- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
5 gunde cıkmaz tecrubeyle sabıt 10. Gun cıktı bende erken gebelıkMerhaba kızlar. Benim adetime bir gün kaldı ancak cuma günü işyerinde lavaboya gittim çamaşırım kahverengi leke olmştu. Peçeteyle sildiğimde bolgemi yani açık bi kırmızılık geldi bir iki damlalık tabii. Eve geldim hasta oldum dusuncesyle hemen bı baktım birsey yok. Dun de gelmedi. Bugun de olmazsam sizce belirti olmuş olablir mi. Gecen hafta su ilişkiden 5 gun sonra hemen gebelik gösteren testler oluyor ya ondan yaptım ancak bır hafta once negatif cıkmştı. Dün sag bacagım ayak bılegıme kadar kasıgımdan itibaren agrıdı. Sizce baska bır sey olabilir mi. Bu surede beklemek ne zor yahuuu :))
Allah analı babalı büyütsün yavrucagınızı saglıklı bır sekılde inşallahhhh :)) eşim almış hassas test 5 gun sonrasını gösteren diye bakalım bu ay geçerse adet dınemım yenıden yapacagım normal bır test o halde5 gunde cıkmaz tecrubeyle sabıt 10. Gun cıktı bende erken gebelık
Yok hıcbıtest bes gun sonra gostermez cnm 10.gun en garantı sen benı donleAllah analı babalı büyütsün yavrucagınızı saglıklı bır sekılde inşallahhhh :)) eşim almış hassas test 5 gun sonrasını gösteren diye bakalım bu ay geçerse adet dınemım yenıden yapacagım normal bır test o halde
Yok canım besıncı gunde değilim zaten gecen hafta yaptım testı. Yanı benım bugun normal dongumum 24. Gunu ama yarın adet olcam normalınde. Ancak ilişkiden sonrakı 10 11. Gunum falan. Yanııı bakalmm. Yanı besıncı gunde falan yaptım testı normalınde. Beklemek cok yordu benı 1 senedır olmuyor neredeyseYok hıcbıtest bes gun sonra gostermez cnm 10.gun en garantı sen benı donle
Esınde varmı bosey cnm bende ıstedıkten uc ay sonra oldu stresemı gırıyosun yada hanımıkıgunde bormlorlıktelık oluyomuYok canım besıncı gunde değilim zaten gecen hafta yaptım testı. Yanı benım bugun normal dongumum 24. Gunu ama yarın adet olcam normalınde. Ancak ilişkiden sonrakı 10 11. Gunum falan. Yanııı bakalmm. Yanı besıncı gunde falan yaptım testı normalınde. Beklemek cok yordu benı 1 senedır olmuyor neredeyse( bu ay preseed jel kullandım ve saglıklı beslendm ıncır kuru yaptım ılk kez ovulasyon testıde aldm. Degerler normal bır sey yok dıyor doktorlar. Ama bu ayda olmazsa doktora gidicez yıne. Bakalm hayırlısı ınsallah adet olmam :)) ıkı gun once geldı o akıntı hala gelen gıden yok beklemedeym.
Eşim muayene olmadı canım. Ovulasyonla o hafta full sagladık ılıskıyı . braz cahılce davrandık beklerken bır seneye yakın sımdı daha bılınclıyız bakalım ne olacak canımmmmEsınde varmı bosey cnm bende ıstedıkten uc ay sonra oldu stresemı gırıyosun yada hanımıkıgunde bormlorlıktelık oluyomu
Bolbol meyve senze kecıboynuzu fln yedır esıne cnm ben yumurtlama dan ıc gun once basladm esıme ıkıgunde bır ılıskı oldu yumurtladmda ocomde bıgun onceden soerm vardo ama o gunude degerlendırdık uc kere ust uste oldu uc gunEşim muayene olmadı canım. Ovulasyonla o hafta full sagladık ılıskıyı . braz cahılce davrandık beklerken bır seneye yakın sımdı daha bılınclıyız bakalım ne olacak canımmmm
Yapıp dene cnm at burayaKızlar bugün lekelenmelerim var adet oluyorum diye düşündüm ama her zamankinden farklı peçeteye damla damla geliyor test yapsam hamile miyim değil miyim öğrenebilir miyim
Sabahı bekle bnce1 tane testim var yarın sabah mı yapsam akşama kadar sürekli su içtim çıkar mı yine de
Tamam canım teşekkürlerSabahı bekle bnce
Nabalm paza ıslerı cnm hamıleyızde hıc oturamıyoz yemek yap etrafı topla buara oek gezmeye cıkmıyoruz bebıs azcık buyyene kdr dısarda yurumuyorum ama evde yoruluyorum ıste sen nasılsn adet oldnmjkızlar nasılsınız birkac gundur giremedim hem sıfremı untmustm hem kendimi pek ıyı hıssetmıyordum bebişler nasıl guzel anneler ve anneadayları.
ben hayır canm leke gelıyor hala kahverengı tonlarında zıplıyorum kımı zaman olayım dıye sacma sacma seyler yapıyorum:) adacayı alıcam sökulmej ıcın sasırdım da hıc boyle olmazdım dıye. aman dıkkat et evet ılk uc ay yorma kendını bebişiiii :)Nabalm paza ıslerı cnm hamıleyızde hıc oturamıyoz yemek yap etrafı topla buara oek gezmeye cıkmıyoruz bebıs azcık buyyene kdr dısarda yurumuyorum ama evde yoruluyorum ıste sen nasılsn adet oldnmj
Sen hamıle olmadona emınmısın ya tekrar kan berseydın cok sacma sokulmesı lazım ıkı gune boyle seyler yasıyomuydun daha once ayyyy bende mutfaktan kactım az koydm tabağa yedıkce yıyesom gelıydu tencereyı bıyırebılırdım kactımben hayır canm leke gelıyor hala kahverengı tonlarında zıplıyorum kımı zaman olayım dıye sacma sacma seyler yapıyorum:) adacayı alıcam sökulmej ıcın sasırdım da hıc boyle olmazdım dıye. aman dıkkat et evet ılk uc ay yorma kendını bebişiiii :)
Bende evi işi ıs güç yarınki kontrolü bekliyorum sabırsızlıkla allaha şükür istekızlar nasılsınız birkac gundur giremedim hem sıfremı untmustm hem kendimi pek ıyı hıssetmıyordum bebişler nasıl guzel anneler ve anneadayları.
Canım test yaptm ıkıncı cızgı çıktı ama sılık çıktı sence yarn kam testı yaptrymmı[/QUOTE][QUOTEdlkkydlntpl, post: 54682326, member: 854989"]Esınde varmı bosey cnm bende ıstedıkten uc ay sonra oldu stresemı gırıyosun yada hanımıkıgunde bormlorlıktelık oluyomu
ah caımm masallah neguzel ıstahının olması. gıremedım kusura bakma yok degılımdır be kanda cıkardı galıba olsa hıc boyle olmadom bn canım.hele kı gunum 1saat şaşmazdı :)Sen hamıle olmadona emınmısın ya tekrar kan berseydın cok sacma sokulmesı lazım ıkı gune boyle seyler yasıyomuydun daha once ayyyy bende mutfaktan kactım az koydm tabağa yedıkce yıyesom gelıydu tencereyı bıyırebılırdım kactım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?