Şu an Allahın izniyle 5.aydayım canım çok şükür, ben özel birşey yapmadım önceleri takvim oluşturup, ovulasyon günlerini bulup değerlendirmeye çalıştık, 4-5 ay takvime uyum sağladık ama tutturamadık en son umudumu kaybettim hatta eşim bile ikinci ya zor olcak yada olmycak dedi o bile ümitsizliğe düşmüştü... hamile kaldığım ay hiç takvime bakmadım, sadece kendimi dinledim adet bitiminden itibaren çalışmalara başladık çünkü adetim biter bitmez bende yumurtlama akıntısı başlamıştı, bi kaç sefer çalışma yaptık ama o ay da kardeşim memleketten geldi çalışmaları bıraktık. tutarsa zaten mucize olur diyodum hiç beklemiyordum çünkü maks 3-4 kere ilişkimiz olmuştu. Ve daha kardeşim gitmeden benim yaptığım testler pozitif vermeye başladı inanamadım bayağı bir süre ama çok şükür oldu. Normalde ben takvime uygun adet oluyordum ama benim yumurtlama zamanım erken başlıyormuş ben hep onu kaçırıyormuşum onu yakalayınca zaten tahminimce ilk yada ikinci ilişki de tuttu. Sende kendi ovulasyon zamanını bulmaya çalış canım, akıntılı günleri boş geçirmeyin bi de adet bittikten sonra hiç beklemeyin kanamanın kesildiği günden itibaren başlayın olmadı kendine ovu testleri al adet bittikten sonra hemen yapmaya başla, ben oğlumdayken ovu testi yapmıştım ve ilk ayda hamile kalmıştım. Rabbim sana ve isteyen herkese en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah.Inanirmsiniz konuyu bastan 200 lere kadar okudim tek tek gece 03.03 siz cok guzel umut oldunuz bana sabirla bebde bekledim topigi okurken hadi bu sefer diye icimden dua ettim inaninki suan 5.milyr msj var cok okuyamadm kacinci aydasiniz ve hamile kalmak icin bsey yaptbzmi rabbim bana da nasip eder ins
Gideceğim canım hatta doktorumdan çok memnunum ama başka bir doktor duydum değerlerimi Bir de ona Danışayım randevu alacağım Bir iki güne giderim herhalde inşallah kistfalan olmamıştır ne güzel çok düzenliydim evlendiğimden beri geçen ay ovulasyon testine başladım gitti düzen ama hamile kalmadan bir iki ay önce Rahim kendini hazırlar gecikme ve adet az sürer derler Ablam da yaşamış Hatta geçen ay bana anlattı şu an aynısını yaşıyorum 2 aydır. Ama geçen ay sadece gecikme olmuştu kanama miktarı m değişmemişti şimdi resmen Başlamadan bittiIns bıdakı ay dıyelm ozaman sana yok kız ıstah olmasn oyle cok kendımı kaybederım doye korkuym gereksoz yemek kılo almak ıstemıyorum sokulmezsen dr a got barı
Ay gerçekten mi tam olarak nasıl olmuş biliyor musun Bir heveslendim ya şu anBence bi kaç gun bekle canım kanda da gec cıkıyor cunku bazen arkadasıma öyle oldu
Canim, ovulasyon belirtileri nelerdir ? Ben Ayda bir kez bir süreliğine kasik ağrım ve akıntım olur. Bu ay adetten 2 hafta sonra nedense hamilelik şüphesi duydum ( korunmamıza rağmen ) kan sonucu negatif ama belirtiler şimdiye kadar devam etti. Yumurtlama günüm 25-26 ocak , bat ise 9 subat. Ama bu ay hiç akıntım ve kasik agrim olmadı ama ayin 28 da başladı şimdiye kadar agri devam ediyor akıntım ise çok çok az. Kasik agrim yüzünden 2-3 defa ilişkimiz yarım kaldı eşimle. Hatta suan bile var bacağıma vuruyor. 2 gece önce test yapıp uyudum sabah baktım çok çok silik 2. Çizgi vardı tekrar yaptım ama negatif çıktı. Yorumlar misin olanları bana lütfen? Çok teşekkür ederim:)Şu an Allahın izniyle 5.aydayım canım çok şükür, ben özel birşey yapmadım önceleri takvim oluşturup, ovulasyon günlerini bulup değerlendirmeye çalıştık, 4-5 ay takvime uyum sağladık ama tutturamadık en son umudumu kaybettim hatta eşim bile ikinci ya zor olcak yada olmycak dedi o bile ümitsizliğe düşmüştü... hamile kaldığım ay hiç takvime bakmadım, sadece kendimi dinledim adet bitiminden itibaren çalışmalara başladık çünkü adetim biter bitmez bende yumurtlama akıntısı başlamıştı, bi kaç sefer çalışma yaptık ama o ay da kardeşim memleketten geldi çalışmaları bıraktık. tutarsa zaten mucize olur diyodum hiç beklemiyordum çünkü maks 3-4 kere ilişkimiz olmuştu. Ve daha kardeşim gitmeden benim yaptığım testler pozitif vermeye başladı inanamadım bayağı bir süre ama çok şükür oldu. Normalde ben takvime uygun adet oluyordum ama benim yumurtlama zamanım erken başlıyormuş ben hep onu kaçırıyormuşum onu yakalayınca zaten tahminimce ilk yada ikinci ilişki de tuttu. Sende kendi ovulasyon zamanını bulmaya çalış canım, akıntılı günleri boş geçirmeyin bi de adet bittikten sonra hiç beklemeyin kanamanın kesildiği günden itibaren başlayın olmadı kendine ovu testleri al adet bittikten sonra hemen yapmaya başla, ben oğlumdayken ovu testi yapmıştım ve ilk ayda hamile kalmıştım. Rabbim sana ve isteyen herkese en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah.
