- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
evet ılgınc kuzum sen de haberdar et hep bızı:) :*Valla benm cok ılgınc ya hanı tesadufmu bılrmedm hayırlısı sen test yap test ıyıdır
hadi bakalım canım. sen lh ile ogrendım yazmıssın ovu. testı mı yaptın ılkAz kaldı kızlar dr a gırmene
Kız ne dicem yüzümde bi yer soyuldu güneş yanığı gibi incecik kabuk çıktı. Hayırdır inşallah. Bu yaşıma kadar güneşte yanmadığım sürece bunu hiç yaşamadımAz kaldı kızlar dr a gırmene
harıka canımmm kese gb dedgne gore var ıste zaten ay masallah ne guzel.tutummus degerın de yuksek cıkar eminimKızlar dr kucuk sankı keseye benzer bısey bar gıbı dedı kan verdım daha erken zaten dedı 9 gıbı cıkar sonuc
Gözün aydın canım çok sevindim. Daha çok erken kese 6. Haftada çıkıyor diye biliyorum benHafıf kese gormesı ıcın 1000 gıbı bıso cıkması lazm artık en az hahahha kese gıbı bıso mınnak ne guzel
Gözün aydın canım çok sevindim. Daha çok erken kese 6. Haftada çıkıyor diye biliyorum ben
Gözün aydın canım çok sevindim. Daha çok erken kese 6. Haftada çıkıyor diye biliyorum ben
Hayaline bile razıyım kız ben ahahahahaha şaka bi yana içini rahat tut 6 haftadan sonra diyor herkes kese içinbılmıyom dr hayalı kese tarzınbısı gordu belkk
Bnm eltimın 5+3 te gozuktu belkı bıhafta sonra kısmet cnmbılmıyom dr hayalı kese tarzınbısı gordu belkk
Hayaline bile razıyım kız ben ahahahahaha şaka bi yana içini rahat tut 6 haftadan sonra diyor herkes kese için
Aynen canım benim umıtsızlığe kapılma en zor kısım hamile kalana kadar sonrası gelip geçiyor allahın ıznıyleBnm eltimın 5+3 te gozuktu belkı bıhafta sonra kısmet cnm
Aynen canım benim umıtsızlığe kapılma en zor kısım hamile kalana kadar sonrası gelip geçiyor allahın ıznıyle
Hayirli osun ciktimi kan sonucun ay benimde yarın allahım sağlıklı bi şekilde kucana almayida nasip etsinKızlar dr kucuk sankı keseye benzer bısey bar gıbı dedı kan verdım daha erken zaten dedı 9 gıbı cıkar sonuc
Beklıyorum cıkmadı yaHayirli osun ciktimi kan sonucun ay benimde yarın allahım sağlıklı bi şekilde kucana almayida nasip etsin
Heyecanla bekliyorum canimBeklıyorum cıkmadı ya
Kufur edıyorum ıcımden cıkmadı daha senın kactı en sonHeyecanla bekliyorum canim
Seninle benim aramda 1 gün var.bakalim seninki kaç çıkacak.
Canım bide bizim burdakilere etsen.dun sabah kan verdim.yarin dediler.bugün aradim.çikmadi yarina kaldi dediler.inanirmısın çıldiriyorum.bir hormon icin 3 gün beklemek zorundayim.rezalet resmen.Kufur edıyorum ıcımden cıkmadı daha senın kactı en son
Maşallah valla :) ay canım ya bende senin haberini bekliyorum haberin olsun çıksın artık sonucun merak ettim :) kese içinde endişelenme en az 6 hastalıkken net bi şekilde belli olurmuş kuzum için rahat olsun sap Salim kucağına al inşallah :)Kızlar lh testıne bakın hamıleyken noluyomus t resmen costu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?