İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

hatta geldım cunku sokagımda merkez. verıcem sımdı kanı bı garıbım ya umudum yok glb. hayalkırıklıgı yasamak istemiyorum sanırım
Dur bakalm simdi öyle hislere kapılma olursada Allahtan olmazsada vardır bir bildiği,içini ferah tut

Bekle o zaman canım insallah vardır bebek.

hatta şuan midem bulanıyor bıraz heyecan da yokoyle normalim pdıkolojk herhalde

Dur bakalm simdi öyle hislere kapılma olursada Allahtan olmazsada vardır bir bildiği,içini ferah tut
evet haklısın canım. onca belirtiye rağmen cıkmazsa bı afallarım herhalde. ay yandakı odada da bebek konrolu var annelık guzeldır deyıp duruyo hemsıre benı ıyıce strese soktu hahaha

En ısabetlısını yapmısın
Evet verdım kanı Hatta resmini bile çektim Hatıra olsun diye umarım boşa değildir:) Yalnız çok ilgilendiler hemşire doktor falan işte gebelik varsa ultrasonda gördükten sonra geliyorsun aksatmıyosun kontrıllernı falan ay hamıle gb hısseetttım resmen o an. sağlık ocağında verdim de kızlar Ama sonuc en erken 5de yuklenirmiş merkeze gidiyormuş kanlar oranın oranın onayladğı saatte yüklenir dedıler. normal.hastanede 2saate cıkıodu buma verdım bıkere artk gece de ogrensem.nasıp:)

Sen ara sora bak bellı olmaz erken cıkıyo bazen cnm bende oglen bakmaya baslocam degerlese

Kızlar ben sürekli lavaboya gidiyorum ve öksürünce kusma isteği oluyor. Hiç kusmadım öyle sürekli bulantımda yok neyin nesi anlamadım

Sen ara sora bak bellı olmaz erken cıkıyo bazen cnm bende oglen bakmaya baslocam degerlese
hadi inşallah senınde saglıklı sekılde ılerlemıstır canım:) evet bakıcam 5e dogru. ama suan umutszlk geldı sanki yine negatıfı gorcem gb. okadar da heveslendım burda ya ama eminim psıkolojk belrtı olmadgna cnku takmıodum. nezamankı o rahım sızısı bu göbekten ınen cızgı oldu ozman dusundum e akıntı ve gecıkme de malum yıne kotuye alısaym da aglamıyım sominradan

Cnm ıyı dusun strese gırıyo ınsan sımdı zqman gecmıcekmsana da sakın ol ıns hamılesındır

evet haklısın canım. onca belirtiye rağmen cıkmazsa bı afallarım herhalde. ay yandakı odada da bebek konrolu var annelık guzeldır deyıp duruyo hemsıre benı ıyıce strese soktu hahaha
:)) Algıda seçicilik işte,hadi hayırlısı kuzum inşallah müjdeli haberler alıcaz senden

Canım ben birşey göremedim,ama zaten testin altını üstüne getirmişsin:) bence bir iki gün sonra tekrar et

Her ay bu durumu yaşamaktan nefret ediyorum. Anne olmayı zerre haketmeyen insanlar anne oluyor ben her ay negatif
. İkinci çizgi hamile bile olsam çıkmayacak gibi geliyor
Canm sakin olmaya çalış,sabrın sonu selamettir,bende seninle aynı durumdaydım ama herseyin bir zamanı var ve sen ne yaparsan yap o zaman ne erken nede geç olacak,sabırla bekle Allahım sana tez zamanda saglıklı bir evlat nasip etsin canm:)

Günaydın kızlar
Bn bu sabahta test yaptım yine silik çıktı. Bat 6 gün var.
Canm bence suan yaptıgın testler seni yanıltabilir ister istemez umutlanırsın,bence 12. Güne kadar yapma,zor biliyorum ama,inşalah o günden sonra koyulaşarak gider 2. Çizgin

Kızlar şimdi çıktım bebeğin gelişimi iyi fakat kist büyüme yapmış başka bi hastaneye git araştırma dedi kafam çok karışık çok moralim bozuk şimdi başka doktora gidiyorum nolur dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…