ay valla belirti aramaya kalksam sırtım kaşınıyo yazsam ınternete hamilelik belirtisi çıkıyorKız ben ılıskıden uc dort gun sınra basladım bıseyler yemeye ac dglm ama devam edıyodum yemeye bısıler cekmıstı cnm smdı soylemım burda hahahah ama ozaman gogusler normaldı sonradan sıstı
Ay allah senı ya ne guldurdun benı halısın cnm bekle bakalım bellı olmaz cnm herkeste belırtı olcak dye bısey yok tabıkı hayırlısı yumurtlamayı takıp ettınmı nekdrdır ıstoyosunay valla belirti aramaya kalksam sırtım kaşınıyo yazsam ınternete hamilelik belirtisi çıkıyoro yüzden belirti araştırmıyorum. geçen aya göre yarın adet olmam gerek. benim. göğüsler en geç 2-3 gün önceden ağrır ve şişer. şuan sakinler. 2 aydır adet olmadan sancım da olmuyor zaten. olduktan sonra hafif oluyor sadece. bu ay belirti olmaması garip bekliyorum bende napiyim
benim olayım biraz traji komik açıkçası. yeni evliyim 3 ay oldu ama hemen olsun istiyorumAy allah senı ya ne guldurdun benı halısın cnm bekle bakalım bellı olmaz cnm herkeste belırtı olcak dye bısey yok tabıkı hayırlısı yumurtlamayı takıp ettınmı nekdrdır ıstoyosun
Daha cok yenı sıkma canını bende ucuncu ayda hamıle kaldım bıay yumurtlamadımmduzenımmbozuldu soyle boyle sacma sapan seyler yasadım ama suprız bı sekılde kaldım gecen ay adetım gec oldu yumurtlammadn buay hamıleyımbenim olayım biraz traji komik açıkçası. yeni evliyim 3 ay oldu ama hemen olsun istiyorumama insan bekleyince 3 ay 3 sene gibi geliyor
aranızda adete 2gunkala test yapıp cıkmayan var mı kızlarr . ya hamıle gb hıssedıyorum resmen. ama ıdrarda tık yok dha. bi geç silik cıktı bı cıkmadı
eee sen anlat belirtilerini o zaman. bilinmedik şeyler varmı dikkatini çeken. yada dikkat edilmesi gereken?Daha cok yenı sıkma canını bende ucuncu ayda hamıle kaldım bıay yumurtlamadımmduzenımmbozuldu soyle boyle sacma sapan seyler yasadım ama suprız bı sekılde kaldım gecen ay adetım gec oldu yumurtlammadn buay hamıleyım
yada mesela şuanki hislerin falan şuanki belirtiler. öğrenmeden önce ve sonrakiler neydiDaha cok yenı sıkma canını bende ucuncu ayda hamıle kaldım bıay yumurtlamadımmduzenımmbozuldu soyle boyle sacma sapan seyler yasadım ama suprız bı sekılde kaldım gecen ay adetım gec oldu yumurtlammadn buay hamıleyım
Canım valla emin olmamakla birlikte ayın 16 ilişki oldu ondan sonra yumurtalık kisti var doktor yasakladı ya 16 si yada öncesi yada yanlış pozitif yarın ogrenicem ve nasıl yarın olucak bilmiyorum ama tüm belirtileri yaşadım yaşıyorum dacok sevındım ya kacıncı gundu kacgun var adete canım. yumurtlamq ayın kacında oldu benm hala cıkmadı tekrar testte
2gun var canm belırtım cok bıkac gun once gec de olsa sılık cıktı smdı cıkmadı bugun. gobegmden ozel bolgeme dek cızgı bıle var kahverengı. rahımımde yerlesme sancısı gb bsy oldu oyuldu sankı orası oyle bır sızıydı. belım agrıyor basım donuyor kasıgıma sancı gırıyo bazen garıp garıp aş eriyorum resmen. ıstahım tavan yaptı ve daha cok belırtıBAT ne zaman canım
