İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canm bendede pko vardı ben 12 sene dogum kontrol haplarıyla adet oldum,sonra bende insülin direnci cıktı,cok kilolu olmamama ragmen 16 kilo verdim ve ondan sonra 28 günde bir adet olmaya düzenli yumurtlamaya basladım,belki seninde olabilir

Bu arada normal yolla hamile kaldım

Kuzum nasıl kilo verdin ya 16 kiloda çok fazlaa. Ben 1.65 boyunda 59 kiloyum spora gidiyorum ama 2-3 kilo verebiliyorum en fazla bende kilolu değilim ama pkoda ne kadar zayiflarsan o kadar iyi oluyo. Ve pkolularin zayiflamasi çok zor inan ekmek falan yemiyorum tatli hic yemem zaten ama genede gozle gorulur kilo veremiyorum :/

İyi bn bugun pasu uyuyorum her yerim ağrıyor :) sen nasılsın?
Oh ne guzel ben dun gece karın agrısı cektım cok ya ne yesem gaz yapıyo anlamadım gıttı işe geldım calısıyorum bıyazayım dedım ruyamda butun gece bebegımın hareketlerını hıssetım degısık bıruyaydı ılgınctı sende ne durum bata ne var belırtıler nası

Kuzum ben 13 yaşında adet oldum o zamandan beri düzensiz adetim benimde ve çok sancılı geçer ilk günü mutlaka acillik olurum 22 yaşındayım bende senin gibi gitmediğim doktor kalmadı ama hiç biri pko demedi sadece küçük küçük kistlerin var bunları adetle söküyorsun dedi ben 1 sene Doğum kontrol ilacı kullandım çocuk istemediğimiz için 6 ay önce bıraktım ve ikinci adetimi ilaçla oldum vücudum ne oluyo bilmiyorum yani ama inşallah bizde doğal yolla hamile kalırız Rabbim yardımcımız olsun ama doktorlar genelde bebek düşünen çiftler için ilk 1 sene hiçbişey vermiyor deneyin diyor sen neden Doğum kont hapı kullanıyosun ??

Kız sen o kiloyu nasıl verdin ya spora falan gittin mi yoksa kendinin yediklerine dikkat ettin ?? Bende malesef aşırı kilo var evlendiğimden beri çok kilo aldım vermem lazım ama veremiyorum Bi türlü ne yapsam olmuyo yani hormon değerlerime tiroidlerime falan baktırdım normal çıktı değerler anlamadım

Kuzum sen ideal kilodasın o yüzden daha fazla veremiyosun yani boyuna göre kilon normal sen hiç soğan kürünü denedin mi ?

16 kiloda bisey mi? Ben 5-6 Ayda 28 kilo verdim. Diyet ve sporla.kilom çok fazlaydı. Evlenince baya geri aldım , yine basladim vermeye 6 kilo gitti şimdilik sporsuz.

16 kiloda bisey mi? Ben 5-6 Ayda 28 kilo verdim. Diyet ve sporla.kilom çok fazlaydı. Evlenince baya geri aldım , yine basladim vermeye 6 kilo gitti şimdilik sporsuz.
Tebrıl ederom valla ben ıkı uc kıloyu veremıyorum ısım butun gun oturarak bılgısayar basında ya hareketsızım dıkkat edıyorum kafa ypruluncada spor falan olmuyo evlı oluncaya

Tebrıl ederom valla ben ıkı uc kıloyu veremıyorum ısım butun gun oturarak bılgısayar basında ya hareketsızım dıkkat edıyorum kafa ypruluncada spor falan olmuyo evlı oluncaya
Zor canım bilirim. Ama iste biraz uğraşmak lazım. Benim en az 10 kilo daha vermem lazım. Spor salonu üyeliğim var her ay yaklaşık 60 dolar cekiyorlar hesabımdan. Vaktimde var ama gitmiyorum. Motive olamıyorum nedense

5+1 im bugun batı 9 gün geçti dün kese gözüktü beşirtliler kasık ağrısı hafif göğüs ağrısı tansiyon dişüklüğü okadr ama gün geçtikce azalıyır belirtim

5+1 im bugun batı 9 gün geçti dün kese gözüktü beşirtliler kasık ağrısı hafif göğüs ağrısı tansiyon dişüklüğü okadr ama gün geçtikce azalıyır belirtim
Bende de aynışarı var cnm programa gore 5+ 0 ım bebıslwrmızı duyup kalp atıslarınıda gorelım salı kese ıcın gıdıcem sanırım bende

Zor canım bilirim. Ama iste biraz uğraşmak lazım. Benim en az 10 kilo daha vermem lazım. Spor salonu üyeliğim var her ay yaklaşık 60 dolar cekiyorlar hesabımdan. Vaktimde var ama gitmiyorum. Motive olamıyorum nedense
Ay gıt gıt bak bıde bız hamıle kaldık su uc aylık rısklı donemı atşatınca bolbol yurucem bende yedıklerıme de cok dıkkat etmeye calısıyorum

Canım ben evlendim 3 ay sonra adet oldum doktora gittim ve 6 ay dogum kontrol hapi kullanmami soyledi biraktigim anda hamile kalma şansımın yüksek olduğunu söyledi. Benim bu ay 6. Ayim doldu aslinda birakmam lazim ama bu seferde eşim işten çıktı şuan iş ariyo ve sigortamiz yok bu durumdada birakmaya cesaret edemiyorum

Canim profiline baktimda hemseriymişiz bende antalyalıyım :) hangi hastaneye gidiyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…