- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
buarada yumurtan catlayınca silikleşir lh canım. daha catlamamıs en koyuyu da bugun gormussun en fazla 48saate dek yumurtlarsın cıft cızgı gorunceArkadaşlar bugün öylesine ovu. Testi yaptım yine test düne göre daha belirgin olarak çıktı acaba bu ikinciye yumurtlamaya başladım mı demek? Tam pozitif olmasada sanki yarın pozitif olucakmış gibi çıktı anlam veremedim.
Cumartesi pik oldu aynı eşitlikte çift çizgiyi gördüm sonra silikleşti ve bugün yine belirmeye başlamış cizgi cumartesi yumurtladım ama bu cizgi niye belirdi.buarada yumurtan catlayınca silikleşir lh canım. daha catlamamıs en koyuyu da bugun gormussun en fazla 48saate dek yumurtlarsın cıft cızgı gorunce
Foto atayım dün ve bugün testlerimi en iyisibuarada yumurtan catlayınca silikleşir lh canım. daha catlamamıs en koyuyu da bugun gormussun en fazla 48saate dek yumurtlarsın cıft cızgı gorunce
Cnm sen bısver pık yapıp sılıklestıyse ıns degerlendırmıssındır hemen ıkıncıye de yumurtlıcak olabılırsın olmayadabılırsın bata az kalana kdr calısmaya devamCumartesi pik oldu aynı eşitlikte çift çizgiyi gördüm sonra silikleşti ve bugün yine belirmeye başlamış cizgi cumartesi yumurtladım ama bu cizgi niye belirdi.
Sorma ben ılıskıden 7 gun sonra basladım teste teste vereım paraların haddı hesabı yok takıntılı olmustum artık
Bak benımde boyle olmustuÜstteki bugun alttaki dün
Hamilesn cnm tebrik edermÜstteki bugun alttaki dün
Yapıyoda evet haklsn bnde cok yaptmOfffff benm daha çok var o zaman. Bende yapıyorum insan ister istemez yapıyo takıntı
Yok canım bu ovu testim keskee hamile olsamHamilesn cnm tebrik ederm
İkinciye mi yumurtladın canım sendeBak benımde boyle olmustu
Hm bende sandm idrar testi ins idrardada gorrsn cnmYok canım bu ovu testim keskee hamile olsam
İnşallah isteyen herkese nasip etsin allahHm bende sandm idrar testi ins idrardada gorrsn cnm
Yok cnm bıkere bıldıgım kadarıyla 16. Gunumduİkinciye mi yumurtladın canım sende
Bende 11. Gün yumurtladım bakalım yarın yine pacağım ovu testi ikinciye yumurtluyorsam zaten belli olurYok cnm bıkere bıldıgım kadarıyla 16. Gunumdu
Hamıle kalmıs olabılırsın ogunden cnm bata 5 varken gorebılırsın hatta benbıle bata 5 vardı ogrendm ıkıncıyede olabılır takıp et sanah aksamBende 11. Gün yumurtladım bakalım yarın yine pacağım ovu testi ikinciye yumurtluyorsam zaten belli olur
Aynen bakalım haftaya belli olur daha çok yeni zaten olmuşsada senin yumurtlamadan sonra belirtilerin var mıydı?Hamıle kalmıs olabılırsın ogunden cnm bata 5 varken gorebılırsın hatta benbıle bata 5 vardı ogrendm ıkıncıyede olabılır takıp et sanah aksam
canım baktım resıme ama aynı renkte görünmüyor ki hiçbiri c bolgesı ıle. tekrar pozıtıf degıl yanı zaten vıcutta var lh hormonu. coknormal belırgın olması senın yumurtlaman olmuş aynı renk gorduysen ctesı. bunlar da cok sılık normal bu acık pembe olsa bıle yumurtlama ısaretı degıl :*Üstteki bugun alttaki dün
Evet öyle Niye böyle belirgin silik olması gerekmez mi? Tam cahilim bu konuda o yüzden soruyorum kusura bakmacanım baktım resıme ama aynı renkte görünmüyor ki hiçbiri c bolgesı ıle
Üstteki bugun alttaki dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?