Benım 14 ocak ılıskı cnm yakınız ozaman nasıl benım degerın senceKonuşmuştuk cnm senle benim beta adete 1 gün kala 69 adeti 3 gün geçtikden sonra 853 dü’ son adet tarih. 29 aralık.. benimki kaza ile oldu ilişki tarihi 12 ocak
o zaten önümüzdeki ay için söylüyoKızlar bakın falımda ne çıktıfalım pozitif testler olmasada
Hahahahajahahaahahahah ay inşallah canım benim isteyipte kavuşamayan herkese versin Rabbimo zaten önümüzdeki ay için söylüyoşimdiden vermiş haberi :) yakın çevrede kk üyeleridir kesin
amiinnHahahahajahahaahahahah ay inşallah canım benim isteyipte kavuşamayan herkese versin Rabbimbu ay hiç test yapmadım zaten adet günüm bugün bekliyorum ben hiç bi belirtim yok ne adet ne de hamilelik öyle sıradan bir zaman gibi
kız fala inanılmazda istediğim şey çıkınca bi umutlanmadım değil yaniamiinnbende aynı durumdayım maalesef ne adet var ne de bebek.. on gün geçti.. ben bu ay adet görmeyeceğim galiba hiç bu kadar olmamıştı gecikme, hayırlısı olsun bakalım.. fala inanılmaz ama inşallah yüzünüz güler
çok üzücü bi durum canım ya. inşallah cıkar vallahıbenim arkadasıma da cıkmıstı hahhaahkız fala inanılmazda istediğim şey çıkınca bi umutlanmadım değil yaniyakın bi arkadaşım vardı onada aynı şekilde çıkmış sonradan hamile olduğunu öğrenmişti. gerçi o aldırdı evlilik dışı olduğu için
kız beni şaşırtan bi şey var bu ay. normalde 2 aydır falan adetten en geç 2-3 gün önce göğüs ağrılarım başlardı. şimdi adet günüm geldi hala tık yok... adete dair bi belirtim yok. ama hamileliğe dair de bişey yok. bomboşum bu ay hadi hayırlısı sürpriz yumurta gibi bekliyomçok üzücü bi durum canım ya. inşallah cıkar vallahıbenim arkadasıma da cıkmıstı hahhaah
al benden de okadar benim de olmadı gogsumde agrı sızı vee bıdunya belirtim var rüyama da gırdı. buaksam adet olmam lazm en gec sabah. olmazsam kan verıcem aşerıyorum akıntım var yumurta akı gb bel ağrım var ki adetken hiç olmaz bel ağrım başım dönüyorr hep uyuyorumm batmalar oluyor ve bılmıyorum mesajlarıma denk geldın mı ateş grafıgı yapıyorum 1aydır aşama aşama cogaldı yumurtlamadan sonra. bugun tavan oldu dusmesı lazımdı bugun aksıne yükselmiş atesım 36.8. rahımımde yerlesme zamanlarnda tam da ısırır gb garıp sızılar oldu 2gun :)kız beni şaşırtan bi şey var bu ay. normalde 2 aydır falan adetten en geç 2-3 gün önce göğüs ağrılarım başlardı. şimdi adet günüm geldi hala tık yok... adete dair bi belirtim yok. ama hamileliğe dair de bişey yok. bomboşum bu ay hadi hayırlısı sürpriz yumurta gibi bekliyom
Hamılesınal benden de okadar benim de olmadı gogsumde agrı sızı vee bıdunya belirtim var rüyama da gırdı. buaksam adet olmam lazm en gec sabah. olmazsam kan verıcem aşerıyorum akıntım var yumurta akı gb bel ağrım var ki adetken hiç olmaz bel ağrım başım dönüyorr hep uyuyorumm batmalar oluyor ve bılmıyorum mesajlarıma denk geldın mı ateş grafıgı yapıyorum 1aydır aşama aşama cogaldı yumurtlamadan sonra. bugun tavan oldu dusmesı lazımdı bugun aksıne yükselmiş atesım 36.8. rahımımde yerlesme zamanlarnda tam da ısırır gb garıp sızılar oldu 2gun :)
hcg değerim ne peki :)) :'P
Hamılesın
