Canı. En neti bu. Belli olmuyor zaten resimde .ancak çıplak gözle görülüyor. Orda bi kırmızılık var ama neyin nesi bilmiyorumDaha net ısıklı ceksene bakalm
Erken gebelıkmıydı cnm bıkacgun sonra tekrarlarsın yumurtlamadan kac gecmıstı ve batı gectımıCanı. En neti bu. Belli olmuyor zaten resimde .ancak çıplak gözle görülüyor. Orda bi kırmızılık var ama neyin nesi bilmiyorum
Günaydın canım. Hayırlı günler olsun senin icinGunaydın kızlar dr angıdıyorum bakalım ne dıyecek
Gözlerim seni aradı hep. İnshallah hamileliktir. Tekrar yapsana testi canım.Kızlar gece çok sıkıştım yaptım testi. İşaretlediğim kısım kağıdın pamuğa geçtiği yer ikinci cizgi değil. Sizi yanıltmasın . Pamuğu çıkardım sırf meraktan. kafama takılan bişey var. O kesişen yerde bi kırmızılık var resimde belli olmuyor. Kağıda geçmemiş orda kalmış. Bu ne demek yorumlayabilecek olan varmı
Canım kaç gün geçti senin test al gene yap 4 saat tuvaletini yapma yeterli diye biliyorumKızlar gece çok sıkıştım yaptım testi. İşaretlediğim kısım kağıdın pamuğa geçtiği yer ikinci cizgi değil. Sizi yanıltmasın . Pamuğu çıkardım sırf meraktan. kafama takılan bişey var. O kesişen yerde bi kırmızılık var resimde belli olmuyor. Kağıda geçmemiş orda kalmış. Bu ne demek yorumlayabilecek olan varmı
Hayirli haberlerle dön inşallah ben de doktora gidiyorumGunaydın kızlar dr angıdıyorum bakalım ne dıyecek
Amin cnm ya ıns guzel haberler verelınHayirli haberlerle dön inşallah ben de doktora gidiyorum
Amin ıns cnm hepımıze gene heycanlıyımGünaydın canım. Hayırlı günler olsun senin icin
Canım adet günüm 31 iydi. 2 gün geçti. Yumurtlama hesaplamadım ben hiç. Bide dün gece aşırı sıcaktan uyuyamadım alev gibiydim ayaklarım vücudum yanıyordu. Eşim sürekli söylüyordu ateş gibisin diye.Bide midem kötü oldu bi kaç kere ama kusmadım . Öyle olunca umutlandım ama böyle saçma bişey çıktıErken gebelıkmıydı cnm bıkacgun sonra tekrarlarsın yumurtlamadan kac gecmıstı ve batı gectımı
Test bozuk belkıde tekrarla testı eczaneye gotur bozuk dıye yenısını versınlerCanım adet günüm 31 iydi. 2 gün geçti. Yumurtlama hesaplamadım ben hiç. Bide dün gece aşırı sıcaktan uyuyamadım alev gibiydim ayaklarım vücudum yanıyordu. Eşim sürekli söylüyordu ateş gibisin diye.Bide midem kötü oldu bi kaç kere ama kusmadım . Öyle olunca umutlandım ama böyle saçma bişey çıktı
Bi daha yapmam için biraz daha geçmesi lazım canım yaa. Bu sefer böyle oldu bakalım. Vardır bi hayır. Belkide ben erken açtım testi parça parça ettim pamuğunu bile çıkardım o yüzden böyle olmustur. Biraz daha geçsinde 1 hafta dolsun bakarız tekrarGözlerim seni aradı hep. İnshallah hamileliktir. Tekrar yapsana testi canım.
Ay zaten şansıma eczanedekiler erkekti bide gidip testi veremem tekrar. Zaten öyle bi vaktimde olmuyor. Bi hafta dolsun bakalım zaman neler gösterecek..Test bozuk belkıde tekrarla testı eczaneye gotur bozuk dıye yenısını versınler
Bo hafta cok cnm ıkı ıc gun sonra tekrarlarsn daha koyulasıyo zaten ozaman hayırlıso sen gene dıkkat et hamıleymısın gıbıAy zaten şansıma eczanedekiler erkekti bide gidip testi veremem tekrar. Zaten öyle bi vaktimde olmuyor. Bi hafta dolsun bakalım zaman neler gösterecek..
Benim umudum kırıldı açıkçası. Yok yani adet olurum kesin. Zaten gece kasıklarımda bi hareketlenme vardı. Tabi yine allah biliyor istiyorum ama bu ay için umut yok bende. Bu yüzden erken test yapmayı istemiyordum ama insan dayanamıyorBo hafta cok cnm ıkı ıc gun sonra tekrarlarsn daha koyulasıyo zaten ozaman hayırlıso sen gene dıkkat et hamıleymısın gıbı
Benim 2 gün geçti adetimden canım. 31 inde olmam gerekiyordu. 11 buçuk gibi yattım yatmadan tuvaletimi yapmıştım ama yatınca yine geldi bende bekledim sabah için. Gecede uyuyamadım 3- 3 buçuk gibi kalktım testi yaptım işte sonuç buCanım kaç gün geçti senin test al gene yap 4 saat tuvaletini yapma yeterli diye biliyorum
Ay hadi bakalım:)günaydın kızlar kan vermeye gıdıyorum suan
nasıl zor uyandım uykumdan anlatamam :)Ay hadi bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?