İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

seninki baya ilginçmiş. bende hiç ummadığım anda gelsin istiyorum açıkçası. birde şunu farkettim. geçen ay göğüslerimde damarlar beni çok şaşırtmıştı ama sonunda hamile değildim. yani o damarlar hep var. ve çok büyük göğüslerim yoktur benim. minyon tipliyim zaten. yani damarlarada pek güvenmiyorum

Kızar siz yazınca aklıma geldi 15 gün önce falan da ben gördüm rüyamda çift cizgiyi
yaaa butun gorenler hamıle ve ben de gordumm. ıkıgun daha sabredıcem hayırlı olsun tekrardan canım nasıl mutlusunuz sımdı meguzel

yaaa butun gorenler hamıle ve ben de gordumm. ıkıgun daha sabredıcem hayırlı olsun tekrardan canım nasıl mutlusunuz sımdı meguzel
Allahım tüm isteyenlere sağlıklı sihatli bi şekilde nasip etsin inşallah çok güzel bi duygu allahım tüm isteyenlere nasip etsin

Hahahah bnmkıler kocaman hamılleıkle sıstı ıyıce damalarınbaya bellı oldu anlamamak mumkun dgldı sırlar dunyası gıbı bısınyasadm ruyalar falan ahahaha

Hahahah bnmkıler kocaman hamılleıkle sıstı ıyıce damalarınbaya bellı oldu anlamamak mumkun dgldı sırlar dunyası gıbı bısınyasadm ruyalar falan ahahaha
yok canım ben baya baya detaylı bakıyordum ucundaki damarlar bariz belliydi ama etrafındaki damarlara büyüteçle bakmak gerekiyordu

geçen ay 1 hafta gecikti muhtemelen stresten. 31 inde oldum. geçen aya göre hesaplarsak yarın olmam lazım işte. hadi biilemedin öbürgün olmam gerek. bu haftanın bitmesini beklicem test için
Bekle bakalom neler olcak surprız ypar sana daha guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…