ohooo sende belirtilerde tavan yapmış canımal benden de okadar benim de olmadı gogsumde agrı sızı vee bıdunya belirtim var rüyama da gırdı. buaksam adet olmam lazm en gec sabah. olmazsam kan verıcem aşerıyorum akıntım var yumurta akı gb bel ağrım var ki adetken hiç olmaz bel ağrım başım dönüyorr hep uyuyorumm batmalar oluyor ve bılmıyorum mesajlarıma denk geldın mı ateş grafıgı yapıyorum 1aydır aşama aşama cogaldı yumurtlamadan sonra. bugun tavan oldu dusmesı lazımdı bugun aksıne yükselmiş atesım 36.8. rahımımde yerlesme zamanlarnda tam da ısırır gb garıp sızılar oldu 2gun :)
canım herkesin farklı oluyor cıkan da var cıkmayan da burda cogu arkadasın cıktı ama baska bir platformda bı arkadasa şahıt oldum adet gunu yaptı test negatıftı gitti kan verdı belirtisi coktu pozıtifti. benm de suphem var bıhaftaonce yaptım ılk testi sılık cıktı sonra yaptm gec silik cktı dun yaptım hc cıkmadı bana kalırsa bekle derım moralını bozma baska belirtin var mı. yanı negatıf cksa da umudumu yıtrmem dıyosan yap tabı testKızlar adetime 4 gün var her an adet olacak gibi hissediyorum erken mi adet olacağım acababugün test aldım yapsam çıkar mı
canım kac gunun var. o normal ilişkide herzaman farkedılmeyen bısey bende goruyorum coguzaman yanı söylemesi ayıp kadın orgazm olunca o olur zaten ama goremıyoruz bazen bazen de cok net bellı oluyorohooo sende belirtilerde tavan yapmış canımvucut ısımı hiç ölçmedim ama eşim arada diyor yanıyosun sen yaa çok sıcaksın diye. ben hissedemiyorum bakıyorum öylemi diye sana öyle geliyor diyorum ama dışardan biri daha rahat anlıyor heralde. akıntıya gelince beyaz kremsi akıntım var parça parça ama. YA BİDE NE DİCEM BÜYÜK YAZIYORUM OKUYANLAR CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM. EN SON İLİŞKİMDE Bİ KAÇ GÜN ÖNCE TAM HATIRLMIYORUM İLİŞKİDE BENDEN BEYAZ AKINTI KREMSI GELMİŞ HİÇ OLMAMIŞTI DAHA ÖNCEDEN. EŞİMİN ORGANINA SÜRÜLMÜŞ ODA ŞAŞIRDI. BAYA AMA FAZLA. O NEYDİ NEDEN OLDU ANLAMADIK
Canım benim geçen ay 1 hafta gecikti bi önceki aya göre. 25 inde olmam gerekiyordu ama geçen ay 31 inde oldum. geçen aya göre bu ay bugun adet günüm. hiç yoktan göğüslerim ağrımaya başlamalıydı. ucları bile acımıyor hiç. kasıklarım nadir ağrır benim. adet olunca ağrır sadece olmadan ağrı çekmem pek. akıntımı anlattım zaten. beyaz kremsi ve yapışkan. başka hiç bi belirtim yok.canım kac gunun var. o normal ilişkide herzaman farkedılmeyen bısey bende goruyorum coguzaman yanı söylemesi ayıp kadın orgazm olunca o olur zaten ama goremıyoruz bazen bazen de cok net bellı oluyor ve evet eşim de dıyor hakkaten ateşin tavan yaptı dıye
Sana benden 10 hahahahahhhcg değerim ne peki :)) :'P
bunlar da belirti canım kimisi hıc anlamaz benim günüm hiç şaşmaz ama ben düşük yaptım 4ay önce hem de ıstedıgımız ılk ay hamıle kalmıstımCanım benim geçen ay 1 hafta gecikti bi önceki aya göre. 25 inde olmam gerekiyordu ama geçen ay 31 inde oldum. geçen aya göre bu ay bugun adet günüm. hiç yoktan göğüslerim ağrımaya başlamalıydı. ucları bile acımıyor hiç. kasıklarım nadir ağrır benim. adet olunca ağrır sadece olmadan ağrı çekmem pek. akıntımı anlattım zaten. beyaz kremsi ve yapışkan. başka hiç bi belirtim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?