İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

buarada yumurtan catlayınca silikleşir lh canım. daha catlamamıs en koyuyu da bugun gormussun en fazla 48saate dek yumurtlarsın cıft cızgı gorunce

buarada yumurtan catlayınca silikleşir lh canım. daha catlamamıs en koyuyu da bugun gormussun en fazla 48saate dek yumurtlarsın cıft cızgı gorunce
Cumartesi pik oldu aynı eşitlikte çift çizgiyi gördüm sonra silikleşti ve bugün yine belirmeye başlamış cizgi cumartesi yumurtladım ama bu cizgi niye belirdi.

Üstteki bugun alttaki dün

Eklentiler

• D48C300F-16B8-4155-9B87-753E3DA0CE26.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 79
Cumartesi pik oldu aynı eşitlikte çift çizgiyi gördüm sonra silikleşti ve bugün yine belirmeye başlamış cizgi cumartesi yumurtladım ama bu cizgi niye belirdi.
Cnm sen bısver pık yapıp sılıklestıyse ıns degerlendırmıssındır hemen ıkıncıye de yumurtlıcak olabılırsın olmayadabılırsın bata az kalana kdr calısmaya devam

Sorma ben ılıskıden 7 gun sonra basladım teste teste vereım paraların haddı hesabı yok takıntılı olmustum artık

Offfff benm daha çok var o zaman. Bende yapıyorum insan ister istemez yapıyo takıntı

Bende 11. Gün yumurtladım bakalım yarın yine pacağım ovu testi ikinciye yumurtluyorsam zaten belli olur
Hamıle kalmıs olabılırsın ogunden cnm bata 5 varken gorebılırsın hatta benbıle bata 5 vardı ogrendm ıkıncıyede olabılır takıp et sanah aksam

Hamıle kalmıs olabılırsın ogunden cnm bata 5 varken gorebılırsın hatta benbıle bata 5 vardı ogrendm ıkıncıyede olabılır takıp et sanah aksam
Aynen bakalım haftaya belli olur daha çok yeni zaten olmuşsada senin yumurtlamadan sonra belirtilerin var mıydı?

Üstteki bugun alttaki dün
canım baktım resıme ama aynı renkte görünmüyor ki hiçbiri c bolgesı ıle. tekrar pozıtıf degıl yanı zaten vıcutta var lh hormonu. coknormal belırgın olması senın yumurtlaman olmuş aynı renk gorduysen ctesı. bunlar da cok sılık normal bu acık pembe olsa bıle yumurtlama ısaretı degıl :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…