Bana derya abla diye bi uygulama söyledi yeni oluyor hatta çok geçmedi . İki gün önce sanırıM. Aynı falı senin uygulamaya da gönderdim . Bide faladdin var ona da gönderdimAynen valla çok acayip herşeyi harfi harfine demiş. Kaave falı uygulamanın adı
falladin sevmedim kaave falli kullanıyorum yıllardırBana derya abla diye bi uygulama söyledi yeni oluyor hatta çok geçmedi . İki gün önce sanırıM. Aynı falı senin uygulamaya da gönderdim . Bide faladdin var ona da gönderdim
Benim arkadaşıma falda çıkmış aynı böyle telefonda. Bugünde gecikmemin ilk günü bakalımfalladin sevmedim kaave falli kullanıyorum yıllardır
Izne ayrılaam nolcak donunce gene aynı ızınlerımı bıtırmemem lazım cnm bebek dogunca ucretlıyı kullancam arada alırım ucretsız ıznımı kulanamam cunku kredı oduyoruzCanim niye izne ayrılmıyorsun?
Ay hadi bakalım benim daha bata 7 gün var ama senin kadar sabırlı değilim maalesefBenim arkadaşıma falda çıkmış aynı böyle telefonda. Bugünde gecikmemin ilk günü bakalım
Anladım canım. İste insan meslek seçimi yaparken keşke sadece parayı değil de biraz daha stres seviyesini be rahatlığına baksa. Bu mesleği bi stresle kaç yıl yapabilirsin ki . Allah kolaylık versin.Izne ayrılaam nolcak donunce gene aynı ızınlerımı bıtırmemem lazım cnm bebek dogunca ucretlıyı kullancam arada alırım ucretsız ıznımı kulanamam cunku kredı oduyoruz
Kız sakin ol belki bende test alırım evdeyim bugün. Ama negatif çıkar diye korkuyorumAy hadi bakalım benim daha bata 7 gün var ama senin kadar sabırlı değilim maalesef
Canim yoksa yoktur ( insallah vardır ) ama daha geç yapınca testi sonucu değiştirmez. Yap gitsin ne olacak. Bu arada ben yurtdışında yasıyorum suan burda sabaha doğru 2:30 büyük ihtimal cumartesi erken gebelik testi yaparımKız sakin ol belki bende test alırım evdeyim bugün. Ama negatif çıkar diye korkuyorum
Paramı oyle fazla parada yok ıste yaptık bı salaklık bayan ıcın kafanın rahat olcago meslek cok onemlı allah yardımcımız olsun ısteAnladım canım. İste insan meslek seçimi yaparken keşke sadece parayı değil de biraz daha stres seviyesini be rahatlığına baksa. Bu mesleği bi stresle kaç yıl yapabilirsin ki . Allah kolaylık versin.
Kesinlikle kafa rahatlığı çok önemli benim için. Kendine dikkat et canımParamı oyle fazla parada yok ıste yaptık bı salaklık bayan ıcın kafanın rahat olcago meslek cok onemlı allah yardımcımız olsun ıste
Teknıstedıgom yarınkı bebısım d gerı denyuksek cıksında allahın ıznıyle yeter sende varmı bısılerKesinlikle kafa rahatlığı çok önemli benim için. Kendine dikkat et canım
Bende bisey yok canım. Aslında denemedik ama bazı belirtiler yaşayınca acaba mi diyerek bat Günümü Bekliyorum 7 gün kaldıTeknıstedıgom yarınkı bebısım d gerı denyuksek cıksında allahın ıznıyle yeter sende varmı bısıler
Bellı olmaz cabalamayınca bı bakmıssın hamıle kalmıssın hayırlısı dıyorumBende bisey yok canım. Aslında denemedik ama bazı belirtiler yaşayınca acaba mi diyerek bat Günümü Bekliyorum 7 gün kaldı
İdrar da geç çıkıyor o yüzden canım. Bazen kişilerde idrarda çıkmayada biliyor . Hormon geç gidiyor idrara. O yüzden yani ne biliyim.Canim yoksa yoktur ( insallah vardır ) ama daha geç yapınca testi sonucu değiştirmez. Yap gitsin ne olacak. Bu arada ben yurtdışında yasıyorum suan burda sabaha doğru 2:30 büyük ihtimal cumartesi erken gebelik testi yaparım
Yanı açıkcası ben pek anlamıyorum bunları ne biliyorsam burdan ögrendim. Ne zamandı bat ?İdrar da geç çıkıyor o yüzden canım. Bazen kişilerde idrarda çıkmayada biliyor . Hormon geç gidiyor idrara. O yüzden yani ne biliyim.
Sağol canım benimBellı olmaz cabalamayınca bı bakmıssın hamıle kalmıssın hayırlısı dıyorum
Dün dü işte olmadım. Ama hiç ağrı sızı yok belirti yok adetle alakalı. Ne göğüslerim ne kasıklarım. Sadece karnımda şişlik var bide kabızlık sanırımYanı açıkcası ben pek anlamıyorum bunları ne biliyorsam burdan ögrendim. Ne zamandı bat ?
Amin inşallah.Kızlar doktor bi dünya tahlil verdi bu gün bat günüm normalde ama gebisligim 2 gun önceden öğrendiğim için beklemiyorum ama tüm belirtileri var benim başım ve goguslerim çok ağrir ve ağrıyor beta dün 229 du bakalım bu gün kaç cikicak yarında kontrol bi görünse hayırlısıyla içim rahat edecek şu kist ten dolayı hepinize dua ediyorum kayinvalidemi umreye gitti bu sabah ona bile söyledim allahım olanların sağlıkla kucağına almayı olmayanlarada tez zamanda versin insallah
Evet canım sağlık ocağı aşı için çağırıyor 20.haftalara doğru iki doz tetanoz aşısı, hastanede ikili üçlü zeka testleri yapılıyor ben onları yaptırmak istemedim sana kalmış bişey yaptırıp yaptırmamak, detaylı ultrason var organ taraması yapılıyor önceden zübeyde yapıyordu şimdi yapmıyormuş o yüzden özelde yaptırıyosun fetal ekoyu da hem özelde hem dörelik çocuk hastanesinde iki kez yaptırıcam ben, fetal eko da herkes yapmıyor ama benim oğlum da kalp rahatsızlığı olduğu için bunda tedbir amaçlı yaptırmam şartO testlere ozeldemı gırıceksın devlettemı cnm hastane yenkarar veremıyorum suan alı beye devam edıcem gıbı bakalım bıdaha bebegı gormek ıcın nezaman gel dıcek iştekılere de soylemedım daha erken zaten kımse bulsın ıstemıyorum suan bı sıkıntı olmadıgı surece bugun daha bunsaatte coknbunaldım hamılelık suresınce ne testler neler yapılıyo hıc bılmıyorum saglık ocagına kaydoldum kalp atısından sonra heralde ırayada gıderım ası yapılıyomua dogrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?