İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ne dyosnuz kızlar

Eklentiler

• IMG-20180204-WA0058.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG-20180204-WA0026.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 88
Canım test yaptm ıkıncı cızgı çıktı ama sılık çıktı sence yarn kam testı yaptrymmı
Canım resim at bakalım bizde[/QUOTE]
Eekledm canım yorum yaparm
Canım test yaptm ıkıncı cızgı çıktı ama sılık çıktı sence yarn kam testı yaptrymmı
Canım resim at bakalım bizde[/QUOTE]

Ekledm canım

Hakkında hayırlısı olsun belirtilerin neler?

Sag kasıgımdan itibaren ayak bilegımr kadar keskın bi agrı var uyuyamıyorum kesinlikle. Mide bulantım yok goguslerim buyudu asırı olmasa da dokununca acıyor sızlama seklınce. Cuma gunu adrt oldum sandım leke gorunce canım peceteyle sıldım acık kırmızılık gelmş. Rrtesı gun ped koydum gelen bır sey olmadı. Bugunde olmadı bende test alayım dedım cok yanlış bılgılerle cocuk yapmaya calısmısz bıraz bu ay bılgılı olarak ılıskı yasadık bırde buradan gordugum ıncır havuc kurubu uyguladım. Belime yakı taktım ve pre seed bebek olmasına yardımcı jel kullandım eczaneden alıp. Allhın izni ile kanda da çıkar ınsallah ve burada butun ısteyen kadınlara nasip olur aminnnnnn

[OTE="Kurumus-Maskara, post: 54692669, member: 872536"]Canim daha ne olsun çıkmış 2. Çizgi iste hamilesin Allah'ın izniyle .[/QUOTE]

Yaa inşallah ve burada bebek isteyen herkesin Rabhım kucagını boş bırakmasın inşallah. Kanda cıkarsa sevınıcem yanılma payı yuksek oluyor yıne :))

Belirtilerimi yazdım canım inşallah sende hamilesindir. Erken gebelık testım negatıf cıkmştı gecen hafta
ben de ıkıtane test yapmıstım bes gu kala falan poztıfı sılık cızgı cıkmıstı sonra bırgun gectı kan verdım adetim gecmez hıc neyse negatıf cıktı ama sonra acık kahve geldı hala sokulmedım damla damla kahverengı gelıyor yerlesme olsa kanda cıkardı ama dmı kızlar

[OTE="Kurumus-Maskara, post: 54692669, member: 872536"]Canim daha ne olsun çıkmış 2. Çizgi iste hamilesin Allah'ın izniyle .

Yaa inşallah ve burada bebek isteyen herkesin Rabhım kucagını boş bırakmasın inşallah. Kanda cıkarsa sevınıcem yanılma payı yuksek oluyor yıne :))[/QUOTE]
Bak gör kanda da çıktı diye gelip söylersin yarın öbür gün canim .

Kızlar çok sağolun Allah razı olsun hepinizden Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah, bende sağ salim kavuşayım dua edin, benim dualarım da sizlerle.
Inanirmsiniz konuyu bastan 200 lere kadar okudim tek tek gece 03.03 siz cok guzel umut oldunuz bana sabirla bebde bekledim topigi okurken hadi bu sefer diye icimden dua ettim inaninki suan 5.milyr msj var cok okuyamadm kacinci aydasiniz ve hamile kalmak icin bsey yaptbzmi rabbim bana da nasip eder ins

Bence bi kaç gun bekle canım kanda da gec cıkıyor cunku bazen arkadasıma öyle oldu

Ins bıdakı ay dıyelm ozaman sana yok kız ıstah olmasn oyle cok kendımı kaybederım doye korkuym gereksoz yemek kılo almak ıstemıyorum sokulmezsen dr a got barı
ah caımm masallah neguzel ıstahının olması. gıremedım kusura bakma yok degılımdır be kanda cıkardı galıba olsa hıc boyle olmadom bn canım.hele kı gunum 1saat şaşmazdı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…