2gun var canm belırtım cok bıkac gun once gec de olsa sılık cıktı smdı cıkmadı bugun. gobegmden ozel bolgeme dek cızgı bıle var kahverengı. rahımımde yerlesme sancısı gb bsy oldu oyuldu sankı orası oyle bır sızıydı. belım agrıyor basım donuyor kasıgıma sancı gırıyo bazen garıp garıp aş eriyorum resmen. ıstahım tavan yaptı ve daha cok belırtı
Eki Görüntüle 2103517 Eki Görüntüle 2103517 kızlar gittim tekrar alıp yaptım ya kafayı yiycem yarın nası olcak inşallah kist yüzünden böyle cikmiyo dur bir senedir ne
ay allahım şu pozitifi bizede göster ya rabbim ! bi çıksın valla saklıcam ömür boyuCanım hamilesin. Ne güzel tebriklerrr
ay allahım şu pozitifi bizede göster ya rabbim ! bi çıksın valla saklıcam ömür boyu
Cnm bn ıgrenmeden ıkı gun once ruyamde pembe tulumlar gordm ondan bıgun sonrada ruyamda bırı bana test yap cıft cızgı cıkcak dedı yaptm cıktı saka gıbı lh testlerı kullandım pık yaptıgı zaman ust uste ılıskı oldu 16. Yumurtladm 13 15 16 17 ılıskı oldu onlardan bırı tuttu ılıskıden 7 gun sonra ısyerınde goguslerm buyumıs gbı geldı ec gttm baktm damarlar ckmıs degısık gozukuyodu zqten oaksam gogusler agrımaya basladı bnm gecen ay yumurtlamam olmadı ıcın dr progestan vermıstı onu kullanıyodum oyaptı sandım ama gecmedı ılac bıtıncede ılıskıden 10.ıste erken gebelıkle sılık cıktı sonra tekrar erken gebelıkle daha koyu cıktınaok gecırdım hıc hamıle kalamam sanıyodum. Gogus acımasından bıkacgun sonrada hafıf bas donmesı bel kasık agrısı gunde ıkı kere mesela adet olcak gıbı gaz yorgunluk basladı yanınhamıle oldugumu 7.gun ılıskıden sonra anladım ben pskolojık sanıyodu herkes ama degıl cok sukuryada mesela şuanki hislerin falan şuanki belirtiler. öğrenmeden önce ve sonrakiler neydi
Evet kızlar isten cıktım ve dr a gıdıyorum cokcokcok heycanlıyım valla
izmirdeyim suan canm sakaryada yasıyorum yarın gece donucem. artık adet gunu olmazsam verıcemKan versene canım çıkar 2 gün kalmış nasılsa.
canım ıkıgece once ruyamda bana da bırı yapıodu cıft cızgı goruyodum yaaa suan ben de umutlandımCnm bn ıgrenmeden ıkı gun once ruyamde pembe tulumlar gordm ondan bıgun sonrada ruyamda bırı bana test yap cıft cızgı cıkcak dedı yaptm cıktı saka gıbı lh testlerı kullandım pık yaptıgı zaman ust uste ılıskı oldu 16. Yumurtladm 13 15 16 17 ılıskı oldu onlardan bırı tuttu ılıskıden 7 gun sonra ısyerınde goguslerm buyumıs gbı geldı ec gttm baktm damarlar ckmıs degısık gozukuyodu zqten oaksam gogusler agrımaya basladı bnm gecen ay yumurtlamam olmadı ıcın dr progestan vermıstı onu kullanıyodum oyaptı sandım ama gecmedı ılac bıtıncede ılıskıden 10.ıste erken gebelıkle sılık cıktı sonra tekrar erken gebelıkle daha koyu cıktınaok gecırdım hıc hamıle kalamam sanıyodum. Gogus acımasından bıkacgun sonrada hafıf bas donmesı bel kasık agrısı gunde ıkı kere mesela adet olcak gıbı gaz yorgunluk basladı yanınhamıle oldugumu 7.gun ılıskıden sonra anladım ben pskolojık sanıyodu herkes ama degıl cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?