İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

hahahahaa banada kesin olmayan denk gelir eminim

Ben bu ay ovulasyonda pozitif göremedim. Çünkü yumurtlayana kadar bütün testler bitir
Cok sukur Rabbıme varlıgının mutlulugu cok guzel saglıkla dogar ıns allahım hepınıze versın ıns

Canım tebrik ederim.. Hayırlı olsun. Sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inş

İnş. canım. Yeni hamiş olarak sana sorularım var canım. Ne gibi belirtilerin oldu adetten farklı olarak ne yaşadın. Bizi aydınlat
Aslında kalp atıslarını duyduktan sonra ufak bıntopık bılgılendırıcı yazı yazmayı dusunuyorum kendım gıbı olablarnıcın cnm ama ılk belırtım yumurtlamadan 7 gun sonra gogus buyumesı damarlar ve acıması

aminn benim bel agrım sıddetlendı bıara hastalncak gb oldum gerı gttı yıne yarn kanı verıcem.ınsallah senın gb yüzüm gıler benım de yarın canım

Evet kızlar gebeyimm ohh rahatladım tek sorun kist büyümesin dua edin kendiliğinden gitsin şu an herşey normal ay çok rahatladim
canım dr.a sen gıt yne aralıklı dış gebelik ıhtımalı demesın yıne coksevndmm gozunaydın

dun gece canım kıymalı börekistedi sabah yedımmm azönce de ice tea mango istedi yolda aradık tırım tırım bütün petrollerde durduk onun yüzünden:) ki cok ıcmem bıkez tadına bakmıstım hahahah ınsallah aşermesidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…