerin hicbirini hamile kaldıgım ay yasamadım önce onu belirteyim,benmkiler psikolojikmiş hep,benm sadece çarpıntı ve gece terlemesi vardı farklı olarak,gazım vardı göğüslerimde acıyordu ama onlar bende heray olan seylerdi ben buay oluruna bırakmıstım sürpriz oldu :) inşallah tez zamanda Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuKızlar, hamile olanlar. İlişkiden sonra ilk belirtiler nelerdi?.
canm ben 1 senedir yasadıgım belirtilerin hicbirini hamile kaldıgım ay yasamadım önce onu belirteyim,benmkiler psikolojikmiş hep,benm sadece çarpıntı ve gece terlemesi vardı farklı olarak,gazım vardı göğüslerimde acıyordu ama onlar bende heray olan seylerdi ben buay oluruna bırakmıstım sürpriz oldu :) inşallah tez zamanda Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Gormedm cnm ben heralde hayırlısınya bence hamılesınoncekı ıkıtanesinde cıktı canım sılık cızgı. emın olamadım testler mı bozuk
k diye yüklemiştim buraya da hatta buna da bakıcam bırazdan
Ilıskıden 7 gun sonra goguslerım buyudu damarlar cıktı acımaya basladı bıraz gaz hafıf bel kasık agrısı bas donmesı en son hamıle oldugumu ogrendm ama her ay pskolojık yasardm bunları oyuzden takmadm ben gercektn belırtılerı dıbıne kdr yasadm cougu kısıde pskolojıktırndedı meger kucuk susam ben burdayım dıkkatet demısKızlar, hamile olanlar. İlişkiden sonra ilk belirtiler nelerdi?.
Ilıskıden 7 gun sonra goguslerım buyudu damarlar cıktı acımaya basladı bıraz gaz hafıf bel kasık agrısı bas donmesı en son hamıle oldugumu ogrendm ama her ay pskolojık yasardm bunları oyuzden takmadm ben gercektn belırtılerı dıbıne kdr yasadm cougu kısıde pskolojıktırndedı meger kucuk susam ben burdayım dıkkatet demıs
Gormedm cnm ben heralde hayırlısınya bence hamılesın
canım.ben de aksam yazmıstım sna yanlıs yere mi yazmısımİnşallah. Teşekkür ederim cevabın için
Şimdi gördüm canım yazdığını sen dedikten sonra baktım. Teşekkür ederim bilgilendirmen için inşallah tutmuştur. Birde galiba yine yumurtluyorum çünkü bugün ovu. Test yaptım dünden daha koyu çıktı anlam veremedim.canım.ben de aksam yazmıstım sna yanlıs yere mi yazmısım
Iloskıden 10 gun gecsın ozaman cnm ıgne ve ılac oldugu ıcın sımdı bılemıyorum olabılırBenimde geçen ay çatlatma iğnesi vurdurduktan sonra göğüslerim felaket şişmişti damarlarım bile belirginleşmişti. Şiddetli bel ve kasık ağrılarım vardı. Bu ay hem klomen hemde çatlatma iğnesi kullandım ama kasıklarımda ara ara ağrım var. Göğüslerim hassaslaşmadı bile
Iloskıden 10 gun gecsın ozaman cnm ıgne ve ılac oldugu ıcın sımdı bılemıyorum olabılır
lh pik yapmış canım en yuksek sevıyeye cıkmıs. yumurtlayacaksın cok az kalmış kacıncı günün ve kaç günde bir olur adetin pekiŞimdi gördüm canım yazdığını sen dedikten sonra baktım. Teşekkür ederim bilgilendirmen için inşallah tutmuştur. Birde galiba yine yumurtluyorum çünkü bugün ovu. Test yaptım dünden daha koyu çıktı anlam veremedim.
Sorma ben ılıskıden 7 gun sonra basladım teste teste vereım paraların haddı hesabı yok takıntılı olmustum artıkBeklicem ama beklemekte çok sıkıcı yaa. Taktı mı takarım malesef. Günlerde geçmek bilmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?