- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Senden çok Belirti yaşamam normal mi yahu ? Suan belim ve kasiklarim fena agriyor göğüsler zaten çok hassas bide yeşil damarlar çıktı hergun daha koyulaşip belirginleşiyor. Sen yumurtlama gününde çalışma yaptın mi Esinle?Dün dü işte olmadım. Ama hiç ağrı sızı yok belirti yok adetle alakalı. Ne göğüslerim ne kasıklarım. Sadece karnımda şişlik var bide kabızlık sanırım
mEvet canım sağlık ocağı aşı için çağırıyor 20.haftalara doğru iki doz tetanoz aşısı, hastanede ikili üçlü zeka testleri yapılıyor ben onları yaptırmak istemedim sana kalmış bişey yaptırıp yaptırmamak, detaylı ultrason var organ taraması yapılıyor önceden zübeyde yapıyordu şimdi yapmıyormuş o yüzden özelde yaptırıyosun fetal ekoyu da hem özelde hem dörelik çocuk hastanesinde iki kez yaptırıcam ben, fetal eko da herkes yapmıyor ama benim oğlum da kalp rahatsızlığı olduğu için bunda tedbir amaçlı yaptırmam şart
229 son bat tarıhn neydı kacıncı gununde yaptı dın cnmKızlar doktor bi dünya tahlil verdi bu gün bat günüm normalde ama gebisligim 2 gun önceden öğrendiğim için beklemiyorum ama tüm belirtileri var benim başım ve goguslerim çok ağrir ve ağrıyor beta dün 229 du bakalım bu gün kaç cikicak yarında kontrol bi görünse hayırlısıyla içim rahat edecek şu kist ten dolayı hepinize dua ediyorum kayinvalidemi umreye gitti bu sabah ona bile söyledim allahım olanların sağlıkla kucağına almayı olmayanlarada tez zamanda versin insallah
Valla hiç takip etmiyorum desem. Daha yeni 2-3 gündür bi uygulama indirdim takip ediyorum adet döngüsünü. Yoksa ovulasyon falan hiç bakmadım evlendiğimden beri. Bide bu belirtiler kişiye göre değişiyormuş canım zaten. Sen sıkma canını. Bi bakmışsın sende var bende yok yada bende var sende yok yada en güzeli bi bakmışız ikimizde hamileyiizzzSenden çok Belirti yaşamam normal mi yahu ? Suan belim ve kasiklarim fena agriyor göğüsler zaten çok hassas bide yeşil damarlar çıktı hergun daha koyulaşip belirginleşiyor. Sen yumurtlama gününde çalışma yaptın mi Esinle?
merhaba canım cok normal silikleşmeye baslamıs lhn dusmus dha da duşer adete dekMerhaba kızlar sabah ovu. Testi yaptım bata 9 gün var gecen cumartesi ovu.günümdü. 9 gün kala böyle çıkması normal mi?
Yok zaten pazar pazartesi falan silikti hiç yok gibiydi hatta zaten catladığınıda hissettim zaten siliklestiğini biliyorum ama siliklesip niye tekrar böyle çıktı onu merak ettim tesekkürler cevabın için.merhaba canım cok normal silikleşmeye baslamıs lhn dusmus dha da duşer adete dek
Yenıden mı yumurtlıcam teste devam et bakalımMerhaba kızlar sabah ovu. Testi yaptım bata 9 gün var gecen cumartesi ovu.günümdü. 9 gün kala böyle çıkması normal mi?
Bilmiyorum ki geçen günde böyle cıkmıştı biraz daha silikti bir daha yapmadım bu sabah yaptım biraz daha belirgin anlayamadımYenıden mı yumurtlıcam teste devam et bakalım
hmm o acıklamanı okumadm ben uykuluyum ya zaten bırde evet ozaman takıp et canmYok zaten pazar pazartesi falan silikti hiç yok gibiydi hatta zaten catladığınıda hissettim zaten siliklestiğini biliyorum ama siliklesip niye tekrar böyle çıktı onu merak ettim tesekkürler cevabın için.
Seni takip ediyorum zaten ve merak ediyorum :) inşallah güzel haberlerini alırız :)hmm o acıklamanı okumadm ben uykuluyum ya zaten bırde evet ozaman takıp et canm
ah canım inşallah. olmam gerekıodu dun aksam veya bugun ama olmadm olcak gb hıssetmıyorum şuan :) adet olursam surprız olcak gercekten bunca belrtıye karşınSeni takip ediyorum zaten ve merak ediyorum :) inşallah güzel haberlerini alırız :)
Evet takip edeceğim biraz anormal geldi bana.
İnsallah olmazsın 9 ay canım :))) insallah hamilesindirah canım inşallah. olmam gerekıodu dun aksam veya bugun ama olmadm olcak gb hıssetmıyorum şuan :) adet olursam surprız olcak gercekten bunca belrtıye karşın
Dün yaptırdım canım en son Ocak 4 de bat olsun 2 gun once idrarda dün de kanda cikti229 son bat tarıhn neydı kacıncı gununde yaptı dın cnm
Kızlar günaydın ben gece uyuyakalmısım.esım odamıza getırmıs ve sabah ates olcmek ıcın uyandım alarma tekrar uyumusum ve sımdı uyandırdı benı ve hatta kalkamıyorumm hala uykum varateşim de düşmemiş 36.8 yıne:)
evettt inşallah senın uyudugun tiptendir benimki de kuzum :)Ay senle amma aynıyız gena uyuduk
İnşallah canım ya İnşallah sende Hamiş kalmışsındırrr:*İnsallah olmazsın 9 ay canım :))) insallah hamilesindir
Oyledr ınş cnm nasıl uyudm anlamadm dunevettt inşallah senın uyudugun tiptendir benimki de kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?