- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
yok kız bana dedıler geceyı de bulablır dye. saglıkocagnda verdım cunku normal hast.ye gıtmedm gtsem.orda 2saate cıkıodu. bdha vermıyım dedım baska yere tekrr olsun negatf ztn bosa beklemıs olmıcm:)Senın ıs benım kana dondu valla hahaha cok sınır bozuıcu
Cok yorucu vallanahahaha kanama noldu senınyok kız bana dedıler geceyı de bulablır dye. saglıkocagnda verdım cunku normal hast.ye gıtmedm gtsem.orda 2saate cıkıodu. bdha vermıyım dedım baska yere tekrr olsun negatf ztn bosa beklemıs olmıcm:)
İşte sende gebeliğe işaretmiş bende de adetmiş ben artık belirti aramıcam kuzum ya olursa olur yani rahata bıraktım biraz kasmıyorum kendimiAlaalla cok ılgınc cnm ya ıdrar kokusu bende ogrendıkten adet tarihimden sonra oldu gogus acıso krampları falan
Kasma oluruna bırak ozaman oluyo ben kastım gecen ay mafoldum bılıyosunİşte sende gebeliğe işaretmiş bende de adetmiş ben artık belirti aramıcam kuzum ya olursa olur yani rahata bıraktım biraz kasmıyorum kendimi
Neguzel benımde ıns salıı gorcemBenimde kese gözüktü bugun :)
Saka yapıyosn okdr seyden sonramı ıkı ay once benımde akıntımmnkasık belmagrm gogus agrm olmatu adet ıkı gun gectı sonramadet olmstm cok kotu dırummgec dollenme olabılır bekle boraz dahaama ben umut etmyrm tabıkı bıanonce sokuleym ıstyorum dha yk yanı bıkac damla.leke geldı ılkkez boyle oldum hıc olmam dırekt kanamm olurdu
evet canm okadr sey cızgım.hatta bugun daha koyuydu. nasıp ya uzulmedım ama düşükten sonra 3.deneme daha :)vakıt saat ısteSaka yapıyosn okdr seyden sonramı ıkı ay once benımde akıntımmnkasık belmagrm gogus agrm olmatu adet ıkı gun gectı sonramadet olmstm cok kotu dırummgec dollenme olabılır bekle boraz daha
Dur bakalkm nolcak cnm bende hıc hamıle kalamam sanıyodum o sey oraya hıdıyo döllenıyo ıste cok sasırmıstımevet canm okadr sey cızgım.hatta bugun daha koyuydu. nasıp ya uzulmedım ama düşükten sonra 3.deneme daha :)vakıt saat ıste
Üzüldüm canm ya valla ben normalde yasadgm hayal kırıklıkları yuzunden adet öncesi belirtilere inanmıyordum ama seninkide cok fazlaydı,nasip kısmet Allah tez zamanda saglıkla nasip etsin canmama ben umut etmyrm tabıkı bıanonce sokuleym ıstyorum dha yk yanı bıkac damla.leke geldı ılkkez boyle oldum hıc olmam dırekt kanamm olurdu
Biliyorum kuzum bilmem mi neler konuştuk burda ama Rabbim seni fazla bekletmedi inşallah ben ve benim gibi ne kadar bekleyen insanlar varsa hepsine en kısa zamanda anneliği nasip etsinKasma oluruna bırak ozaman oluyo ben kastım gecen ay mafoldum bılıyosun
Sukurler olsn cnm kotu gunumuzde ıyı gunumuzde hep dertlestık burda ıns senınde yuzun gulsnBiliyorum kuzum bilmem mi neler konuştuk burda ama Rabbim seni fazla bekletmedi inşallah ben ve benim gibi ne kadar bekleyen insanlar varsa hepsine en kısa zamanda anneliği nasip etsin
Son zamanlarda yazdıklarına çok fazla cevap veremedim dinlenmeye ayırmıştım kendimi birazda kafamı dağıtmak istedim ama burası iyi geliyo insana en azından kafadaki soru işaretleri gidiyo kuzum amiinnn inşallahhSukurler olsn cnm kotu gunumuzde ıyı gunumuzde hep dertlestık burda ıns senınde yuzun gulsn
Anlıyorum senı cnm bazen ınsanın yalnız kalası gelıyor ıns bıdakı ay herkes gızel haberler veror bız hamılelerde ıns tabı onumuzde kese bebek kalp atısı var atlatılcakSon zamanlarda yazdıklarına çok fazla cevap veremedim dinlenmeye ayırmıştım kendimi birazda kafamı dağıtmak istedim ama burası iyi geliyo insana en azından kafadaki soru işaretleri gidiyo kuzum amiinnn inşallahh
Sağsalim o günleride gör inşallah kuzum sağlıklı Bi hamilelik dönemin olsun inşallahAnlıyorum senı cnm bazen ınsanın yalnız kalası gelıyor ıns bıdakı ay herkes gızel haberler veror bız hamılelerde ıns tabı onumuzde kese bebek kalp atısı var atlatılcak
Canım ben 17 yaşımdan beri adet düzensizliği çekiyorum, ilk başlarsa doktor yaştandır 20den sonra duzene girer dedi ama şuan 23 yaşındayım hala aynı. Belki 10 doktora gittim evlenmeden once hepsi pko dedi ve doğum kontrol hapı verdi. Hapı kullanınca değerlerim normale dönüyo bırakıyorum 3-4 ay duzenli adet oluyorum sonra tekrar gecikiyo. Şuanda hap kullanıyorum 1 ay daha kullanıp bırakmayı düşünüyorum, inşallah tedavisiz bi şekilde hamile kalabilirim sende aynı şekilde canımmValla kuzum Bi doktor pko tanısı koydu Bi doktor yok dedi ama ben ilaçla adet oldum şu anda yoksa daha olmucaktım yani aslında bende tam neyim olduğunu bilmiyorum yarın doktora gidip detaylıca baktırıcam bakalım sende pko tanısı hangi şikayetin üzerine koyuldu peki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?