İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bakalım belki dediğiniz gibidir kızlar Çünkü ben bu ay çok dua ettim yerleşme kanaması yaşasamda anlasam dıye sacma geleblır ama :) hıc bole leke ıle karsılasmazdım cnku şaşırdım kaldm :) nasıp ya alıstırdım kendımı ama silik cılan testlere ıannmıcam artk asla test yapmıcam erkenden. ve göbegmden ınen cızgı sagolsum benı nasl da yanılttı dıcem negatfse:)

Çok güzel artmış canım maşallah bi kaç güne çok net görünür kese
Insncnm carsamba alı yesıl e gıdıcem degerı gorunce onbıle guluyo ya ne guzel s vındırıcı haberlernartık tanıyo adam enı zaten gorunce ahahah

sanmıyorum canım nasip de belli yanı barız bıdaha ovu. testını de yapmak ıstemıyorum ama. doktoruma sordum aradım demın. yerlesme kanaması olablr mı dye olabılır dedı ama genelde adetten once oluyormus nadır adet gunlerınde olur dedı. kan vermen ıyı olmuş dedı bana kızdı bıraz da şakayla karısık hahah. cok acele edıyosun daha ovu. testnı ıkıncye uyguladın dıye. baya acık sozlu kendısı zaten :) 3.ayı da dene gebelık olmazsa tekrar gel demıstı onumzdekı ay da dene dedı bana tekrar ovu. testıyle

Kızz cıktımı sonuc

Sagol kuzum ıns adetten sora calış hemencık bebış olsun
İnşallah canım yarın Bi özel doktora gidicem adetken hormonlarıma falan baksın ne durumda diye ki ona göre hareket ediyim ama adet belirtilerim tam gebelik belirtisiydi ya idrarımda koyulaşma akıntımda artış vücut ısınım yükselmesi göğüslerde şişlik tek taraflı kaşık ağrısı bel ağrısı bunların sonucunda adet oldum

Canım pkomusun sende? 3 ay sonra adet oldum deyince seni kendime benzettim bende pkoyumda :/
Valla kuzum Bi doktor pko tanısı koydu Bi doktor yok dedi ama ben ilaçla adet oldum şu anda yoksa daha olmucaktım yani aslında bende tam neyim olduğunu bilmiyorum yarın doktora gidip detaylıca baktırıcam bakalım sende pko tanısı hangi şikayetin üzerine koyuldu peki ??

Kızz cıktımı sonuc
cıkmadı canım baktm sımdı en erken 5dedıler ama onaylamadılar daha. esımın kuzenı fe normal kansızlık testı yaptırmıs orda. aksam 10da görmüş sonucu bakalım artık negatıfı bıle bıle bakıyorum:)

Alaalla cok ılgınc cnm ya ıdrar kokusu bende ogrendıkten adet tarihimden sonra oldu gogus acıso krampları falan

Senın ıs benım kana dondu valla hahaha cok sınır bozuıcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…