- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Ara canimKarın dogum hastanesı cnm bu devletın uyuz oldum zqten 11 e kdr cıkmazsa arıcam
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.. sağlıkla doğsun...Kızlar beta 636,11
Allah korktuğunuzu yaşatmasın.. inşallah güzel sonuçlar alırsınız...Kızlar doktordan çıktım kan sonucunda belli olucak ama dış gebelikte olabilir dedi çok uzgunun
Amin insallahAllah korktuğunuzu yaşatmasın.. inşallah güzel sonuçlar alırsınız...
Nerden anlamıs dıs gebelık oldugunuKızlar doktordan çıktım kan sonucunda belli olucak ama dış gebelikte olabilir dedi çok uzgunun
Görünürde bişey yok dedi yumurtalık kisti de büyümüş dedi bi kana bakalım ama dış gebelik olabilir buda çok riskli bebek başka biyerde yerleşmiş olabilir dedi kafam bi dünyaNerden anlamıs dıs gebelık oldugunu
Of ya ıns degıldır ya dua edıyorum senın ıcın sakın gecıkme dıs gebelık tehlıklelınhepndrna gıtGörünürde bişey yok dedi yumurtalık kisti de büyümüş dedi bi kana bakalım ama dış gebelik olabilir buda çok riskli bebek başka biyerde yerleşmiş olabilir dedi kafam bi dünya
Ne zaman çıkıcak test sonucun canım takip ediyorum yazmadan merak ettim?Görünürde bişey yok dedi yumurtalık kisti de büyümüş dedi bi kana bakalım ama dış gebelik olabilir buda çok riskli bebek başka biyerde yerleşmiş olabilir dedi kafam bi dünya
ya cok,sevındımm canımm harıkaa nasılsın sen nasıl mutlusun kımblrKızlar beta 636,11
neye dayanarak dedı hemen gozukmez kı zaten sacma degıl mı bunu demesı ya bekle bakalım haberdar er bızı canmKızlar doktordan çıktım kan sonucunda belli olucak ama dış gebelikte olabilir dedi çok uzgunun
senin adına çok sevindim canım benım. rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder. tabi olmayanlarada verir inşallaaahKızlar beta 636,11
Bende çok sevindim canım allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinsenin adına çok sevindim canım benım. rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder. tabi olmayanlarada verir inşallaaah
Amin cnm ıns herkesesenin adına çok sevindim canım benım. rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder. tabi olmayanlarada verir inşallaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?