Sanmıyorum çıkmaz bence batın geçmiş miydi?Kızlar yumurtalık kisti böyle cikarirmi
Canım 1 yada 2 gun varSanmıyorum çıkmaz bence batın geçmiş miydi?
bu ay ne bereketli geldi topigimize tebrikler canimmm bal gibi de bebis geliyorYarın beceremiyorum nası yollarıyla ama biraz büyüğü bende yumurtalık kisti var etkilermi
Yani kistin çıkacağına ihtimal vermiyorum basbaya hamilesin bence canım hayırlısı olsunCanım 1 yada 2 gun var
Yarın beceremiyorum nası yollarıyla ama biraz büyüğü bende yumurtalık kisti var etkilermi
hadi hayırl olsunnn :)Yarın beceremiyorum nası yollarıyla ama biraz büyüğü bende yumurtalık kisti var etkilermi
Kanı ne zaman vereceksin canım?Hepinize teşekkürler yarın betayi da yazarim
Dualarımız hep sızınle cnm ıns herkez evlat sahıbı olsun bız hamılelerde saglıkla kucagımıza alalımbu bekleme süresinde bizlere ( hamile kalabilmek için her fırsatta dua bekleyenlere ) dua edebilirsiniz mesela :) hem zaman daha çabuk geçer
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
estagfrullah hayır silik olamaz canım lh hormonu yumurtlamayı gerçekleştiren hormondur. ani artışka yukseldıgı an yumurtlama olur. vucutta zaten bulunur hep silik cıkar o. bıdaha yapmana gerek yok bısonrakı aya kadar canım. ınsallah yapmana da gerek kalmazEvet öyle Niye böyle belirgin silik olması gerekmez mi? Tam cahilim bu konuda o yüzden soruyorum kusura bakma
aminn :)Dualarımız hep sızınle cnm ıns herkez evlat sahıbı olsun bız hamılelerde saglıkla kucagımıza alalım
Tebrik ederim canım gözün aydın Sabrının mükafatı aldın.Ilıskıden 11 gun gectı sımdı yaptm 30 aralık
Sagol cnm cok sukur dra gıdıcem aksam sen nasılsnTebrik ederim canım gözün aydın Sabrının mükafatı aldın.
cok sevındım ya kacıncı gundu kacgun var adete canım. yumurtlamq ayın kacında oldu benm hala cıkmadı tekrar testteYarın beceremiyorum nası yollarıyla ama biraz büyüğü bende yumurtalık kisti var etkilermi
canım cok sevındımm cokk. keske ben de gorebılsem bıanonceSagol cnm cok sukur dra gıdıcem aksam sen nasılsn
Şu pozitifi göremeden ölüp gidicem valla. yanlışlıkla hamile olsam bile negatif cıkacak gibi geliyor bana o yüzden hiç test alasım gelmiyorSagol cnm cok sukur dra gıdıcem aksam sen nasılsn
Kız ben ılıskıden uc dort gun sınra basladım bıseyler yemeye ac dglm ama devam edıyodum yemeye bısıler cekmıstı cnm smdı soylemım burda hahahah ama ozaman gogusler normaldı sonradan sıstıŞu pozitifi göremeden ölüp gidicem valla. yanlışlıkla hamile olsam bile negatif cıkacak gibi geliyor bana o yüzden hiç test alasım gelmiyorbu ay hiç ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi yok. sadece dün akşam doymama hissi beni mahvetti. yemekten 10 dk sonra acıktım. atıştırdım yetmedi. akşam 11 de eşime çiğköfte aldırdım yaa sanırsın aşeriyorum. ama göğüslerim bile normal yani. adetim geldi halbuki. bende anlamadım. adet belirtimde yok çok tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?