- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Oda komıkmıs valla ahahh bıkac ay bekletsınler barı tam olsnCanım bide bizim burdakilere etsen.dun sabah kan verdim.yarin dediler.bugün aradim.çikmadi yarina kaldi dediler.inanirmısın çıldiriyorum.bir hormon icin 3 gün beklemek zorundayim.rezalet resmen.
Onun icin senden haber bekliyorum.
Ay cnm cok sagol ıns bakalm neler olck beklıyorum coldırcam artıkMaşallah valla :) ay canım ya bende senin haberini bekliyorum haberin olsun çıksın artık sonucun merak ettim :) kese içinde endişelenme en az 6 hastalıkken net bi şekilde belli olurmuş kuzum için rahat olsun sap Salim kucağına al inşallah :)
ya ben bıle heyecanlandım cıksınartıkkkkAy cnm cok sagol ıns bakalm neler olck beklıyorum coldırcam artık
Kuusucam yarın sabaha kalmasın daya ben bıle heyecanlandım cıksınartıkkkk
Zaten laboratuvardaki kıza kızdim.1 hormon icin 3 gün bekletiyirsunuz dedim.o da bana atarlandı.öyle iste.ben anlamadim bu isi.Oda komıkmıs valla ahahh bıkac ay bekletsınler barı tam olsn
Canm 9 da cıkar dedilermi?acaba gündüzmü bakacaklar sonuca inşallah cıkar bi an önceKuusucam yarın sabaha kalmasın da
canım hangı sehırdesın. ben ne zamannkan versem 1 saat sonra aldm sonucu hep neden oyle orda cok,garıpOda komıkmıs valla ahahh bıkac ay bekletsınler barı tam olsn
Bursada cnm aksam verdım ya 19 da 10 a kdr cıkmassa sabah ztncanım hangı sehırdesın. ben ne zamannkan versem 1 saat sonra aldm sonucu hep neden oyle orda cok,garıp
Bısı demedıler ınternetten erken cıkıyo normalde sanah dıyolarCanm 9 da cıkar dedilermi?acaba gündüzmü bakacaklar sonuca inşallah cıkar bi an önce
Valla ınan komıkZaten laboratuvardaki kıza kızdim.1 hormon icin 3 gün bekletiyirsunuz dedim.o da bana atarlandı.öyle iste.ben anlamadim bu isi.
Ben çildirıyorum sen bana komik diyorsunValla ınan komık
O zaman girerler sisteme bence hadi merakla bekliyoruzBısı demedıler ınternetten erken cıkıyo normalde sanah dıyolar
Onlarn yaptıgına komık dıyorm koz dalga gecer gıbı dglBen çildirıyorum sen bana komik diyorsuncadı seni.3 bekle bakalim.güler misin ağlar misın?geceleri kabuslar gorüyorum
Deger düsük çıkiyor.
Bakıyorum daha yuklenmemısbarkod numaran ıle sıstemden baksana canım orda yazar belkidlkkydlntpl
Bende sana latifeyle kızıyorum canim.nerdeyse doguracam bunlar sonucu açiklamiyorlar.Onlarn yaptıgına komık dıyorm koz dalga gecer gıbı dgl
Tarih giriyorsan bu günün deyil dünün gireceksin canım bikeresi öyle çok bekledimCıkmcak herlde yarına kaldı ruyamda beta hcgöer görcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?