Canm bendede pko vardı ben 12 sene dogum kontrol haplarıyla adet oldum,sonra bende insülin direnci cıktı,cok kilolu olmamama ragmen 16 kilo verdim ve ondan sonra 28 günde bir adet olmaya düzenli yumurtlamaya basladım,belki seninde olabilirCanım ben 17 yaşımdan beri adet düzensizliği çekiyorum, ilk başlarsa doktor yaştandır 20den sonra duzene girer dedi ama şuan 23 yaşındayım hala aynı. Belki 10 doktora gittim evlenmeden once hepsi pko dedi ve doğum kontrol hapı verdi. Hapı kullanınca değerlerim normale dönüyo bırakıyorum 3-4 ay duzenli adet oluyorum sonra tekrar gecikiyo. Şuanda hap kullanıyorum 1 ay daha kullanıp bırakmayı düşünüyorum, inşallah tedavisiz bi şekilde hamile kalabilirim sende aynı şekilde canımm
Bu arada normal yolla hamile kaldımCanım ben 17 yaşımdan beri adet düzensizliği çekiyorum, ilk başlarsa doktor yaştandır 20den sonra duzene girer dedi ama şuan 23 yaşındayım hala aynı. Belki 10 doktora gittim evlenmeden once hepsi pko dedi ve doğum kontrol hapı verdi. Hapı kullanınca değerlerim normale dönüyo bırakıyorum 3-4 ay duzenli adet oluyorum sonra tekrar gecikiyo. Şuanda hap kullanıyorum 1 ay daha kullanıp bırakmayı düşünüyorum, inşallah tedavisiz bi şekilde hamile kalabilirim sende aynı şekilde canımm
Kuzum nasıl kilo verdin ya 16 kiloda çok fazlaa. Ben 1.65 boyunda 59 kiloyum spora gidiyorum ama 2-3 kilo verebiliyorum en fazla bende kilolu değilim ama pkoda ne kadar zayiflarsan o kadar iyi oluyo. Ve pkolularin zayiflamasi çok zor inan ekmek falan yemiyorum tatli hic yemem zaten ama genede gozle gorulur kilo veremiyorum :/Canm bendede pko vardı ben 12 sene dogum kontrol haplarıyla adet oldum,sonra bende insülin direnci cıktı,cok kilolu olmamama ragmen 16 kilo verdim ve ondan sonra 28 günde bir adet olmaya düzenli yumurtlamaya basladım,belki seninde olabilir
Oh ne guzel ben dun gece karın agrısı cektım cok ya ne yesem gaz yapıyo anlamadım gıttı işe geldım calısıyorum bıyazayım dedım ruyamda butun gece bebegımın hareketlerını hıssetım degısık bıruyaydı ılgınctı sende ne durum bata ne var belırtıler nasıİyi bn bugun pasu uyuyorum her yerim ağrıyor :) sen nasılsın?
Kuzum ben 13 yaşında adet oldum o zamandan beri düzensiz adetim benimde ve çok sancılı geçer ilk günü mutlaka acillik olurum 22 yaşındayım bende senin gibi gitmediğim doktor kalmadı ama hiç biri pko demedi sadece küçük küçük kistlerin var bunları adetle söküyorsun dedi ben 1 sene Doğum kontrol ilacı kullandım çocuk istemediğimiz için 6 ay önce bıraktım ve ikinci adetimi ilaçla oldum vücudum ne oluyo bilmiyorum yani ama inşallah bizde doğal yolla hamile kalırız Rabbim yardımcımız olsun ama doktorlar genelde bebek düşünen çiftler için ilk 1 sene hiçbişey vermiyor deneyin diyor sen neden Doğum kont hapı kullanıyosun ??Canım ben 17 yaşımdan beri adet düzensizliği çekiyorum, ilk başlarsa doktor yaştandır 20den sonra duzene girer dedi ama şuan 23 yaşındayım hala aynı. Belki 10 doktora gittim evlenmeden once hepsi pko dedi ve doğum kontrol hapı verdi. Hapı kullanınca değerlerim normale dönüyo bırakıyorum 3-4 ay duzenli adet oluyorum sonra tekrar gecikiyo. Şuanda hap kullanıyorum 1 ay daha kullanıp bırakmayı düşünüyorum, inşallah tedavisiz bi şekilde hamile kalabilirim sende aynı şekilde canımm
Kız sen o kiloyu nasıl verdin ya spora falan gittin mi yoksa kendinin yediklerine dikkat ettin ?? Bende malesef aşırı kilo var evlendiğimden beri çok kilo aldım vermem lazım ama veremiyorum Bi türlü ne yapsam olmuyo yani hormon değerlerime tiroidlerime falan baktırdım normal çıktı değerler anlamadımCanm bendede pko vardı ben 12 sene dogum kontrol haplarıyla adet oldum,sonra bende insülin direnci cıktı,cok kilolu olmamama ragmen 16 kilo verdim ve ondan sonra 28 günde bir adet olmaya düzenli yumurtlamaya basladım,belki seninde olabilir
Kuzum sen ideal kilodasın o yüzden daha fazla veremiyosun yani boyuna göre kilon normal sen hiç soğan kürünü denedin mi ?Kuzum nasıl kilo verdin ya 16 kiloda çok fazlaa. Ben 1.65 boyunda 59 kiloyum spora gidiyorum ama 2-3 kilo verebiliyorum en fazla bende kilolu değilim ama pkoda ne kadar zayiflarsan o kadar iyi oluyo. Ve pkolularin zayiflamasi çok zor inan ekmek falan yemiyorum tatli hic yemem zaten ama genede gozle gorulur kilo veremiyorum :/
16 kiloda bisey mi? Ben 5-6 Ayda 28 kilo verdim. Diyet ve sporla.kilom çok fazlaydı. Evlenince baya geri aldım , yine basladim vermeye 6 kilo gitti şimdilik sporsuz.Kız sen o kiloyu nasıl verdin ya spora falan gittin mi yoksa kendinin yediklerine dikkat ettin ?? Bende malesef aşırı kilo var evlendiğimden beri çok kilo aldım vermem lazım ama veremiyorum Bi türlü ne yapsam olmuyo yani hormon değerlerime tiroidlerime falan baktırdım normal çıktı değerler anlamadım
Tebrıl ederom valla ben ıkı uc kıloyu veremıyorum ısım butun gun oturarak bılgısayar basında ya hareketsızım dıkkat edıyorum kafa ypruluncada spor falan olmuyo evlı oluncaya16 kiloda bisey mi? Ben 5-6 Ayda 28 kilo verdim. Diyet ve sporla.kilom çok fazlaydı. Evlenince baya geri aldım , yine basladim vermeye 6 kilo gitti şimdilik sporsuz.
