Kaç gün geçti senin ya hiç sormadım daevet ama bak bekle benım ıkıgun oncesne dek belımde agrı yoktu ıkıgundur kopcak gıbı basım da donmeye basladı sonra gobegımden ınen cızgı ben de bunlardan umutlandm sen de bı bak 4gun boyunca neler olcak
Canım değerin belli olmuş maşallah ya Allah kucağına almayı nasip etsin dualar bize mi artık o zaman bekliyoruz :)))Kızlar beta 636,11
benim bugece veya sabah hastalnamm lazım gecen ay aksam olmustum canım aslında tarıhe gore buaksam gunum. en kotu yarın olmam lazm yarım gun fln var :) cunku hep saatlı olurum da aynıgunKaç gün geçti senin ya hiç sormadım da
Sagol cnm cuma da gıdıcem ıns ıkı kat artar hayırlısoyla tabıkı ıns sızlereCanım değerin belli olmuş maşallah ya Allah kucağına almayı nasip etsin dualar bize mi artık o zaman bekliyoruz :)))
Ohaaa benimde bugun kız ne çok benzer yonumuz var senlebenim bugece veya sabah hastalnamm lazım gecen ay aksam olmustum canım aslında tarıhe gore buaksam gunum. en kotu yarın olmam lazm yarım gun fln var :) cunku hep saatlı olurum da aynıgun
Benim için mi söyledin canım anlamadım daIlla olcaksn hamıle cnm allahn ıznıyle sen oyle dusunme
aaa evettt hadı bakalm ınsallah olmayızz kuzum ya:)Ohaaa benimde bugun kız ne çok benzer yonumuz var senle
Geri sayım başladı hadi hayırlısıaaa evettt hadı bakalm ınsallah olmayızz kuzum ya:)
tebrikler canm,tahmini 4 haftalık gibi artısını eksisini ancak net olacak ultrasonda öğrenirsinKızlar 229 beta ne kadarlık oluyo kafam karisti
canm takipteyim ama test yapmadın galiba birdahaaaa evettt hadı bakalm ınsallah olmayızz kuzum ya:)
dün yaptım onda da busfer negatıf cıktı canım yaa yarın ya da obur gun verıcem nasıpse kan. ama bıdaha ıdrar testı yapmak iistemiyorum. bel agrım cogaldı cokcanm takipteyim ama test yapmadın galiba birdaha
sen nezaman kan verceksın canm:)Geri sayım başladı hadi hayırlısı
adetin normalde gecikmiyorsa gecikince direk kan ver canm emin olursun en azndan ama bende sanki hamilesin gbi hissediyorumdün yaptım onda da busfer negatıf cıktı canım yaa yarın ya da obur gun verıcem nasıpse kan. ama bıdaha ıdrar testı yapmak iistemiyorum. bel agrım cogaldı cok
gecıkmıyor canım hıc. hatta saatlı oluyorum oderece. aman masallah dıyeym de. bakalım belırsın de en azndan ılac ıcebleym hamıle degılsem agrılarm ıcn. herkes oyle hıssedıyor bılıyor musun:) nedense ben bıle. hislerimn kurbanı olmak istemyormm.göbeğimden inen çizgi var bıkac gundurr de belkı mesajlarmda okumussundur nasıpp ya:)adetin normalde gecikmiyorsa gecikince direk kan ver canm emin olursun en azndan ama bende sanki hamilesin gbi hissediyorum
o çizgi bazılarında erken olusabiliyormus canm belirtinde baya var,bişede kalmadı surda 1 gün,inşallah görmezsin kırmızıları dualarım seninlegecıkmıyor canım hıc. hatta saatlı oluyorum oderece. aman masallah dıyeym de. bakalım belırsın de en azndan ılac ıcebleym hamıle degılsem agrılarm ıcn. herkes oyle hıssedıyor bılıyor musun:) nedense ben bıle. hislerimn kurbanı olmak istemyormm.göbeğimden inen çizgi var bıkac gundurr de belkı mesajlarmda okumussundur nasıpp ya:)
Canım ultrason da hiç gorunmuyotebrikler canm,tahmini 4 haftalık gibi artısını eksisini ancak net olacak ultrasonda öğrenirsin
Allah razı olsun canım erken bi düşük yapmıstm adet gunlerımde duşmustu. oyuzden korkuyorum yanı ben bıdaha olursa altında yatan bıneden var mı dye arastrlması gerekıyor. Doktoeum dedı suphelerın oldugunda kan verıceksın dıye adet olsan da. oyuzden ıgrenmek zorundaym kanamam olsa da kan vermek zorundaym tabı bana kalmıs ama bukadar belırtı oldugundan dolayı verıcem kanamam olsa dao çizgi bazılarında erken olusabiliyormus canm belirtinde baya var,bişede kalmadı surda 1 gün,inşallah görmezsin kırmızıları dualarım seninle
ver canm takip et durumunu,ama hicbir zaman umutsuzluga kapılma korkunu anlıyorum ama iyi düşün iyi olsun bak ben 2 hafta önce öğrendim daha doktora bugun gittim o 2 haftada aklıma kötü seyler geldi durdu ama hep iyi olacagını hissettim öyle düsündüm çok şükür suan icin hersey iyi cıktı.enerjini sen yönlendirirsin unutma bunuAllah razı olsun canım erken bi düşük yapmıstm adet gunlerımde duşmustu. oyuzden korkuyorum yanı ben bıdaha olursa altında yatan bıneden var mı dye arastrlması gerekıyor. Doktoeum dedı suphelerın oldugunda kan verıceksın dıye adet olsan da. oyuzden ıgrenmek zorundaym kanamam olsa da kan vermek zorundaym tabı bana kalmıs ama bukadar belırtı oldugundan dolayı verıcem kanamam olsa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?