Cnm son adet tarihim 29 aralık şuan 4 hafta 5 günlük hamileyimCanım beta kaç benimde 16 Ocak diye tahmin ediyorum
Beta bata 1 gün kala 69 batı 3 gün geçince 853 düCanım beta kaç benimde 16 Ocak diye tahmin ediyorum
Cok haklısın bende planlı gebelik yapıyorum ama hala içiyorum hamile kalmadan bırakmak en dogrusu ama ben ilk gebeliğimde de öğrendiğim gün bırakmıştım bunada kalırsam inşallah öğrendiğim de bırakırım kendimi biliyorumBen çok nadir içiyordum canım Bazen çok içtiğimde oluyordu hamile kaldığım zaman belirtileri yaşarken eşime dedim ben bir daha sigara istesem da bana verme Hamileysem zarar olmasın dedim sonra düşük yapınca içtim birkaç tane daha Stresten ama sonra yine çocuk istediğim için her şeyimle hazır olmam lazım diye bıraktım tamamen. beslenmeme de dıkkat ettım. gebeliğe hamıle kalırken degıl oncesınden hazırlanmalı sakın içme o senın herseyin suanda bunun bılıncındesın ıcmemek tamamen elınde
Hahaha ay valla :)) bende evlenip geldim canım 5.5 sene oldu az çok biliyorum artık :) ben medicalparkta bahar çelene ve zübeyde hanım da ali yeşil e gidiyorum iki ayrı hastane de iki ayrı doktorum olsun istedim :) bir ay içinde önce birine gidiyorum iki hafta sonra da öbürüne gidiyorum :) özelde ki doktorum on numara bir doktor ama biraz sert, devlette ki ali bey daha konuşkan ve yumuşak ve devlette olmasına rağmen çok ilgili :) ilk doğumumu zübeyde de yapmştım şimdi kısmet olursa medicali düşünüyorum, her türlü hastane doktor sorularını sorabilirsin bana :))Ana ciddimı kız nıye demıyon daha once evlenıp geldım ben buraya bıyer bılmıyomm sen hangı hastane ve dr a gıdıyon belkı yolda karsılasıyozdur ahaahh
Ay gercektenmı bende alınyesıle gıdıyorum dıger drlara gore cok ılgılı bırı pekı ıkınhastaneyenbırden gıdebılıyomuyuz kı devlet ve ozele olmuyo dıye bılıyorum medıcalı sevmıyorum ben yulıya mı ole acayıp bı dr vardı bıdr hamılelerı cok ekletıyolar gormustum buara gereksız pahalı testler ıstemıslerdı pek guvenmedım ceylan hospıtal var evımın dıbıne acıldı sıbel cetın dıye dr var burda ona gırmıstm progestan ı o bermıstı belkı ona gıderım baglarbası duragında bı hastane bat ısmı gıttı sımdı aklımdan yada oraya bakarm cok kararsızım.Hahaha ay valla :)) bende evlenip geldim canım 5.5 sene oldu az çok biliyorum artık :) ben medicalparkta bahar çelene ve zübeyde hanım da ali yeşil e gidiyorum iki ayrı hastane de iki ayrı doktorum olsun istedim :) bir ay içinde önce birine gidiyorum iki hafta sonra da öbürüne gidiyorum :) özelde ki doktorum on numara bir doktor ama biraz sert, devlette ki ali bey daha konuşkan ve yumuşak ve devlette olmasına rağmen çok ilgili :) ilk doğumumu zübeyde de yapmştım şimdi kısmet olursa medicali düşünüyorum, her türlü hastane doktor sorularını sorabilirsin bana :))
Ben medicalde hiç tahlil yaptırmadım şimdiye kadar dr istediği zamanda zübeyde de yaptırıp oraya götürücem iki doktor da biliyor benim iki hastaneye gittiğimi bişey demediler karışamazlar zaten :) bağlarbaşında esentepe ve medicabil var esentepe fiyat olarak uygun oğlumdayken gitmiştim ibrahim avcı vardı o zamanlar çok iyi bi doktordu şimdi yok o yüzden gitmiyorum, medicabil de de bi dr önerdiler ama telefonda ücret bilgisi istediğimizde söylemedikleri için eşim gıcıklandı hiç gitmedim oraya da :) medicalpark eşimin iş yeriyle anlaşmalı bir de, benim doktorun muayene ücreti 170 lira biz 40 lira veriyoruz doğum biraz pahalı ama ona da yapcak bişey yok :) özele gittiğinde hiç tahlil yaptırma zübeyde de yaptır götür boşuna para vermeye gerek yokAy gercektenmı bende alınyesıle gıdıyorum dıger drlara gore cok ılgılı bırı pekı ıkınhastaneyenbırden gıdebılıyomuyuz kı devlet ve ozele olmuyo dıye bılıyorum medıcalı sevmıyorum ben yulıya mı ole acayıp bı dr vardı bıdr hamılelerı cok ekletıyolar gormustum buara gereksız pahalı testler ıstemıslerdı pek guvenmedım ceylan hospıtal var evımın dıbıne acıldı sıbel cetın dıye dr var burda ona gırmıstm progestan ı o bermıstı belkı ona gıderım baglarbası duragında bı hastane bat ısmı gıttı sımdı aklımdan yada oraya bakarm cok kararsızım.
