- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
tadı kötü mü geliyor canım. benim akıntım cok su gibi gelıyor. adet gunumde bu gelmez benım sende oldu mu bu. yumurta akı gb rengı cok seffaf sudan bıraz kalın[/QUOTE]Sanırım bn hamılelıkte yemeklere alışamadm ıspanak dokundu buseferdr offf[
[/QUOTE]tadı kötü mü geliyor canım. benim akıntım cok su gibi gelıyor. adet gunumde bu gelmez benım sende oldu mu bu. yumurta akı gb rengı cok seffaf sudan bıraz kalın
canm artık kan verrrr ben catlıcam burda :)İnşallah canım ya İnşallah sende Hamiş kalmışsındırrr:*
tatlım haklısın ama adet olursanda uzuluceksin en azu-ından yoksa bu dusunceyle adetini geciktirmemiş olursun ki bence var :) bende bel agrısı hıc olmdı canm ama yasayanlar varKızlar sız de anlayın uzulmek ıstemıyorum tekrrariçimde bi heves de var korku da bugun gevsın yarın sabah söz verıcem belim kopucak gbiii bu nornal mı hamıleysem
benim adet dönemimde belim hıc agrımaz en son hamıleyken agrımıstı bundan sıddetlıydı o brz dha ama bu da hatırısayılır derecede. mesela egıleyım ıcımden bısey vuruyor belıme. yururken yatarken sankı ıgne yapıyor bırı kasıgımdan da oraya vuran sancı var :)tatlım haklısın ama adet olursanda uzuluceksin en azu-ından yoksa bu dusunceyle adetini geciktirmemiş olursun ki bence var :) bende bel agrısı hıc olmdı canm ama yasayanlar var
ya canm bak ben burda dogru duzgun kimseye testte cıkmadıkca hamilesin demedim hani psikolojik falan olabilir diye ama sen baskasın ya böle kızıyorumda kendime ya adet olursa kızı heveslendirme diye ama hamilesin gibi hissediyorum umarım yanılmıyorumdur :)benim adet dönemimde belim hıc agrımaz en son hamıleyken agrımıstı bundan sıddetlıydı o brz dha ama bu da hatırısayılır derecede. mesela egıleyım ıcımden bısey vuruyor belıme. yururken yatarken sankı ıgne yapıyor bırı kasıgımdan da oraya vuran sancı var :)
canım benim aynısınıya canm bak ben burda dogru duzgun kimseye testte cıkmadıkca hamilesin demedim hani psikolojik falan olabilir diye ama sen baskasın ya böle kızıyorumda kendime ya adet olursa kızı heveslendirme diye ama hamilesin gibi hissediyorum umarım yanılmıyorumdur :)
Bel agrısı ılı uc gun ılmstı bende heralde bebek tutunuyodu ozaman dıye dusunuyorum normal cnmKızlar sız de anlayın uzulmek ıstemıyorum tekrrariçimde bi heves de var korku da bugun gevsın yarın sabah söz verıcem belim kopucak gbiii bu nornal mı hamıleysem zbt2121 dlkkydlntpl
canım benim aynısınıdlkkydlntpl de söyledı Allah razı olsun. olsun adet olsam da umutlandırdnz demem asla hamişlik içgudusu sızınkı aa :)
doktor kontrolundeym ya canım genel kontrollere gdııyorum en son ben yıne erken zamanda düşük olursa nasıl anlıcam dedıgımde kan ver dıgerlerını yapma yanıltırsa anlamazsın dedi. bıde cok kafama takmıcam dedım hep kendıme. halbukı alsam alırım eczane sokagımda :) eşim bıle dedı alaym dıye hayr dedm surprız yapmak ıstıyorum ona :)bukdr belırtıye denhamıle degılsen uzulme cnm cunku hepımız yasadık bunları bılıyosun ıns hamılesındır bence erken test yapsaydın ben olsam sımdıye catlard. Kız onruyadan sonra yapmasam olmazdı ben ılıskıden 5 gun sonra basladım manyak gıbı testlere ahahahha
Hadı ıns hayırlısı cnm umarmdoktor kontrolundeym ya canım genel kontrollere gdııyorum en son ben yıne erken zamanda düşük olursa nasıl anlıcam dedıgımde kan ver dıgerlerını yapma yanıltırsa anlamazsın dedi. bıde cok kafama takmıcam dedım hep kendıme. halbukı alsam alırım eczane sokagımda :) eşim bıle dedı alaym dıye hayr dedm surprız yapmak ıstıyorum ona :)
Cnm gecmıs olsn kotu yasadıgın hamılesın bence cunku pembe boya baya bellı cıkmısYeni
selam kızlar bi haziran annesi olacakken 11. Haftada kalbi durdu malesef
Şimdi de adetime 4 gün var mide bulantısı halsizlik her bi şey var diye test yaptım dün sabah
İlk anda bi şey çıkmadı içini açtım hatta göremiyo muyum diye..
Sonra 3-4 saat sonra baktım böyle bi şey olmuş ekteki gibi
Ama aradan zaman gectigi için ve testi açtıgım için bilemedim acaba her testi açınca sonradan böyle ikinci çizgi görmek mümkün mü
Fikrinizi bekliyorum kafam çok karıştı
Bnce cok ıyı dollenmeden kacınco gunjnKızlar beta dün 229 du bu gün 416 nası sizce
Canım çok geçmiş olsun olay tam ne zaman oldu yani kaybedeli çünkü idrarda hemen düşmüyor sildikten olsa çıkıyor en kesin kan vermen hakkında hayırlısı olsun allahım sağlıklı sihatli tez zamanda versin insallahYeni
selam kızlar bi haziran annesi olacakken 11. Haftada kalbi durdu malesef
Şimdi de adetime 4 gün var mide bulantısı halsizlik her bi şey var diye test yaptım dün sabah
İlk anda bi şey çıkmadı içini açtım hatta göremiyo muyum diye..
Sonra 3-4 saat sonra baktım böyle bi şey olmuş ekteki gibi
Ama aradan zaman gectigi için ve testi açtıgım için bilemedim acaba her testi açınca sonradan böyle ikinci çizgi görmek mümkün mü
Fikrinizi bekliyorum kafam çok karıştı
Emin deyilim ki Ocak 4 bat ti ama ondan sonra başladık en son ilişki 16 ocakBnce cok ıyı dollenmeden kacınco gunjn
Hm tam yumurtlamanı bılsen daha ıyı bnmde ılıskı 14 ocaktı ama ıkı gunde ıkıye katşamıs dr a gorun hemenEmin deyilim ki Ocak 4 bat ti ama ondan sonra başladık en son ilişki 16 ocak
Sabah gidicem zaten insallah çağırdıHm tam yumurtlamanı bılsen daha ıyı bnmde ılıskı 14 ocaktı ama ıkı gunde ıkıye katşamıs dr a gorun hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?