İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canı. En neti bu. Belli olmuyor zaten resimde .ancak çıplak gözle görülüyor. Orda bi kırmızılık var ama neyin nesi bilmiyorum
Erken gebelıkmıydı cnm bıkacgun sonra tekrarlarsın yumurtlamadan kac gecmıstı ve batı gectımı

Gözlerim seni aradı hep. İnshallah hamileliktir. Tekrar yapsana testi canım.

Canım kaç gün geçti senin test al gene yap 4 saat tuvaletini yapma yeterli diye biliyorum

Erken gebelıkmıydı cnm bıkacgun sonra tekrarlarsın yumurtlamadan kac gecmıstı ve batı gectımı
Canım adet günüm 31 iydi. 2 gün geçti. Yumurtlama hesaplamadım ben hiç. Bide dün gece aşırı sıcaktan uyuyamadım alev gibiydim ayaklarım vücudum yanıyordu. Eşim sürekli söylüyordu ateş gibisin diye.Bide midem kötü oldu bi kaç kere ama kusmadım . Öyle olunca umutlandım ama böyle saçma bişey çıktı

Test bozuk belkıde tekrarla testı eczaneye gotur bozuk dıye yenısını versınler

Gözlerim seni aradı hep. İnshallah hamileliktir. Tekrar yapsana testi canım.
Bi daha yapmam için biraz daha geçmesi lazım canım yaa. Bu sefer böyle oldu bakalım. Vardır bi hayır. Belkide ben erken açtım testi parça parça ettim pamuğunu bile çıkardım o yüzden böyle olmustur. Biraz daha geçsinde 1 hafta dolsun bakarız tekrar

Ay zaten şansıma eczanedekiler erkekti bide gidip testi veremem tekrar. Zaten öyle bi vaktimde olmuyor. Bi hafta dolsun bakalım zaman neler gösterecek..
Bo hafta cok cnm ıkı ıc gun sonra tekrarlarsn daha koyulasıyo zaten ozaman hayırlıso sen gene dıkkat et hamıleymısın gıbı

Bo hafta cok cnm ıkı ıc gun sonra tekrarlarsn daha koyulasıyo zaten ozaman hayırlıso sen gene dıkkat et hamıleymısın gıbı
Benim umudum kırıldı açıkçası. Yok yani adet olurum kesin. Zaten gece kasıklarımda bi hareketlenme vardı. Tabi yine allah biliyor istiyorum ama bu ay için umut yok bende. Bu yüzden erken test yapmayı istemiyordum ama insan dayanamıyor

Canım kaç gün geçti senin test al gene yap 4 saat tuvaletini yapma yeterli diye biliyorum
Benim 2 gün geçti adetimden canım. 31 inde olmam gerekiyordu. 11 buçuk gibi yattım yatmadan tuvaletimi yapmıştım ama yatınca yine geldi bende bekledim sabah için. Gecede uyuyamadım 3- 3 buçuk gibi kalktım testi yaptım işte sonuç bu

hatta geldım cunku sokagımda merkez. verıcem sımdı kanı bı garıbım ya umudum yok glb. hayalkırıklıgı yasamak istemiyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…