Evet medıkalparkı sevmıyprum medıcabıl e mo esenyepeyemı bokere gıtmıstım orasoda pahalıydı baya ceylana kalcam gıbı gelıyo artık buarada gercı nerde dpgurvagım bellı degıl ıst mu bursamı benım ısler karısık bıraz alı yesıl cok ıyı dr valla en guzelı onlada devam etmek bıkac hafta arayia gıdıyosun dımı boden yarın sabah aşı ybir sıl e godıcem kan vermek ve tahlılı gostermek ıcın bodaha bebegı gormek ıcın nezaman gıtmem şazım acaba randevu bulamıyorum o dr a anca 12 sınde aksam randevu buldum oda sankı borazngec geldı bama napsam acanaBen medicalde hiç tahlil yaptırmadım şimdiye kadar dr istediği zamanda zübeyde de yaptırıp oraya götürücem iki doktor da biliyor benim iki hastaneye gittiğimi bişey demediler karışamazlar zaten :) bağlarbaşında esentepe ve medicabil var esentepe fiyat olarak uygun oğlumdayken gitmiştim ibrahim avcı vardı o zamanlar çok iyi bi doktordu şimdi yok o yüzden gitmiyorum, medicabil de de bi dr önerdiler ama telefonda ücret bilgisi istediğimizde söylemedikleri için eşim gıcıklandı hiç gitmedim oraya da :) medicalpark eşimin iş yeriyle anlaşmalı bir de, benim doktorun muayene ücreti 170 lira biz 40 lira veriyoruz doğum biraz pahalı ama ona da yapcak bişey yok :) özele gittiğinde hiç tahlil yaptırma zübeyde de yaptır götür boşuna para vermeye gerek yok
Benim falımda geçen ay ya hamilesin yada 4 ay içinde hamile kalacaksın diye . Yüklemeye çalıştım ama olmadıKızlar bakın falımda ne çıktıfalım pozitif testler olmasada
Kız fala inanma falsız da kalma hahahahajahahaahahahah bizimki umut işteBenim falımda geçen ay ya hamilesin yada 4 ay içinde hamile kalacaksın diye . Yüklemeye çalıştım ama olmadı
Tabi canım kesin orası fotoyu yüklemeye çalıştım gör diye ama olmadı onu demek istedimKız fala inanma falsız da kalma hahahahajahahaahahahah bizimki umut işte
Medicabil de biraz pahalı evet .. ben iki hafta da bir gidiyorum doktora bu pazartesi medicale gitmiştim önümüzde ki pazartesi de ali yeşile gidicem sonra ki hafta detaylı ultrasona girip sonra ki hafta da fetal eko yaptırıcam kızımı komple görücem bu ay :) sen tahlilleri götürdüğünde bakar kalp atışları görünüyorsa bir ay sonra çağırır göremezse iki hafta sonra çağırır devlette fix ayda bir çağırıyolarEvet medıkalparkı sevmıyprum medıcabıl e mo esenyepeyemı bokere gıtmıstım orasoda pahalıydı baya ceylana kalcam gıbı gelıyo artık buarada gercı nerde dpgurvagım bellı degıl ıst mu bursamı benım ısler karısık bıraz alı yesıl cok ıyı dr valla en guzelı onlada devam etmek bıkac hafta arayia gıdıyosun dımı boden yarın sabah aşı ybir sıl e godıcem kan vermek ve tahlılı gostermek ıcın bodaha bebegı gormek ıcın nezaman gıtmem şazım acaba randevu bulamıyorum o dr a anca 12 sınde aksam randevu buldum oda sankı borazngec geldı bama napsam acana
Muhtemelen fotoğrafın boyutu buyuk geliyor bende de ilk öyle oldu. Kestim kırptım öyle yükledimTabi canım kesin orası fotoyu yüklemeye çalıştım gör diye ama olmadı onu demek istedim
Aklınla bin yaşa emi. Al buda benim falMuhtemelen fotoğrafın boyutu buyuk geliyor bende de ilk öyle oldu. Kestim kırptım öyle yükledim
Bende evlendiğinizden beri eşime hep diyordum ilk bebek erkek olacak hissediyorum. Hiç bu kadar gerçekçi bir fal okumadım daha önceMuhtemelen fotoğrafın boyutu buyuk geliyor bende de ilk öyle oldu. Kestim kırptım öyle yükledim
O testlere ozeldemı gırıceksın devlettemı cnm hastane yenkarar veremıyorum suan alı beye devam edıcem gıbı bakalım bıdaha bebegı gormek ıcın nezaman gel dıcek iştekılere de soylemedım daha erken zaten kımse bulsın ıstemıyorum suan bı sıkıntı olmadıgı surece bugun daha bunsaatte coknbunaldım hamılelık suresınce ne testler neler yapılıyo hıc bılmıyorum saglık ocagına kaydoldum kalp atısından sonra heralde ırayada gıderım ası yapılıyomua dogrumuMedicabil de biraz pahalı evet .. ben iki hafta da bir gidiyorum doktora bu pazartesi medicale gitmiştim önümüzde ki pazartesi de ali yeşile gidicem sonra ki hafta detaylı ultrasona girip sonra ki hafta da fetal eko yaptırıcam kızımı komple görücem bu ay :) sen tahlilleri götürdüğünde bakar kalp atışları görünüyorsa bir ay sonra çağırır göremezse iki hafta sonra çağırır devlette fix ayda bir çağırıyolar
Canim niye izne ayrılmıyorsun?Gunaydın kızlar nasılsınız bugun cnm sıkkın işteyım cok streslı bı ısım var muhasebecıyım maalesef cok bunaldım ya ;(
Kız hangi uygulama bu senin gönderdiğin bi tek çocuğun ismini söylememişAklınla bin yaşa emi. Al buda benim fal
Aynen valla çok acayip herşeyi harfi harfine demiş. Kaave falı uygulamanın adıKız hangi uygulama bu senin gönderdiğin bi tek çocuğun ismini söylememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?