benim de ilk gittigimde dr nokta kadar kese goruluyor demisti canim hadi hayirli olsun :) sayfalari heyecanla atladim ama sonucu alamamissin daha, ben burda gicik oldum seni dusunemiyorum :))bılmıyom dr hayalı kese tarzınbısı gordu belkk
Benim bata 10 gün var mide bulantım başladı. Birde göbek deliğimin çevresinde batmalar ani kramplar oluyo. KAsıklarımda da ağrlar başladı. Psikolojik mi bilemiyorum yaa. Birde kendimi davul gibi hissediyorum bu akşam oldu belirtiler.Hee birde sırtımda ağrıyoo
Canım yaa geçen ay daha feci hissettim bu kramp ve ağrıları ama regl olmuştum. O yüzden umutsuzum sankiiyidir batma kramp :)
Canım yaa geçen ay daha feci hissettim bu kramp ve ağrıları ama regl olmuştum. O yüzden umutsuzum sanki
İnş cnminşallah bebiştendir canım belli olmaz :)
Devlet cnm sısteme dusmedı daha yuklenmemıs oglene kdr acıklanmassa atıcm hastaneyı olmadı aksam alırım sonucuCanım devlette mi yaptırdın özeldemi? Devletteyse sistemde bakılabiliyo, özeldeyse zaten söylemek zorundalar bekletmemeleri lazım bende çok merak ettim vallahi.dlkkydlntpl
Hala ypk gece ıyanıp bıle baktm oglene kdr beklıcem artık cnmbenim de ilk gittigimde dr nokta kadar kese goruluyor demisti canim hadi hayirli olsun :) sayfalari heyecanla atladim ama sonucu alamamissin daha, ben burda gicik oldum seni dusunemiyorum :))
Günaydin canim.ben e nabiza girdim azonce.oraya yüklemisler.Hala ypk gece ıyanıp bıle baktm oglene kdr beklıcem artık cnm
Günaydin canim.ben e nabiza girdim azonce.oraya yüklemisler.
Benim sonucum çiktı.bhcg 403
hahahahahah yemin ediyorum aklımdan geçmedi değil yani acaba ovulasyon yapsamda avunsam mı diyeBen pozitifi ovulasyonda görmüştüm. Orda bile mutlu olmuştum
hahahahahah yemin ediyorum aklımdan geçmedi değil yani acaba ovulasyon yapsamda avunsam mı diye
hahahahaa banada kesin olmayan denk gelir eminimBazen ovulasyonda bile çift çizgi gözükmeyebiliyo. Dikkat et !
hayırlısıyla git gel inşallah canım. hayırlı haberlerle inşallahKızlar bende gidiyorum bakalım dualarınızı eksik etmeyin
devlette hep böyle bekletiyorlar her konuda. ben ilk kan testimi özelde yaptım 2 saat sonra verdiler sonucu hemenSınır kupunolanlar var mı benım gıbı hala acıklamadılar neden ;(
Benim ilçe hastanesiydi canim.hastaneyi aramadim bugün.sabah kalkinca e nabiza girdim.orda gördüm.Benım hastaneneın sıyesındenvar cnm senın saglık ocagımızydı
Karın dogum hastanesı cnm bu devletın uyuz oldum zqten 11 e kdr cıkmazsa arıcamBenim ilçe hastanesiydi canim.hastaneyi aramadim bugün.sabah kalkinca e nabiza girdim.orda gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?