- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Cok sukur Rabbıme varlıgının mutlulugu cok guzel saglıkla dogar ıns allahım hepınıze versın ınsya cok,sevındımm canımm harıkaa nasılsın sen nasıl mutlusun kımblr
Yok canım 229 daha çok yeni bir gebelik görememiş olması normal canını sıkma :) Hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim.Kızlar beta 229 çıkmış sizce doktor gorebirimiydi
Yukselmısmınyanı ılkınkactıKızlar beta 229 çıkmış sizce doktor gorebirimiydi
hahahahaa banada kesin olmayan denk gelir eminim
Cok sukur Rabbıme varlıgının mutlulugu cok guzel saglıkla dogar ıns allahım hepınıze versın ıns
Amin cnm darısı sızlereBen bu ay ovulasyonda pozitif göremedim. Çünkü yumurtlayana kadar bütün testler bitir
Canım tebrik ederim.. Hayırlı olsun. Sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inş
İnş. canım. Yeni hamiş olarak sana sorularım var canım. Ne gibi belirtilerin oldu adetten farklı olarak ne yaşadın. Bizi aydınlatAmin cnm darısı sızlere
Aslında kalp atıslarını duyduktan sonra ufak bıntopık bılgılendırıcı yazı yazmayı dusunuyorum kendım gıbı olablarnıcın cnm ama ılk belırtım yumurtlamadan 7 gun sonra gogus buyumesı damarlar ve acımasıİnş. canım. Yeni hamiş olarak sana sorularım var canım. Ne gibi belirtilerin oldu adetten farklı olarak ne yaşadın. Bizi aydınlat
aminn benim bel agrım sıddetlendı bıara hastalncak gb oldum gerı gttı yıne yarn kanı verıcem.ınsallah senın gb yüzüm gıler benım de yarın canımAslında kalp atıslarını duyduktan sonra ufak bıntopık bılgılendırıcı yazı yazmayı dusunuyorum kendım gıbı olablarnıcın cnm ama ılk belırtım yumurtlamadan 7 gun sonra gogus buyumesı damarlar ve acıması
Bence hamılesın sen ılk bana soyluyosun sonucu cnmaminn benim bel agrım sıddetlendı bıara hastalncak gb oldum gerı gttı yıne yarn kanı verıcem.ınsallah senın gb yüzüm gıler benım de yarın canım
kızzz söz sana solıcem eşimden sonrainşallah oyledır hamılelerın hıslerı kuvvetlıdır :)))Bence hamılesın sen ılk bana soyluyosun sonucu cnm
Cok kuvvetlı buara benımkı hhhaaaasghhaaakızzz söz sana solıcem eşimden sonrainşallah oyledır hamılelerın hıslerı kuvvetlıdır :)))
Canım tebrikler aynı zamanda yapacaz doğumu seninle :)Kızlar beta 636,11
Senın beta kac cnm son bat nezamandıCanım tebrikler aynı zamanda yapacaz doğumu seninle :)
beni hamıle mı hıssedıyorsun pekıii :))Cok kuvvetlı buara benımkı hhhaaaasghhaaa
Hemde tam hamıle ahahahahbeni hamıle mı hıssedıyorsun pekıii :))
offf supersşn canımm maşallah sanaHemde tam hamıle ahahahah
canım dr.a sen gıt yne aralıklı dış gebelik ıhtımalı demesın yıne coksevndmm gozunaydınEvet kızlar gebeyimm ohh rahatladım tek sorun kist büyümesin dua edin kendiliğinden gitsin şu an herşey normal ay çok rahatladim
Konuşmuştuk cnm senle benim beta adete 1 gün kala 69 adeti 3 gün geçtikden sonra 853 dü’ son adet tarih. 29 aralık.. benimki kaza ile oldu ilişki tarihi 12 ocakSenın beta kac cnm son bat nezamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?