İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Göğüs ağtirısı var çok fazla birde büyüdüler sabahları bulantım da oluyor ama belirtilere inanmıyorum testin kalitesine güvenmiyorum o yüzden günüm geçerse yapsam daha iyi

ben umutlanmak istemiyorum tek problem bu. sanki hiç bi zaman pozitifi göremem gibi geliyor. geçen ay umutlandım hastaneye gittik eşimle. sonuç hüsran. onuda kendimide üzmek umutlandırmak istemiyorum. ama bi yandanda deli gibi olsun istioyrum. ben karamsar bi kişiliğe sahibim. çok çabuk incinioyrum ve çok çabuk pes ediyorum. ve geçen ay resmen psikolojım bozulmuştu 15 gün falan yalancı belirtilerle kafayı yemiştim resmen. yine aynı şeyle karşılaşmak istemiyorum. nerde anne çocuk resmi görsem özeniyorum. internette rahim içindde bebeğin gelişimini izleyip ağlıyorum. neden benim olmuyor diye. filmlerde çocukla olan sahne olduğunda gözlerim doluyor hemen. herşeye ağlıyorum. ay ben ne olmuşum da haberim yok muş

aaa benim de aklıma ne geldi. iş yerinde bi arkadaşıma da çıkmıştı böyle bişey o da bana yormuştu ve ben o ay hamile kaldım :) (kimyasal olsa da hamileydim :) ) bence sen hazırlıklara başla bebiş geliyo

Göğüs ağtirısı var çok fazla birde büyüdüler sabahları bulantım da oluyor ama belirtilere inanmıyorum testin kalitesine güvenmiyorum o yüzden günüm geçerse yapsam daha iyi
belirtiler baska nedenı yoksa gebelikten olabilr canım. ama sen uzulmem dersen yap bn de merak ettım bak sımdı

ay ne güldüm yaa ahahaahahah vallahi burasıda olmasa kafa dağıtamıcam. inşallah canım yaaa valla dünyanın en mutlu insanı olabilirim

kötü dusunme psıkoloji en onemlisi.ben buay asla takmıcam dedım yanı belırtılere kulak astım mecburen cnku adım atamıcak kadr yorgunum. ama kafamda hıc dusunmedım bıhafta oncesıne kadr. bu msjlar dısında pek aklma gelmıyor kafanı rahat tut nekadar zamandır evlısın. buarada benm bıde göbegımden ozel bolgeme ınen kahverengı cızgı olustu bıkacgundur. o da cokheveslendırıyor

yooook bu ay bende rahatım çok şükr. yok öyle yat kalk onu düşünmek. buraya yazarken bile hiç olmayacakmış gibi düşünerek yazıyorum. kendimi buna inandırmalıyım ki olunca daha çok sevineyim. ben 3 aydır evliyim canım ama biraz aceleciyim bu konuda 2 aydır istiyorum

kızz daha bısmıllahh anlıyorum senı ben de ama stres yapıp aglama ben de 8aydır evlıyım 4 ay korunduk. sözde 2yıl koruncaktık hahah korunmayı bıraktık eylulde hemen hamıle kaldım cnku boyle kafama takmıodum olmasa uzulmezdm enazndan bıryıla kadr yolu var dıyoduk ama düşük oldu sonra zor oldu yıne toplamam kafamı bak psıkolojı nekdr etkılıyor düşük yasamasaydım bukadar ustune dusmezdım ama Nasıp degılmıs. ıste ustune bu 4.ay bakalm tutmus mu gorucem :)

ya duygusallık var bende. tv de sacma sapan şeylere oturup ağlıyorum. bugun patorunum bişey dedi bana gittim tuvalette ağladım. ne biliym biraz yapı dan heralde. yada adete yakın diye böyleyim. amaaan ne biliym herşeyin hayırlısı beehh

bebiş varsa o da olablr ben de cok duygusalım reklama bıle aglar mı ınsan aynı moddayız :) sakince bekle bakalım

Sen ya test yap yada kan ver valla bebek boşe strese. Gırdı
tamam söz yarın da bekleym barı 2.gunde gdeym vereym kanı. saglıkocagnda verıcem aynısokaktayz ztn sonra sısteme yuklenır oglen gb eşim uyurken gıdıcem oglen gb uyanr ztn o da hamıleysem banyoda aynaya kocaman hamıleyım yazıcam :)) ayılsın dıye hahaha

Ahahahah delı kız ya planlara bak ahahah ay valal ben testı bebek kıyafetının ocone koymustmmesomembaksana defomvarmı dedm adam bakıyomcıdden testıde gormedı ay ne gulmustum

bebiş varsa o da olablr ben de cok duygusalım reklama bıle aglar mı ınsan aynı moddayız :) sakince bekle bakalım
Kız senle bi çok şeyimiz benziyor hee ben sadece bu,ay hiç test yapmadım. Bide belirtim yok yani bana göre belirti yok. Belirti leri öyle bir anlatıyorlar ki bende kesin yok diyorum. Annem diyo ki mesela bu göğüsler falan 3. 4. Ayda falan belli olurmuş damarlar. Ucu falan kararması. Sonra mide bulantısıda 1 aydan sonra başlarmış. Sen internette ki herşeye inanma diyor. Bende buna dayanarak hiç umutlanmıyorum. Bi hafta geçsin bakalım. Neler olucak. Zaten varsa hergün farklı bişey hissedersin kendinde diyor annem bende bişey hissetmeyince oturup bekliyorum

Ahahahah delı kız ya planlara bak ahahah ay valal ben testı bebek kıyafetının ocone koymustmmesomembaksana defomvarmı dedm adam bakıyomcıdden testıde gormedı ay ne gulmustum
vallahı planladım yaparm ınsalalh sen de super yapmıssın ve testı gormemesı hahahah bizim gb dıkkatlı degıller kı işte. nasıl sevınmıstır ya sonra neguzel. aslında yemege mısafr var aksama deyıp masaya mama tabagı da koymak cok ıstyorum ama bekleyemem aksama dek soylemeden. bana bak hayallere daldım hamıle degılsem cok komık olucak :))

evet ama bak bekle benım ıkıgun oncesne dek belımde agrı yoktu ıkıgundur kopcak gıbı basım da donmeye basladı sonra gobegımden ınen cızgı ben de bunlardan umutlandm sen de bı bak 4gun boyunca neler olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…