İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

haklısın canım bıyandan kotuye alıstraym dedım hayalkırıklgı olmasın dye. evıme donemedım daha yoldayız hala arabada uyukluyorum hep gozumu acamıyorum uyuyakalıyorum arada :)gıttıdım gb uyucam. hicbukadar uykçumak ıstememıstım eşimde dıyor zaten uykunu alıyosun bu uyku halı normal degıl falan o da heveslenıyor buarada bebişin nasıl görebıldın mı pekı Allahm onu sana bağıslasın canım :*

amin canım cok tesekkürler,gördüm canm cok minik daha kalp atısınıda gördük cok şükür,Allahım sanada nasip etsin inşallah,uyku cok fena canm ya ben gece yarılarına kadar otururdum simdi tavuk gbi oldum valla :)

Buarada

iyi ben bugun doktora gittm henüz kese yoktu cuma tekrar gitcem beta hcg 2000 olması lazımmış enaz oda belgi vajinal usgde görülürmş ben vajinal istemedim bakalım daha zaman var
Evet cnm 2000 de bıhaftaya olır heralde dımı

Karın dogum hastanesı cnm bu devletın uyuz oldum zqten 11 e kdr cıkmazsa arıcam
Canim bursadayim demistin zubeyde hanimda mi yaptirdin tahlili
Kızlar beta 636,11
masallah canim kat kat artar saglicakla kucagina alirsin insallahh

Kızlar doktordan çıktım kan sonucunda belli olucak ama dış gebelikte olabilir dedi çok uzgunun
Daha bismillah canim niye hemen boyle bir dusunceye kapilmis doktorun
Kızlar beta 229 çıkmış sizce doktor gorebirimiydi
Bu degerle gorunmesi cookkkk zor canim
Kızlar 229 beta ne kadarlık oluyo kafam karisti
son adet tarihinin ilk gunune gore hesaplaman gerek canim dollenme tarihi farkli oldugu icin beta ya gore hesaplamak biraz zor yani benim ilkinde hcg 79du 4haftalikti ikinci de hcg 412 ydi o da 4 haftalikti :) ama ikisi de son adet tarihime uyumlu olarak gelisim gosterdiler

Canım çok ama çok tesekkurler

Evet cnm zubeydede yaptırdm ıns artar cuma gıdıcem sen demı bursaşısın yoksa
n

ben deee :) şuan acayıp su gb akıntım geldı krem rengııı ayy sıcaklk hıssedıyoruk hep bı bakıyorum akıyor su gb :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…