İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kaç gün geçti senin ya hiç sormadım da

Kaç gün geçti senin ya hiç sormadım da
benim bugece veya sabah hastalnamm lazım gecen ay aksam olmustum canım aslında tarıhe gore buaksam gunum. en kotu yarın olmam lazm yarım gun fln var :) cunku hep saatlı olurum da aynıgun

Illa olcaksn hamıle cnm allahn ıznıyle sen oyle dusunme

canm takipteyim ama test yapmadın galiba birdaha
dün yaptım onda da busfer negatıf cıktı canım yaa yarın ya da obur gun verıcem nasıpse kan. ama bıdaha ıdrar testı yapmak iistemiyorum. bel agrım cogaldı cok

dün yaptım onda da busfer negatıf cıktı canım yaa yarın ya da obur gun verıcem nasıpse kan. ama bıdaha ıdrar testı yapmak iistemiyorum. bel agrım cogaldı cok
adetin normalde gecikmiyorsa gecikince direk kan ver canm emin olursun en azndan ama bende sanki hamilesin gbi hissediyorum

adetin normalde gecikmiyorsa gecikince direk kan ver canm emin olursun en azndan ama bende sanki hamilesin gbi hissediyorum
gecıkmıyor canım hıc. hatta saatlı oluyorum oderece. aman masallah dıyeym de. bakalım belırsın de en azndan ılac ıcebleym hamıle degılsem agrılarm ıcn. herkes oyle hıssedıyor bılıyor musun:) nedense ben bıle. hislerimn kurbanı olmak istemyormm.göbeğimden inen çizgi var bıkac gundurr de belkı mesajlarmda okumussundur nasıpp ya:)

o çizgi bazılarında erken olusabiliyormus canm belirtinde baya var,bişede kalmadı surda 1 gün,inşallah görmezsin kırmızıları dualarım seninle

o çizgi bazılarında erken olusabiliyormus canm belirtinde baya var,bişede kalmadı surda 1 gün,inşallah görmezsin kırmızıları dualarım seninle
Allah razı olsun canım erken bi düşük yapmıstm adet gunlerımde duşmustu. oyuzden korkuyorum yanı ben bıdaha olursa altında yatan bıneden var mı dye arastrlması gerekıyor. Doktoeum dedı suphelerın oldugunda kan verıceksın dıye adet olsan da. oyuzden ıgrenmek zorundaym kanamam olsa da kan vermek zorundaym tabı bana kalmıs ama bukadar belırtı oldugundan dolayı verıcem kanamam olsa da

ver canm takip et durumunu,ama hicbir zaman umutsuzluga kapılma korkunu anlıyorum ama iyi düşün iyi olsun bak ben 2 hafta önce öğrendim daha doktora bugun gittim o 2 haftada aklıma kötü seyler geldi durdu ama hep iyi olacagını hissettim öyle düsündüm çok şükür suan icin hersey iyi cıktı.enerjini sen yönlendirirsin unutma bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…