Zor canım bilirim. Ama iste biraz uğraşmak lazım. Benim en az 10 kilo daha vermem lazım. Spor salonu üyeliğim var her ay yaklaşık 60 dolar cekiyorlar hesabımdan. Vaktimde var ama gitmiyorum. Motive olamıyorum nedenseTebrıl ederom valla ben ıkı uc kıloyu veremıyorum ısım butun gun oturarak bılgısayar basında ya hareketsızım dıkkat edıyorum kafa ypruluncada spor falan olmuyo evlı oluncaya
5+1 im bugun batı 9 gün geçti dün kese gözüktü beşirtliler kasık ağrısı hafif göğüs ağrısı tansiyon dişüklüğü okadr ama gün geçtikce azalıyır belirtimOh ne guzel ben dun gece karın agrısı cektım cok ya ne yesem gaz yapıyo anlamadım gıttı işe geldım calısıyorum bıyazayım dedım ruyamda butun gece bebegımın hareketlerını hıssetım degısık bıruyaydı ılgınctı sende ne durum bata ne var belırtıler nası
Bende de aynışarı var cnm programa gore 5+ 0 ım bebıslwrmızı duyup kalp atıslarınıda gorelım salı kese ıcın gıdıcem sanırım bende5+1 im bugun batı 9 gün geçti dün kese gözüktü beşirtliler kasık ağrısı hafif göğüs ağrısı tansiyon dişüklüğü okadr ama gün geçtikce azalıyır belirtim
Ay gıt gıt bak bıde bız hamıle kaldık su uc aylık rısklı donemı atşatınca bolbol yurucem bende yedıklerıme de cok dıkkat etmeye calısıyorumZor canım bilirim. Ama iste biraz uğraşmak lazım. Benim en az 10 kilo daha vermem lazım. Spor salonu üyeliğim var her ay yaklaşık 60 dolar cekiyorlar hesabımdan. Vaktimde var ama gitmiyorum. Motive olamıyorum nedense
Canım ben evlendim 3 ay sonra adet oldum doktora gittim ve 6 ay dogum kontrol hapi kullanmami soyledi biraktigim anda hamile kalma şansımın yüksek olduğunu söyledi. Benim bu ay 6. Ayim doldu aslinda birakmam lazim ama bu seferde eşim işten çıktı şuan iş ariyo ve sigortamiz yok bu durumdada birakmaya cesaret edemiyorumKuzum ben 13 yaşında adet oldum o zamandan beri düzensiz adetim benimde ve çok sancılı geçer ilk günü mutlaka acillik olurum 22 yaşındayım bende senin gibi gitmediğim doktor kalmadı ama hiç biri pko demedi sadece küçük küçük kistlerin var bunları adetle söküyorsun dedi ben 1 sene Doğum kontrol ilacı kullandım çocuk istemediğimiz için 6 ay önce bıraktım ve ikinci adetimi ilaçla oldum vücudum ne oluyo bilmiyorum yani ama inşallah bizde doğal yolla hamile kalırız Rabbim yardımcımız olsun ama doktorlar genelde bebek düşünen çiftler için ilk 1 sene hiçbişey vermiyor deneyin diyor sen neden Doğum kont hapı kullanıyosun ??
Canim profiline baktimda hemseriymişiz bende antalyalıyım :) hangi hastaneye gidiyosun?5+1 im bugun batı 9 gün geçti dün kese gözüktü beşirtliler kasık ağrısı hafif göğüs ağrısı tansiyon dişüklüğü okadr ama gün geçtikce azalıyır belirtim
Atsana testı normal gebelıkse bılemıcem erken se belkıKizlar adetime 10 gun kaldi dun test yaptim cok silik cizgi cikti normlmi cikmasi simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?