İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Aynen bakalım haftaya belli olur daha çok yeni zaten olmuşsada senin yumurtlamadan sonra belirtilerin var mıydı?
Yumurtlamadan 7. Gun goguslerımın sıstıgını farkettm sutyene sıgmıyodu resmen sonra hafıf acımaya basladı ozaman anladm cnm

Yumurtlamadan 7. Gun goguslerımın sıstıgını farkettm sutyene sıgmıyodu resmen sonra hafıf acımaya basladı ozaman anladm cnm
Benim hep 10 gün önceden başlar göğüsler şişmeye regl belirtilerimin hepsi hamilelik belirtiside aylarca buradan okudum acaba mı dedim ama hep regl oldum şimdi sadece şişlik var gecen aydan kaldı hiç inmedi göğüslerim.

Cnm hamıle olabılırsın lh de oyuzden de koyulasıyo olabılır yumurtlamadan 10 gun gecınce cıkar bak

Ohoooo bata coook var 11 gün belki tekrar yumurtlama oluyordur ya da tam yapamadım

benim de 9 gün var canım
sen ovuyu yapmaya devam et eger bu koyulaşma artıyorsa gebelik ihtimali var
ben ovu testim bir hafta kala koyulaştı diye gebelik testi yaptım silik çizgi çıkmıştı

Cnm hamıle olabılırsın lh de oyuzden de koyulasıyo olabılır yumurtlamadan 10 gun gecınce cıkar bak
İnşallah akşam göğüsüme batan iğneler yüzünden uykumdan uyandım daha cok erken biliyorum ama psikolojik olanaz herhalde uykumdan uyandıracak kadar

benim de 9 gün var canım
sen ovuyu yapmaya devam et eger bu koyulaşma artıyorsa gebelik ihtimali var
ben ovu testim bir hafta kala koyulaştı diye gebelik testi yaptım silik çizgi çıkmıştı
Aynen devam edeceğim hergün yapmaya. İnşallah hamileyizdir? Sende belirti var mı canım?

Aynen devam edeceğim hergün yapmaya. İnşallah hamileyizdir? Sende belirti var mı canım?

var kuzum ben zaten anlıyorum gebe oldugumu ama sonu hüsran oluyor iki düşüğüm var
göğüsler bi ağırlaştı
kasık ağrılarım sürüyor
bide sigara içerim normalde midemi kaldırıyor

Kızlar şu an elimde yarım titriyo ilk sizle paylaşıyorum test yaptım hayalet çizgiyi gördüm yarın doktora gidicem çok heycanliyim
hayırlı olsun o zaman :) inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur..
resmini atsanız?? çift çizgiyi başkasında bile görünce bile öyle mutlu oluyorum ki..

İnşallah akşam göğüsüme batan iğneler yüzünden uykumdan uyandım daha cok erken biliyorum ama psikolojik olanaz herhalde uykumdan uyandıracak kadar
Ilıskıden 7 gun gectıyse olablr belkı bazılarında daha erken baslar cnm ılıskıden dedım gıbı 10 gectıyse erkende mutlaka cıkar

Yarın beceremiyorum nası yollarıyla ama biraz büyüğü bende yumurtalık kisti var etkilermi

Eklentiler

• 15173126703021650172882.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 108
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…