Canım resim at bakalım bizde[/QUOTE]Canım test yaptm ıkıncı cızgı çıktı ama sılık çıktı sence yarn kam testı yaptrymmı
Canım resim at bakalım bizde[/QUOTE]Canım test yaptm ıkıncı cızgı çıktı ama sılık çıktı sence yarn kam testı yaptrymmı
Bence var günün gectimi geçmediyse ne kadar var adet gününeNe dyosnuz kızlar
Bence var günün gectimi geçmediyse ne kadar var adet gününe
Hakkında hayırlısı olsun belirtilerin neler?Adetıme bır gun kaldı canım cok belırtım var dıye yaptım ama tabıkı umıdımın kırılmaması adına cok heveslenmiyorum
Belirtileriniz neler arkadasım benim daha 5 gün var burada okuduğum hiç bir belirti yokAdetıme bır gun kaldı canım cok belırtım var dıye yaptım ama tabıkı umıdımın kırılmaması adına cok heveslenmiyorum
Hiç takma canım ben takmıyorum artık Allah hayırlısını versin zamanı ne zamansa o zaman olur inşallah
Belirtileriniz neler arkadasım benim daha 5 gün var burada okuduğum hiç bir belirti yok
Canim daha ne olsun çıkmış 2. Çizgi iste hamilesin Allah'ın izniyle .Adetıme bır gun kaldı canım cok belırtım var dıye yaptım ama tabıkı umıdımın kırılmaması adına cok heveslenmiyorum
cok,guzel bir görüntü ne guzelll barız net çizgiler. hayırlı olsunnNe dyosnuz kızlar
Hakkında hayırlısı olsun belirtilerin neler?
Belirtileriniz neler arkadasım benim daha 5 gün var burada okuduğum hiç bir belirti yok
cok,guzel bir görüntü ne guzelll barız net çizgiler. hayırlı olsunn
ben de ıkıtane test yapmıstım bes gu kala falan poztıfı sılık cızgı cıkmıstıBelirtilerimi yazdım canım inşallah sende hamilesindir. Erken gebelık testım negatıf cıkmştı gecen hafta
[OTE="Kurumus-Maskara, post: 54692669, member: 872536"]Canim daha ne olsun çıkmış 2. Çizgi iste hamilesin Allah'ın izniyle .
Amin inşallah senin cızgıler cok barız belli hamilesinn inşallah CanımTesekkur ederim canımm inşallah. Allah hepımıze nasip etsınnn inşallah oyledır
Ben bu aralar bebek istememe rağmen ozendim burdaki çok isteyen insanları görünce. Bide 5 yıldır deneyip hala hamile kalamayanlari gördükçe korkuyorum acaba olur mu Olmaz mi diyeAmin inşallah senin cızgıler cok barız belli hamilesinn inşallah Canım
Inanirmsiniz konuyu bastan 200 lere kadar okudim tek tek gece 03.03 siz cok guzel umut oldunuz bana sabirla bebde bekledim topigi okurken hadi bu sefer diye icimden dua ettim inaninki suan 5.milyr msj var cok okuyamadm kacinci aydasiniz ve hamile kalmak icin bsey yaptbzmi rabbim bana da nasip eder insKızlar çok sağolun Allah razı olsun hepinizden Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah, bende sağ salim kavuşayım dua edin, benim dualarım da sizlerle.
ben de ıkıtane test yapmıstım bes gu kala falan poztıfı sılık cızgı cıkmıstısonra bırgun gectı kan verdım adetim gecmez hıc neyse negatıf cıktı ama sonra acık kahve geldı hala sokulmedım damla damla kahverengı gelıyor yerlesme olsa kanda cıkardı ama dmı kızlar
ah caımm masallah neguzel ıstahının olması. gıremedım kusura bakma yok degılımdır be kanda cıkardı galıba olsa hıc boyle olmadom bn canım.hele kı gunum 1saat şaşmazdı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?