- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Ozaman ıkıgun sonra sabah tekrarla varsa koyulasırAttim testti cope esimede gosterdm cok hafif cizgi var yani
Ole yapcm smdi seydende korkuyom gecen ay sanrm emin deglz ama herhlde kimysl gebelk gecrdmOzaman ıkıgun sonra sabah tekrarla varsa koyulasır
Canım kimyasal gebelik geçirdiy sen çok geçmiş olsun ama beta idrarda hemen düşmez yavaş yavaş düşüyor oda bir müddet silik çizgiyi goruyorsun ve eyer gebeysen geçen aydan kalmış olman lazım ki bata 10 gun var diyosun allahım hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin gönlünüze göre versin insallahBugun yapsm yinede koyulasrmiki
Gecen aydan kalmadi canm kan vermstm adet olurken negatif cikti hatta ikikez ysptrdm ikisindede negatf ciktiCanım kimyasal gebelik geçirdiy sen çok geçmiş olsun ama beta idrarda hemen düşmez yavaş yavaş düşüyor oda bir müddet silik çizgiyi goruyorsun ve eyer gebeysen geçen aydan kalmış olman lazım ki bata 10 gun var diyosun allahım hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin gönlünüze göre versin insallah
Nasıl oldun sen sıkıntı yok dımıKızlar mereba lar moral bozukluğundan yoktum neyse geri geldim benim bu gün hiç belirti falan fok çok çok iyiyim evi bile temizledim kızlarımla sizede böyle oldumu ben 4+2fananmisim öyle dedi benim uyuz doktor
Anladım canım o zaman sen yarın gene dene ama kesin sonuç kan da belli oluyor allah yardımcın olsun gönlündeki neyse onu nasip etsin insallahGecen aydan kalmadi canm kan vermstm adet olurken negatif cikti hatta ikikez ysptrdm ikisindede negatf cikti
Canım inşallah yoktur herkez o kist zamanla kaybolur diyor esin bi görünsün bak yok olcak diyorlar ama benim içim rahat deyil yarın capa hastanesine randevu aldım gidicem dualarınızı eksik etmeyin dün anneme okuttum kendimi o zamandan beri çok iyiyim ne ağrım var ne bişey inşallah gitmiştir kistNasıl oldun sen sıkıntı yok dımı
Amin insallah canmAnladım canım o zaman sen yarın gene dene ama kesin sonuç kan da belli oluyor allah yardımcın olsun gönlündeki neyse onu nasip etsin insallah
Cnm bende alanyadayım :)Canim profiline baktimda hemseriymişiz bende antalyalıyım :) hangi hastaneye gidiyosun?
canm bendede var,koca koca bakıyorum:))Hamiş arkadaşlar gözüm kizarmiş ona bakarken daha önce belirtileri okurken göz bebekleri buyur yaziyodu ve gerçekten göz bebeklerim nekadar iri sizinde varmı böyle bisey
Ben kendımı hamıle kaldıktan sonra daha guzeş bulmaya basladm ne alakaysa bı baska baakıyom sankı ayna catlıcak hahahacanm bendede var,koca koca bakıyorum:))
Ha öylemi hiç gitmedim alanyaya :) ama denizi çok guzelmis bi yaz gelmek istiyorum :) o zaman orda gidiyosundur dimi hastaneye?Cnm bende alanyadayım :)
Evet başkent hastanesine gidiyorum zaten orda çalışıyorumHa öylemi hiç gitmedim alanyaya :) ama denizi çok guzelmis bi yaz gelmek istiyorum :) o zaman orda gidiyosundur dimi hastaneye?
Aramız 2 saat ama bende antalyaya anca yılda 1 gidiyorum işim düşerse alanya cennet her yeri güzel :)Ha öylemi hiç gitmedim alanyaya :) ama denizi çok guzelmis bi yaz gelmek istiyorum :) o zaman orda gidiyosundur dimi hastaneye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?