- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Yok kuzummsana demednBenim için mi söyledin canım anlamadım da
4 hafta en fazla cnm sanıromKızlar 229 beta ne kadarlık oluyo kafam karisti
haklısın canım bıyandan kotuye alıstraym dedım hayalkırıklgı olmasın dye. evıme donemedım daha yoldayız hala arabada uyukluyorum hep gozumu acamıyorum uyuyakalıyorum arada :)gıttıdım gb uyucam. hicbukadar uykçumak ıstememıstım eşimde dıyor zaten uykunu alıyosun bu uyku halı normal degıl falan o da heveslenıyor buarada bebişin nasıl görebıldın mı pekı Allahm onu sana bağıslasın canım :*ver canm takip et durumunu,ama hicbir zaman umutsuzluga kapılma korkunu anlıyorum ama iyi düşün iyi olsun bak ben 2 hafta önce öğrendim daha doktora bugun gittim o 2 haftada aklıma kötü seyler geldi durdu ama hep iyi olacagını hissettim öyle düsündüm çok şükür suan icin hersey iyi cıktı.enerjini sen yönlendirirsin unutma bunu
e bana mı bu kız karısmıs cıdden :)Illa olcaksn hamıle cnm allahn ıznıyle sen oyle dusunme
amin canım cok tesekkürler,gördüm canm cok minik daha kalp atısınıda gördük cok şükür,Allahım sanada nasip etsin inşallah,uyku cok fena canm ya ben gece yarılarına kadar otururdum simdi tavuk gbi oldum valla :)haklısın canım bıyandan kotuye alıstraym dedım hayalkırıklgı olmasın dye. evıme donemedım daha yoldayız hala arabada uyukluyorum hep gozumu acamıyorum uyuyakalıyorum arada :)gıttıdım gb uyucam. hicbukadar uykçumak ıstememıstım eşimde dıyor zaten uykunu alıyosun bu uyku halı normal degıl falan o da heveslenıyor buarada bebişin nasıl görebıldın mı pekı Allahm onu sana bağıslasın canım :*
Yas kac buarafa nekdrlık evlısın cnme bana mı bu kız karısmıs cıdden :)
iyi ben bugun doktora gittm henüz kese yoktu cuma tekrar gitcem beta hcg 2000 olması lazımmış enaz oda belgi vajinal usgde görülürmş ben vajinal istemedim bakalım daha zaman varBenım 14 ocak ılıskı cnm yakınız ozaman nasıl benım degerın sence
Yok üzülmem hamile olmayı beklemiyorumbelirtiler baska nedenı yoksa gebelikten olabilr canım. ama sen uzulmem dersen yap bn de merak ettım bak sımdı
Evet cnm 2000 de bıhaftaya olır heralde dımıBuarada
iyi ben bugun doktora gittm henüz kese yoktu cuma tekrar gitcem beta hcg 2000 olması lazımmış enaz oda belgi vajinal usgde görülürmş ben vajinal istemedim bakalım daha zaman var
Canım beta kaç benimde 16 Ocak diye tahmin ediyorumBuarada
iyi ben bugun doktora gittm henüz kese yoktu cuma tekrar gitcem beta hcg 2000 olması lazımmış enaz oda belgi vajinal usgde görülürmş ben vajinal istemedim bakalım daha zaman var
Bi haftadan fazla gecikme olursa yaparımsen nezaman kan verceksın canm:)
Canim bursadayim demistin zubeyde hanimda mi yaptirdin tahliliKarın dogum hastanesı cnm bu devletın uyuz oldum zqten 11 e kdr cıkmazsa arıcam
masallah canim kat kat artar saglicakla kucagina alirsin insallahhKızlar beta 636,11
Daha bismillah canim niye hemen boyle bir dusunceye kapilmis doktorunKızlar doktordan çıktım kan sonucunda belli olucak ama dış gebelikte olabilir dedi çok uzgunun
Bu degerle gorunmesi cookkkk zor canimKızlar beta 229 çıkmış sizce doktor gorebirimiydi
son adet tarihinin ilk gunune gore hesaplaman gerek canim dollenme tarihi farkli oldugu icin beta ya gore hesaplamak biraz zor yani benim ilkinde hcg 79du 4haftalikti ikinci de hcg 412 ydi o da 4 haftalikti :) ama ikisi de son adet tarihime uyumlu olarak gelisim gosterdilerKızlar 229 beta ne kadarlık oluyo kafam karisti
Canim bursadayim demistin zubeyde hanimda mi yaptirdin tahlili
masallah canim kat kat artar saglicakla kucagina alirsin insallahh
Coookkkk tesekkurlerrrr
Daha bismillah canim niye hemen boyle bir dusunceye kapilmis doktorun
Bu degerle gorunmesi cookkkk zor canim
son adet tarihinin ilk gunune gore hesaplaman gerek canim dollenme tarihi farkli oldugu icin beta ya gore hesaplamak biraz zor yani benim ilkinde hcg 79du 4haftalikti ikinci de hcg 412 ydi o da 4 haftalikti :) ama ikisi de son adet tarihime uyumlu olarak gelisim gosterdiler
Canım çok ama çok tesekkurlerCanim bursadayim demistin zubeyde hanimda mi yaptirdin tahlili
son adet tarihinin ilk gunune gore hesaplaman gerek canim dollenme tarihi farkli oldugu icin beta ya gore hesaplamak biraz zor yani benim ilkinde hcg 79du 4haftalikti ikinci de hcg 412 ydi o da 4 haftalikti :) ama ikisi de son adet tarihime uyumlu olarak gelisim gosterdiler
nCanim bursadayim demistin zubeyde hanimda mi yaptirdin tahlili
şarjım bıttı sımdı gordum.mesajları 26 canım. 8aydır evlıyım :)Yas kac buarafa nekdrlık evlısın cnm
ben deee :) şuan acayıp su gb akıntım geldı krem rengııı ayy sıcaklk hıssedıyoruk hep bı bakıyorum akıyor su gb :)amin canım cok tesekkürler,gördüm canm cok minik daha kalp atısınıda gördük cok şükür,Allahım sanada nasip etsin inşallah,uyku cok fena canm ya ben gece yarılarına kadar otururdum simdi tavuk gbi oldum valla :)
ben bekleyemem okdar düşük yaptığım ıcın öncedenBi haftadan fazla gecikme olursa yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?