- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Canm bence suan yaptıgın testler seni yanıltabilir ister istemez umutlanırsın,bence 12. Güne kadar yapma,zor biliyorum ama,inşalah o günden sonra koyulaşarak gider 2. Çizgin
Bide adet zamanım olduğundan gerginlik hat safhada inanki.. Herşeyin hayırlısı her zaman önce. Rabbim işini bilir. Ona tabii olmaktan başka ne yapabiliriz kiCanm sakin olmaya çalış,sabrın sonu selamettir,bende seninle aynı durumdaydım ama herseyin bir zamanı var ve sen ne yaparsan yap o zaman ne erken nede geç olacak,sabırla bekle Allahım sana tez zamanda saglıklı bir evlat nasip etsin canm:)
Aynen öyle tatlım bak ben örneğim bu konuda hic sorunum yokken 1 bucuk sene hic hamile kalamadım,en son bıraktım nolursa olsun dedm ve o ay hamile kaldım bunu cok kişiden duyuyodum bi insan nasıl stres yapmazki diyodum insanın canına tak edince stres falan kalmıyomus,bak gör Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir inşallah.Bide adet zamanım olduğundan gerginlik hat safhada inanki.. Herşeyin hayırlısı her zaman önce. Rabbim işini bilir. Ona tabii olmaktan başka ne yapabiliriz ki
Ya zaten geçen aya göre bu ay hiç stres yapmadım bile diyebilirim . Geçen ay adetimden 15 gün önceden başlamıştım düşünüp kendimi yemeye. Bu,ay adetim gelene kadar hiç düşünmedim hatta olmaz diyodum. Ama adetim bi gün geçti. Hiç adet belirtimde olmadı göğüs hassasiyeti falanAynen öyle tatlım bak ben örneğim bu konuda hic sorunum yokken 1 bucuk sene hic hamile kalamadım,en son bıraktım nolursa olsun dedm ve o ay hamile kaldım bunu cok kişiden duyuyodum bi insan nasıl stres yapmazki diyodum insanın canına tak edince stres falan kalmıyomus,bak gör Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir inşallah.
Cnm sakın ol ve ıkı gune testınıntekrarla ıkı gunde ıkdr cok degısım oluyokı testlerde uzme kendını haklsn varsada bebegın uzuluyoHer ay bu durumu yaşamaktan nefret ediyorum. Anne olmayı zerre haketmeyen insanlar anne oluyor ben her ay negatif
. İkinci çizgi hamile bile olsam çıkmayacak gibi geliyor
Bakalım pazar günü alırım belki bi test o zamana ne olur bakalım. Genelde hafta sonu evde adet oluyorum kafam daha rahat oluyor o yüzden sanırımCnm sakın ol ve ıkı gune testınıntekrarla ıkı gunde ıkdr cok degısım oluyokı testlerde uzme kendını haklsn varsada bebegın uzuluyo
Nekıstı kı b buyuyoKızlar şimdi çıktım bebeğin gelişimi iyi fakat kist büyüme yapmış başka bi hastaneye git araştırma dedi kafam çok karışık çok moralim bozuk şimdi başka doktora gidiyorum nolur dua edin
Ne mutlu sana çok iyi Rabbim devamını versin inşallahKızlar beta 2114,47 cıktı
Yumurtalık kisti dediNekıstı kı b buyuyo
Ins saglıkla gelsın allahım olmayan herkese nasıp etsınNe mutlu sana çok iyi Rabbim devamını versin inşallah
Hafta sonu olmazsam adet test alıcam hassas olanlardan. Silik te olsa çıkarsa hastaneye gidicem. Eğer çıkmazsa ve yine adet olmazsam düzensizlik için gidicem doktora. Allah hepimizin yardımcısı olsun me diyim. Olana kadar hep bi umut. Gece ateş gibiydim ayaklarım vücudum yanıyordu. Eşimde söyledi kaç kez. Arada midem kötü oluyor ama bulantı gibi değil ağzımı falan çalkalarken kusacak gibi oluyorum. Hayırlısı ne diyim kafam karmakarışıkuyumuşum ben yine kaçırdım mesajlarımızı.hatice ayek cım Allahn ıznıyle hıcbısey olmaz dualarm senınle. dlkkydlntpl gözünaydın canım buarada sagol ınsallah bakalım nasıp ne ıse o olsun. zbt2121 ve ben de buay bıraktm oluruna neolursa olsun dıye bakalım ıse yaramıs mı gorucem MrvvYiiaa canım sen de bekle kendıne cok stres yapma bak evde okdar test oldugu halde yapmadm ben gıttım bekledm kan verrdım 2.gecıkmede. olumsuza da hazırım napalım elımzde degılkı bızık tedbirımız Allahın takdırı onune gecemez isyan etmeyelım hepımızın vaktı saatı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?