İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Dün dü işte olmadım. Ama hiç ağrı sızı yok belirti yok adetle alakalı. Ne göğüslerim ne kasıklarım. Sadece karnımda şişlik var bide kabızlık sanırım
Senden çok Belirti yaşamam normal mi yahu ? Suan belim ve kasiklarim fena agriyor göğüsler zaten çok hassas bide yeşil damarlar çıktı hergun daha koyulaşip belirginleşiyor. Sen yumurtlama gününde çalışma yaptın mi Esinle?

Hm sagol bılgılendırdıgın ıcın cnm saglık ocagoda cagrıyomus evet hayırlısıyla saglıklı olsunlar ıns da hersey hallolur benım susamcık daha cokcok kucuk ay keseyo nezaman gorurum acep yaa 4+5 bata gore normalde kac bulmıyorum ama betaya gore 5 ın ıcınde oldugumuz dogru
m

229 son bat tarıhn neydı kacıncı gununde yaptı dın cnm

Valla hiç takip etmiyorum desem. Daha yeni 2-3 gündür bi uygulama indirdim takip ediyorum adet döngüsünü. Yoksa ovulasyon falan hiç bakmadım evlendiğimden beri. Bide bu belirtiler kişiye göre değişiyormuş canım zaten. Sen sıkma canını. Bi bakmışsın sende var bende yok yada bende var sende yok yada en güzeli bi bakmışız ikimizde hamileyiizzz çok güzel bi örnek oluruz valla birimiz sakin sakin hiç belirtisiz hamile diğerimizde belirtileri yaşayan hamile

Merhaba kızlar sabah ovu. Testi yaptım bata 9 gün var gecen cumartesi ovu.günümdü. 9 gün kala böyle çıkması normal mi?

Eklentiler

• 9C968A93-0275-4D3E-939A-760AC695D10E.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 115
Kızlar günaydın ben gece uyuyakalmısım.esım odamıza getırmıs ve sabah ates olcmek ıcın uyandım alarma tekrar uyumusum ve sımdı uyandırdı benı ve hatta kalkamıyorumm hala uykum var ateşim de düşmemiş 36.8 yıne:)

Merhaba kızlar sabah ovu. Testi yaptım bata 9 gün var gecen cumartesi ovu.günümdü. 9 gün kala böyle çıkması normal mi?
merhaba canım cok normal silikleşmeye baslamıs lhn dusmus dha da duşer adete dek

merhaba canım cok normal silikleşmeye baslamıs lhn dusmus dha da duşer adete dek
Yok zaten pazar pazartesi falan silikti hiç yok gibiydi hatta zaten catladığınıda hissettim zaten siliklestiğini biliyorum ama siliklesip niye tekrar böyle çıktı onu merak ettim tesekkürler cevabın için.

Yok zaten pazar pazartesi falan silikti hiç yok gibiydi hatta zaten catladığınıda hissettim zaten siliklestiğini biliyorum ama siliklesip niye tekrar böyle çıktı onu merak ettim tesekkürler cevabın için.
hmm o acıklamanı okumadm ben uykuluyum ya zaten bırde evet ozaman takıp et canm

Seni takip ediyorum zaten ve merak ediyorum :) inşallah güzel haberlerini alırız :)
Evet takip edeceğim biraz anormal geldi bana.
ah canım inşallah. olmam gerekıodu dun aksam veya bugun ama olmadm olcak gb hıssetmıyorum şuan :) adet olursam surprız olcak gercekten bunca belrtıye karşın

Ay senle amma aynıyız gena uyuduk

Sanırım bn hamılelıkte yemeklere alışamadm ıspanak dokundu buseferdr offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…