İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Düşük yapanlar da hep aynı şey oluyor sanırım ikincisi için çok acele ediyorlar. Allah gönlüne göre verir inşallah canım
acele degıl aslında o hamılelık sevıncı okadar eşsiz ki. bikere aldım tadını hiç unutamıyorum nasıl bı mutluluk oldugunu gördüm. ınsan daha gormedıgı biseye nasıl baglanır bunu öğrendim. ondan istiyorum cok canım. bunu yaşayanlar anlıyordur ne demek ıstedıgımı eşime o öğrendiğimz gece kan testini aldığımız zaman bikez daha aşık olmuştum. aramızdaki bag ogrendıgımız daha bı hafta olmasına rağmen daha da kuvvetlenmişti. Bana artık iki bebeğim var demişti

Kız yapma zaten hormonlarım tavan ağlatıcaksın beni biraz önce hiç bişey yokken bağırdım çağırdım eşime sinirden mutfağıda topladım bi çırpıda şimdi sigara içiyorum

Kız yapma zaten hormonlarım tavan ağlatıcaksın beni biraz önce hiç bişey yokken bağırdım çağırdım eşime sinirden mutfağıda topladım bi çırpıda şimdi sigara içiyorum
agladım ben de yazarken sigara içmeee hamıleysen zarar bebegee. ben arada ıcen bırydm korunmayı braktgmdan berı ıcmiyorum hatta buhafta tadaym dedm tıksındım resmen kuscaktım kokusu bıle kotu gelıyo ablama da oyle olmustuhamıleyken sıgaradan tıksınmıstı. ben de agrasıfım cok gelrken yolda sagda pısmanıye yazısını gorunce ıstedım sol serıtteydık esım duramadı agladım resmen kızıp hahahhaha halbukı sucu yok adamın da tersteydık sonra bısonrakınde aldık tabı baya aşeryorm sankı

Buarada ben uyumusumm ya ahahaha vallanohhh ne guzel sor uyandm

Valla mıdem agrıyo bıde kabız oldm ıyıce ya sıdı gıdıp uyucam ınş gene
Canım kabızlık zor ya Benim de var belirtileri hissettiğimden beri Ben de de mübarek her şey var ama kesin değilimdir hamile nasip:)

Valla hıc bellı olmaz cnm hayırlısonı dılıcez ıns hamılesındır yap artık testt kurtul
yarın da gecsın ertesı gun cnku tam bır ıkı gun gecmis olsun bosa kan verıp o heyecanı yasamak ıstemyrm hadı dınlen sen de :)

Ben amca öğrenirsem bırakabilirim valla malesef iradesiz bi insanım

Allahım nolur banada dua edin tiksiniyim şu sigaradan

Canım hayırlı olsun Allah kucagına almayı nasip etsin :) bırakırsın ben ilk hamileğim de bırakmıştım
Benim ikinci hamilelik o zaman çok içmiyorum zaten zorlanmadı ama bi kaç yıldır baya içiyorum o zaman bile ruyalarıma girip ağlıyordum şimdi inşallah tiksinirim azımda surmem

Benim ikinci hamilelik o zaman çok içmiyorum zaten zorlanmadı ama bi kaç yıldır baya içiyorum o zaman bile ruyalarıma girip ağlıyordum şimdi inşallah tiksinirim azımda surmem
Sen kendine içmicem diye söyle ben hep öyle hazırladım kendimi ilk hamileliğim de öylede bıraktım bakalım 2.inşallah olursa o zaman da bırakırım hayırlısı

Ben çok nadir içiyordum canım Bazen çok içtiğimde oluyordu hamile kaldığım zaman belirtileri yaşarken eşime dedim ben bir daha sigara istesem da bana verme Hamileysem zarar olmasın dedim sonra düşük yapınca içtim birkaç tane daha Stresten ama sonra yine çocuk istediğim için her şeyimle hazır olmam lazım diye bıraktım tamamen. beslenmeme de dıkkat ettım. gebeliğe hamıle kalırken degıl oncesınden hazırlanmalı sakın içme o senın herseyin suanda bunun bılıncındesın ıcmemek tamamen elınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…