Bekle bakalım canım kan sonucuna göre hareket edersin sonucu alana kadar dikkat et kendinedıkkatlı bakıyorum sarı gb de akıntı anlayamadm hıc adet hssm de yoksadece bel agrım var baya
Cnm benım kann nasış senceBekle bakalım canım kan sonucuna göre hareket edersin sonucu alana kadar dikkat et kendine
Anam hadı yerlesme olsun sonucun cıkaın artık yat uzan hemen dınlen cnmkızlar bu mesajı yazdım ve benden su gb kahverengı geldı ben şoktaym
ben sanmıyorum kızlar pembe leke de geldıAnam hadı yerlesme olsun sonucun cıkaın artık yat uzan hemen dınlen cnm
Çok güzel artmış canım maşallah bi kaç güne çok net görünür keseCnm benım kann nasış sence
Insncnm carsamba alı yesıl e gıdıcem degerı gorunce onbıle guluyo ya ne guzel s vındırıcı haberlernartık tanıyo adam enı zaten gorunce ahahahÇok güzel artmış canım maşallah bi kaç güne çok net görünür kese
Dur sakın ol ustune goruyosnnbelkı yerlesıyoben sanmıyorum kızlar pembe leke de geldıdegılım ilte onca belrtı bosaymıs
Tanıması iyi daha ilgili olur canım :)Insncnm carsamba alı yesıl e gıdıcem degerı gorunce onbıle guluyo ya ne guzel s vındırıcı haberlernartık tanıyo adam enı zaten gorunce ahahah
Evet tanısın. Ahhaahha baksın gorsun bebıslerıTanıması iyi daha ilgili olur canım :)
Sagol kuzum ıns adetten sora calış hemencık bebış olsunÇok şükür 3 ay sonra bugün adet oldum yeni ay yeni umutlar hayırlısı bakalım..
dlkkydlntpl canım bence artışın güzel canım hayırlısı olsun :)
Canım pkomusun sende? 3 ay sonra adet oldum deyince seni kendime benzettim bende pkoyumda :/Çok şükür 3 ay sonra bugün adet oldum yeni ay yeni umutlar hayırlısı bakalım..
dlkkydlntpl canım bence artışın güzel canım hayırlısı olsun :)
Kızz cıktımı sonucBakalım belki dediğiniz gibidir kızlar Çünkü ben bu ay çok dua ettim yerleşme kanaması yaşasamda anlasam dıye sacma geleblır ama :) hıc bole leke ıle karsılasmazdım cnku şaşırdım kaldm :) nasıp ya alıstırdım kendımı ama silik cılan testlere ıannmıcam artk asla test yapmıcam erkenden. ve göbegmden ınen cızgı sagolsum benı nasl da yanılttı dıcem negatfse:)
İnşallah canım yarın Bi özel doktora gidicem adetken hormonlarıma falan baksın ne durumda diye ki ona göre hareket ediyim ama adet belirtilerim tam gebelik belirtisiydi ya idrarımda koyulaşma akıntımda artış vücut ısınım yükselmesi göğüslerde şişlik tek taraflı kaşık ağrısı bel ağrısı bunların sonucunda adet oldumSagol kuzum ıns adetten sora calış hemencık bebış olsun
Valla kuzum Bi doktor pko tanısı koydu Bi doktor yok dedi ama ben ilaçla adet oldum şu anda yoksa daha olmucaktım yani aslında bende tam neyim olduğunu bilmiyorum yarın doktora gidip detaylıca baktırıcam bakalım sende pko tanısı hangi şikayetin üzerine koyuldu peki ??Canım pkomusun sende? 3 ay sonra adet oldum deyince seni kendime benzettim bende pkoyumda :/
cıkmadı canım baktm sımdı en erken 5dedıler ama onaylamadılar daha. esımın kuzenı fe normal kansızlık testı yaptırmıs orda. aksam 10da görmüş sonucu bakalım artık negatıfı bıle bıle bakıyorum:)Kızz cıktımı sonuc
Alaalla cok ılgınc cnm ya ıdrar kokusu bende ogrendıkten adet tarihimden sonra oldu gogus acıso krampları falanİnşallah canım yarın Bi özel doktora gidicem adetken hormonlarıma falan baksın ne durumda diye ki ona göre hareket ediyim ama adet belirtilerim tam gebelik belirtisiydi ya idrarımda koyulaşma akıntımda artış vücut ısınım yükselmesi göğüslerde şişlik tek taraflı kaşık ağrısı bel ağrısı bunların sonucunda adet oldum
Senın ıs benım kana dondu valla hahaha cok sınır bozuıcucıkmadı canım baktm sımdı en erken 5dedıler ama onaylamadılar daha. esımın kuzenı fe normal kansızlık testı yaptırmıs orda. aksam 10da görmüş sonucu bakalım artık negatıfı bıle bıle bakıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?