İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Izne ayrılaam nolcak donunce gene aynı ızınlerımı bıtırmemem lazım cnm bebek dogunca ucretlıyı kullancam arada alırım ucretsız ıznımı kulanamam cunku kredı oduyoruz
Anladım canım. İste insan meslek seçimi yaparken keşke sadece parayı değil de biraz daha stres seviyesini be rahatlığına baksa. Bu mesleği bi stresle kaç yıl yapabilirsin ki . Allah kolaylık versin.

Kız sakin ol belki bende test alırım evdeyim bugün. Ama negatif çıkar diye korkuyorum
Canim yoksa yoktur ( insallah vardır ) ama daha geç yapınca testi sonucu değiştirmez. Yap gitsin ne olacak. Bu arada ben yurtdışında yasıyorum suan burda sabaha doğru 2:30 büyük ihtimal cumartesi erken gebelik testi yaparım

Anladım canım. İste insan meslek seçimi yaparken keşke sadece parayı değil de biraz daha stres seviyesini be rahatlığına baksa. Bu mesleği bi stresle kaç yıl yapabilirsin ki . Allah kolaylık versin.
Paramı oyle fazla parada yok ıste yaptık bı salaklık bayan ıcın kafanın rahat olcago meslek cok onemlı allah yardımcımız olsun ıste

İdrar da geç çıkıyor o yüzden canım. Bazen kişilerde idrarda çıkmayada biliyor . Hormon geç gidiyor idrara. O yüzden yani ne biliyim.

Kızlar doktor bi dünya tahlil verdi bu gün bat günüm normalde ama gebisligim 2 gun önceden öğrendiğim için beklemiyorum ama tüm belirtileri var benim başım ve goguslerim çok ağrir ve ağrıyor beta dün 229 du bakalım bu gün kaç cikicak yarında kontrol bi görünse hayırlısıyla içim rahat edecek şu kist ten dolayı hepinize dua ediyorum kayinvalidemi umreye gitti bu sabah ona bile söyledim allahım olanların sağlıkla kucağına almayı olmayanlarada tez zamanda versin insallah

Amin inşallah.

Evet canım sağlık ocağı aşı için çağırıyor 20.haftalara doğru iki doz tetanoz aşısı, hastanede ikili üçlü zeka testleri yapılıyor ben onları yaptırmak istemedim sana kalmış bişey yaptırıp yaptırmamak, detaylı ultrason var organ taraması yapılıyor önceden zübeyde yapıyordu şimdi yapmıyormuş o yüzden özelde yaptırıyosun fetal ekoyu da hem özelde hem dörelik çocuk hastanesinde iki kez yaptırıcam ben, fetal eko da herkes yapmıyor ama benim oğlum da kalp rahatsızlığı olduğu için bunda tedbir amaçlı yaptırmam şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…