Dur bakalm simdi öyle hislere kapılma olursada Allahtan olmazsada vardır bir bildiği,içini ferah tuthatta geldım cunku sokagımda merkez. verıcem sımdı kanı bı garıbım ya umudum yok glb. hayalkırıklıgı yasamak istemiyorum sanırım
Bekle o zaman canım insallah vardır bebek.Bi daha yapmam için biraz daha geçmesi lazım canım yaa. Bu sefer böyle oldu bakalım. Vardır bi hayır. Belkide ben erken açtım testi parça parça ettim pamuğunu bile çıkardım o yüzden böyle olmustur. Biraz daha geçsinde 1 hafta dolsun bakarız tekrar
evet haklısın canım. onca belirtiye rağmen cıkmazsa bı afallarım herhalde. ay yandakı odada da bebek konrolu var annelık guzeldır deyıp duruyo hemsıre benı ıyıce strese soktu hahahaDur bakalm simdi öyle hislere kapılma olursada Allahtan olmazsada vardır bir bildiği,içini ferah tut
İnşallah bakalım benim hiç umidim yok amaBekle o zaman canım insallah vardır bebek.
En ısabetlısını yapmısınevet haklısın canım. onca belirtiye rağmen cıkmazsa bı afallarım herhalde. ay yandakı odada da bebek konrolu var annelık guzeldır deyıp duruyo hemsıre benı ıyıce strese soktu hahaha
Evet verdım kanı Hatta resmini bile çektim Hatıra olsun diye umarım boşa değildir:) Yalnız çok ilgilendiler hemşire doktor falan işte gebelik varsa ultrasonda gördükten sonra geliyorsun aksatmıyosun kontrıllernı falan ay hamıle gb hısseetttım resmen o an. sağlık ocağında verdim de kızlar Ama sonuc en erken 5de yuklenirmiş merkeze gidiyormuş kanlar oranın oranın onayladğı saatte yüklenir dedıler. normal.hastanede 2saate cıkıodu buma verdım bıkere artk gece de ogrensem.nasıp:)En ısabetlısını yapmısın
Sen ara sora bak bellı olmaz erken cıkıyo bazen cnm bende oglen bakmaya baslocam degerleseEvet verdım kanı Hatta resmini bile çektim Hatıra olsun diye umarım boşa değildir:) Yalnız çok ilgilendiler hemşire doktor falan işte gebelik varsa ultrasonda gördükten sonra geliyorsun aksatmıyosun kontrıllernı falan ay hamıle gb hısseetttım resmen o an. sağlık ocağında verdim de kızlar Ama sonuc en erken 5de yuklenirmiş merkeze gidiyormuş kanlar oranın oranın onayladğı saatte yüklenir dedıler. normal.hastanede 2saate cıkıodu buma verdım bıkere artk gece de ogrensem.nasıp:)
hadi inşallah senınde saglıklı sekılde ılerlemıstır canım:) evet bakıcam 5e dogru. ama suan umutszlk geldı sanki yine negatıfı gorcem gb. okadar da heveslendım burda yaSen ara sora bak bellı olmaz erken cıkıyo bazen cnm bende oglen bakmaya baslocam degerlese
Cnm ıyı dusun strese gırıyo ınsan sımdı zqman gecmıcekmsana da sakın ol ıns hamılesındırhadi inşallah senınde saglıklı sekılde ılerlemıstır canım:) evet bakıcam 5e dogru. ama suan umutszlk geldı sanki yine negatıfı gorcem gb. okadar da heveslendım burda yaama eminim psıkolojk belrtı olmadgna cnku takmıodum. nezamankı o rahım sızısı bu göbekten ınen cızgı oldu ozman dusundum e akıntı ve gecıkme de malum yıne kotuye alısaym da aglamıyım sominradan
:)) Algıda seçicilik işte,hadi hayırlısı kuzum inşallah müjdeli haberler alıcaz sendenevet haklısın canım. onca belirtiye rağmen cıkmazsa bı afallarım herhalde. ay yandakı odada da bebek konrolu var annelık guzeldır deyıp duruyo hemsıre benı ıyıce strese soktu hahaha
Canım ben birşey göremedim,ama zaten testin altını üstüne getirmişsin:) bence bir iki gün sonra tekrar etKızlar gece çok sıkıştım yaptım testi. İşaretlediğim kısım kağıdın pamuğa geçtiği yer ikinci cizgi değil. Sizi yanıltmasın . Pamuğu çıkardım sırf meraktan. kafama takılan bişey var. O kesişen yerde bi kırmızılık var resimde belli olmuyor. Kağıda geçmemiş orda kalmış. Bu ne demek yorumlayabilecek olan varmı
Her ay bu durumu yaşamaktan nefret ediyorum. Anne olmayı zerre haketmeyen insanlar anne oluyor ben her ay negatifCanım ben birşey göremedim,ama zaten testin altını üstüne getirmişsin:) bence bir iki gün sonra tekrar et
Canm sakin olmaya çalış,sabrın sonu selamettir,bende seninle aynı durumdaydım ama herseyin bir zamanı var ve sen ne yaparsan yap o zaman ne erken nede geç olacak,sabırla bekle Allahım sana tez zamanda saglıklı bir evlat nasip etsin canm:)Her ay bu durumu yaşamaktan nefret ediyorum. Anne olmayı zerre haketmeyen insanlar anne oluyor ben her ay negatif
. İkinci çizgi hamile bile olsam çıkmayacak gibi geliyor
Canm bence suan yaptıgın testler seni yanıltabilir ister istemez umutlanırsın,bence 12. Güne kadar yapma,zor biliyorum ama,inşalah o günden sonra koyulaşarak gider 2. ÇizginGünaydın kızlar
Bn bu sabahta test yaptım yine silik çıktı. Bat 6 gün var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?