İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Üye
merhaba herkese aranıza yeni katıldım.göbeğimde göğsümden rahime kadar uzanan bir çizgi var bendede 1haftadan beri bu çizgi var hamilelik belirtisi olabilir mi acaba bu konuda bilgi sahibi olan var mı

Kozlar test yaptm artık son

Eklentiler

• AB6E9EEC-AD6C-49EC-813A-1C3248AAA7D9.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 94
Üye
merhaba herkese aranıza yeni katıldım.göbeğimde göğsümden rahime kadar uzanan bir çizgi var bendede 1haftadan beri bu çizgi var hamilelik belirtisi olabilir mi acaba bu konuda bilgi sahibi olan var mı
merhaba canım bende de aynı sey var bıhaftadır suan daha belırgın ve adetım bır gun gectı. barız kahverengı cızgı rahım ortasına kadar baya baya uzun senın tam olarak nasıl. bu da belırtıymıs duyduguma gore benım de ilkkez geluyor basıma

Benimde aynı senin anlattığın gibi özel bölgenin ortasından başlıyor ve tam gogsumun oraya kadar dik uzun bi cizgi uzanıyor hafif bi kahverengi çizgi gibi..benim adetine daha 5 gün var çizgi dışında herhangi bi belirti de yok hamileliği dair bende çok merak ediyorum çizginin anlamı nedir diye ayrıca sen test yaptın mi

Benim çok fazla belirtim var canım Akıntım sürekli uyuyorum uyuya kalıyorum Çok fazla yiyorum Normalde zayıf bir yapım var ama bir haftada kalçamdan kılo aldım almaya calısırım normalde zaten busefer hemen aldım rahımde agrım oldu adete bes gun kala ısırır seklde belagrım var kasık agrm oluyor arada. Ve ben 7 gün kala test yaptım ikisini de silik çıktı ama iki gün önce yaptım Onda negatif çıktı Yumurtlama günümü de biliyorum yumurtamın çatladığını da biliyorum en gec bu sabah adet olmam lazımdı ama olamyrm belırtı de yk olcagma daır. sadece suan uykum ve fazla akıntım var. sabah kan verıcem

Canım senin burcun ne yay falanmı? E kanda çıktı ya nie bidaha idrar yapıosun :) artık güzel şeyler düşün ismini cinsiyetini odasını falan :)
Akrep cnm ahahahha yok kan bercm yanyarın oyuzden yaptm testı sanırom butun negatıf testlerın acısını cokarıyorum testkolık oldm hahahahah

Sen bence nobetcı eczane bul gır artık ahahaha

Kanda kesin sonuç çıkıyor zaten inşallah hamilesindir canim

Kasık ağrın devam ediyormu inanılmaz kasık ağrım var sürekli sızı şeklinde ağrı arttığında tansiyonum düşüyor başım dönüyor en kötüsüde böyleyken çalışmak :)
Ata sora oluyo kasık agrım cok fena tabı calısıyorum bnde bılmıyo kımsr caktırmıyorum

Benim 4+4 te nokta kadar görünmüştü iki hafta sonra da kalp atışlarını görmüştük canım iki haftaya kalmaz sende görürsün pıtpıt atışları

Kızlar gece çok sıkıştım yaptım testi. İşaretlediğim kısım kağıdın pamuğa geçtiği yer ikinci cizgi değil. Sizi yanıltmasın . Pamuğu çıkardım sırf meraktan. kafama takılan bişey var. O kesişen yerde bi kırmızılık var resimde belli olmuyor. Kağıda geçmemiş orda kalmış. Bu ne demek yorumlayabilecek olan varmı

Eklentiler

• sketch-1517533017178.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 110
Benim 4+4 te nokta kadar görünmüştü iki hafta sonra da kalp atışlarını görmüştük canım iki haftaya kalmaz sende görürsün pıtpıt atışları
Ay ıns allahın ıznıyle 4+6 bata gore belkı mınnos bı kese gorunur dr a sorcam bakalım nezaman gıdeym

Daha net ısıklı ceksene bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…