İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bugun yapsm yinede koyulasrmiki
Canım kimyasal gebelik geçirdiy sen çok geçmiş olsun ama beta idrarda hemen düşmez yavaş yavaş düşüyor oda bir müddet silik çizgiyi goruyorsun ve eyer gebeysen geçen aydan kalmış olman lazım ki bata 10 gun var diyosun allahım hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin gönlünüze göre versin insallah

Kızlar mereba lar moral bozukluğundan yoktum neyse geri geldim benim bu gün hiç belirti falan fok çok çok iyiyim evi bile temizledim kızlarımla sizede böyle oldumu ben 4+2fananmisim öyle dedi benim uyuz doktor

Gecen aydan kalmadi canm kan vermstm adet olurken negatif cikti hatta ikikez ysptrdm ikisindede negatf cikti

Yarın adet günüm bugün adet sancısı yaşıyorum hatta bir kaç gündür test yapsam çıkar mı yoksa geçmesini mi beklemeliyim

Kızlar mereba lar moral bozukluğundan yoktum neyse geri geldim benim bu gün hiç belirti falan fok çok çok iyiyim evi bile temizledim kızlarımla sizede böyle oldumu ben 4+2fananmisim öyle dedi benim uyuz doktor
Nasıl oldun sen sıkıntı yok dımı

Kızlar gazın dıbıne vurdm cıkartamıyorm mıdem agrıyo cok fazla ne onerırsınız bıseyler yemeye korkuym ınanın

Gecen aydan kalmadi canm kan vermstm adet olurken negatif cikti hatta ikikez ysptrdm ikisindede negatf cikti
Anladım canım o zaman sen yarın gene dene ama kesin sonuç kan da belli oluyor allah yardımcın olsun gönlündeki neyse onu nasip etsin insallah

Nasıl oldun sen sıkıntı yok dımı
Canım inşallah yoktur herkez o kist zamanla kaybolur diyor esin bi görünsün bak yok olcak diyorlar ama benim içim rahat deyil yarın capa hastanesine randevu aldım gidicem dualarınızı eksik etmeyin dün anneme okuttum kendimi o zamandan beri çok iyiyim ne ağrım var ne bişey inşallah gitmiştir kist

Hamiş arkadaşlar gözüm kizarmiş ona bakarken daha önce belirtileri okurken göz bebekleri buyur yaziyodu ve gerçekten göz bebeklerim nekadar iri sizinde varmı böyle bisey

Merhaba kızlar. Benim adetime bir gün kaldı ancak cuma günü işyerinde lavaboya gittim çamaşırım kahverengi leke olmştu. Peçeteyle sildiğimde bolgemi yani açık bi kırmızılık geldi bir iki damlalık tabii. Eve geldim hasta oldum dusuncesyle hemen bı baktım birsey yok. Dun de gelmedi. Bugun de olmazsam sizce belirti olmuş olablir mi. Gecen hafta su ilişkiden 5 gun sonra hemen gebelik gösteren testler oluyor ya ondan yaptım ancak bır hafta once negatif cıkmştı. Dün sag bacagım ayak bılegıme kadar kasıgımdan itibaren agrıdı. Sizce baska bır sey olabilir mi. Bu surede beklemek ne zor yahuuu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…