- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
izmirdeyim suan canm sakaryada yasıyorum yarın gece donucem. artık adet gunu olmazsam verıcem
Allahım hayırlı haberlerle dön inşallah bizi unutma haberdar etEvet kızlar isten cıktım ve dr a gıdıyorum cokcokcok heycanlıyım valla
seninki baya ilginçmiş. bende hiç ummadığım anda gelsin istiyorum açıkçası. birde şunu farkettim. geçen ay göğüslerimde damarlar beni çok şaşırtmıştı ama sonunda hamile değildim. yani o damarlar hep var. ve çok büyük göğüslerim yoktur benim. minyon tipliyim zaten. yani damarlarada pek güvenmiyorumCnm bn ıgrenmeden ıkı gun once ruyamde pembe tulumlar gordm ondan bıgun sonrada ruyamda bırı bana test yap cıft cızgı cıkcak dedı yaptm cıktı saka gıbı lh testlerı kullandım pık yaptıgı zaman ust uste ılıskı oldu 16. Yumurtladm 13 15 16 17 ılıskı oldu onlardan bırı tuttu ılıskıden 7 gun sonra ısyerınde goguslerm buyumıs gbı geldı ec gttm baktm damarlar ckmıs degısık gozukuyodu zqten oaksam gogusler agrımaya basladı bnm gecen ay yumurtlamam olmadı ıcın dr progestan vermıstı onu kullanıyodum oyaptı sandım ama gecmedı ılac bıtıncede ılıskıden 10.ıste erken gebelıkle sılık cıktı sonra tekrar erken gebelıkle daha koyu cıktınaok gecırdım hıc hamıle kalamam sanıyodum. Gogus acımasından bıkacgun sonrada hafıf bas donmesı bel kasık agrısı gunde ıkı kere mesela adet olcak gıbı gaz yorgunluk basladı yanınhamıle oldugumu 7.gun ılıskıden sonra anladım ben pskolojık sanıyodu herkes ama degıl cok sukur
canım hamilesin tebrikler,kistin böyle bir etkisi oldugunu hiç sanmıyorum,kan ver hemenEki Görüntüle 2103517 Eki Görüntüle 2103517 kızlar gittim tekrar alıp yaptım ya kafayı yiycem yarın nası olcak inşallah kist yüzünden böyle cikmiyo dur bir senedir ne
Kızar siz yazınca aklıma geldi 15 gün önce falan da ben gördüm rüyamda çift cizgiyicanım ıkıgece once ruyamda bana da bırı yapıodu cıft cızgı goruyodum yaaa suan ben de umutlandım
Yarın muayene günüm 10 da ama nası dayanırım bilmiyorumcanım hamilesin tebrikler,kistin böyle bir etkisi oldugunu hiç sanmıyorum,kan ver hemen
kan vermedin değilmi yum gününü lh la mı öğrenmiştin ?Evet kızlar isten cıktım ve dr a gıdıyorum cokcokcok heycanlıyım valla
bişe kalmamış canm yatcan kalkcan gitcen :) bende sabah 10 da ilk muynem aynı heyecanı paylaşıyoruzYarın muayene günüm 10 da ama nası dayanırım bilmiyorum
Doğru soluyosun evet ben kalkayım yemek hazirliyim bişeyler yapıyım emeklerim zil çalıyor resmenbişe kalmamış canm yatcan kalkcan gitcen :) bende sabah 10 da ilk muynem aynı heyecanı paylaşıyoruz
yaaa butun gorenler hamıle ve ben de gordumm. ıkıgun daha sabredıcem hayırlı olsun tekrardan canım nasıl mutlusunuz sımdı meguzelKızar siz yazınca aklıma geldi 15 gün önce falan da ben gördüm rüyamda çift cizgiyi
Allahım tüm isteyenlere sağlıklı sihatli bi şekilde nasip etsin inşallah çok güzel bi duygu allahım tüm isteyenlere nasip etsinyaaa butun gorenler hamıle ve ben de gordumm. ıkıgun daha sabredıcem hayırlı olsun tekrardan canım nasıl mutlusunuz sımdı meguzel
Evet cnm aynen lh cok yardımcı oldu hastanedeym 50 dk var randevuyakan vermedin değilmi yum gününü lh la mı öğrenmiştin ?
Hahahah bnmkıler kocaman hamılleıkle sıstı ıyıce damalarınbaya bellı oldu anlamamak mumkun dgldı sırlar dunyası gıbı bısınyasadm ruyalar falan ahahahaseninki baya ilginçmiş. bende hiç ummadığım anda gelsin istiyorum açıkçası. birde şunu farkettim. geçen ay göğüslerimde damarlar beni çok şaşırtmıştı ama sonunda hamile değildim. yani o damarlar hep var. ve çok büyük göğüslerim yoktur benim. minyon tipliyim zaten. yani damarlarada pek güvenmiyorum
Valla benm cok ılgınc ya hanı tesadufmu bılrmedm hayırlısı sen test yap test ıyıdırcanım ıkıgece once ruyamda bana da bırı yapıodu cıft cızgı goruyodum yaaa suan ben de umutlandım
yok canım ben baya baya detaylı bakıyordum ucundaki damarlar bariz belliydi ama etrafındaki damarlara büyüteçle bakmak gerekiyorduHahahah bnmkıler kocaman hamılleıkle sıstı ıyıce damalarınbaya bellı oldu anlamamak mumkun dgldı sırlar dunyası gıbı bısınyasadm ruyalar falan ahahaha
yok canım ben baya baya detaylı bakıyordum ucundaki damarlar bariz belliydi ama etrafındaki damarlara büyüteçle bakmak gerekiyordu
Sen bosver damarları ozaman bata kac kalmıstıyok canım ben baya baya detaylı bakıyordum ucundaki damarlar bariz belliydi ama etrafındaki damarlara büyüteçle bakmak gerekiyordu
geçen ay 1 hafta gecikti muhtemelen stresten. 31 inde oldum. geçen aya göre hesaplarsak yarın olmam lazım işte. hadi biilemedin öbürgün olmam gerek. bu haftanın bitmesini beklicem test içinSen bosver damarları ozaman bata kac kalmıstı
Bekle bakalom neler olcak surprız ypar sana daha guzelgeçen ay 1 hafta gecikti muhtemelen stresten. 31 inde oldum. geçen aya göre hesaplarsak yarın olmam lazım işte. hadi biilemedin öbürgün olmam gerek. bu haftanın bitmesini beklicem test için
hiç sanmıyorum ama hayırlısı bakalım. beklemek bizim işimiz sonuçtaaBekle bakalom neler olcak surprız ypar sana daha guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?