İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Karın dogum hastanesı cnm bu devletın uyuz oldum zqten 11 e kdr cıkmazsa arıcam
Ara canim
Bide fırça at.ya bu nasıl is yapmaktir.ben 3.gün oğrendim.
Biz tatildeyiz.aslinda doguda oturuyorum.ilçede hastaneye gidiyorum.inanirmisin tam kan tahlili verdiroyorum sayfalarca yarim saate çikiyor.hemde ćok kalabalik olmasina ragmen.burdaki fosss

günaydın kızlar sabretmek zor bılıuorum ben bıle uyandıgım gb gırdım sızın degerlere bakmakıcın sabırszkanıyorum yani ne kadar üzücü insanları böyle bekletmeleri dlkkydlntpl canım sabret sonunda mutlu olcaksın hatice ayek hadı hayırlı haberle gel inşallah canm

bende burda sayfayı yeniliyorum sürekli acaba haber varmı diye:) ben bu ayda erişemedim mutlu sona maalesef sizin değerlernizile mutlu oluyorum :) rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...

Kızlar doktordan çıktım kan sonucunda belli olucak ama dış gebelikte olabilir dedi çok uzgunun

Görünürde bişey yok dedi yumurtalık kisti de büyümüş dedi bi kana bakalım ama dış gebelik olabilir buda çok riskli bebek başka biyerde yerleşmiş olabilir dedi kafam bi dünya
Of ya ıns degıldır ya dua edıyorum senın ıcın sakın gecıkme dıs gebelık tehlıklelınhepndrna gıt

Görünürde bişey yok dedi yumurtalık kisti de büyümüş dedi bi kana bakalım ama dış gebelik olabilir buda çok riskli bebek başka biyerde yerleşmiş olabilir dedi kafam bi dünya
Ne zaman çıkıcak test sonucun canım takip ediyorum yazmadan merak ettim?

Kızlar doktordan çıktım kan sonucunda belli olucak ama dış gebelikte olabilir dedi çok uzgunun
neye dayanarak dedı hemen gozukmez kı zaten sacma degıl mı bunu demesı ya bekle bakalım haberdar er bızı canm

Canlarim valla allah razı olsun 2 de çıkar dedi ama benim gözüm tahliller de sürekli bakıyorum ne anliycaksam

QUOTE="dlkkydlntpl, post: 54613293, member: 854989"]Kızlar beta 636,11[/QUOTE]
Hayırlı uğurlu olsun canım benim Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…