Oğluş mu geliyor yoksaBen kendımı hamıle kaldıktan sonra daha guzeş bulmaya basladm ne alakaysa bı baska baakıyom sankı ayna catlıcak hahaha
canım bence var hemen bi kan ver derimNe dyosnuz kızlar
Canım belirti arama kimisi her belirtiyi tek tek yaşarken kimisi hiç yaşamıyor. Ben oğlumda yaşadığım belirtileri aradım kendimde hep ama hiç biri olmadı her hamilelik farklı.. geç yumurtlamadıysan eğer 5gün kala hassas testlerden yapabilirsin ama bi kaç gün daha bekle garanti olsun
Belirtileriniz neler arkadasım benim daha 5 gün var burada okuduğum hiç bir belirti yok
kız sökülcem diye hoplayıp zıplama :)) dur bakalım adet tam gelmezse sen bi daha test yapben de ıkıtane test yapmıstım bes gu kala falan poztıfı sılık cızgı cıkmıstısonra bırgun gectı kan verdım adetim gecmez hıc neyse negatıf cıktı ama sonra acık kahve geldı hala sokulmedım damla damla kahverengı gelıyor yerlesme olsa kanda cıkardı ama dmı kızlar
Başla hoc bılmıyorum kuzum bakalım sımdılık cıkan bısı yok yuzumde ama hqyrlısı yarn dr angıdıcnOğluş mu geliyor yoksaben oğlumda incecik ve fittim yüzüm parlıyodu şimdi hantallaştım ve yüzüm lekelerden geçilmiyor kz çirkinleştirir derler ya aynen o durumdayım şu an :))
canım bence var hemen bi kan ver derim
Canım belirti arama kimisi her belirtiyi tek tek yaşarken kimisi hiç yaşamıyor. Ben oğlumda yaşadığım belirtileri aradım kendimde hep ama hiç biri olmadı her hamilelik farklı.. geç yumurtlamadıysan eğer 5gün kala hassas testlerden yapabilirsin ama bi kaç gün daha bekle garanti olsun
kız sökülcem diye hoplayıp zıplama :)) dur bakalım adet tam gelmezse sen bi daha test yap
Ay Vallahi haklısın:)Adaçayı içecektim dün sonra aklıma geldi Sizinde dedikleriniz sağlama alayım dedim Yok ya adet maddet de gelmez artık bel ağrım oluyor arada Adet iken Kasıklarım ağrırdı sadece ve ben ki duvarlara vururum adet ağrısında çoğu zaman ilaç içmeden yapamam Şu an sadece deli gibi iştahım var Ve hala uyuyorum Keşke düşündüğümüz gibi olsa Ama fizyolojik başka bir sebebi de olabilirOğluş mu geliyor yoksaben oğlumda incecik ve fittim yüzüm parlıyodu şimdi hantallaştım ve yüzüm lekelerden geçilmiyor kz çirkinleştirir derler ya aynen o durumdayım şu an :))
canım bence var hemen bi kan ver derim
kız sökülcem diye hoplayıp zıplama :)) dur bakalım adet tam gelmezse sen bi daha test yap
Benim de yumurtlama günlerimde hafif bel ve kasık ağrım oluyor canım göğüslerimde de hafif bir hassaslık oluyor akıntım artıyor ben burdan tahmin ediyorum ve bende her yumurtlama döneminde acaba hamile miyim onun belirtisi mi diye test yaparak geçiriyordum :) testinin sabah pozitif vermesi genelde olan birşey bi çok kişi bi kaç saat sonra ikinci çizgiyi gördü hatta bende aylarca silik çıkan ikinci çizginin kurbanı olduk, aslında bu hamileliğimde de ilk testim saatler sonra pozitif olmuştu ondan sonra ki günlerde bi kaç dakika içinde belirginleşmeye başlamıştı ve o zaman emin olmuştum. Senin şimdi 4 gün filan var galiba batına bence bi test daha yap derim inşallah vardır :)Canim, ovulasyon belirtileri nelerdir ? Ben Ayda bir kez bir süreliğine kasik ağrım ve akıntım olur. Bu ay adetten 2 hafta sonra nedense hamilelik şüphesi duydum ( korunmamıza rağmen ) kan sonucu negatif ama belirtiler şimdiye kadar devam etti. Yumurtlama günüm 25-26 ocak , bat ise 9 subat. Ama bu ay hiç akıntım ve kasik agrim olmadı ama ayin 28 da başladı şimdiye kadar agri devam ediyor akıntım ise çok çok az. Kasik agrim yüzünden 2-3 defa ilişkimiz yarım kaldı eşimle. Hatta suan bile var bacağıma vuruyor. 2 gece önce test yapıp uyudum sabah baktım çok çok silik 2. Çizgi vardı tekrar yaptım ama negatif çıktı. Yorumlar misin olanları bana lütfen? Çok teşekkür ederim:)
Doktora göründün mü hiç canım kist filan yok değil miAy Vallahi haklısın:)Adaçayı içecektim dün sonra aklıma geldi Sizinde dedikleriniz sağlama alayım dedim Yok ya adet maddet de gelmez artık bel ağrım oluyor arada Adet iken Kasıklarım ağrırdı sadece ve ben ki duvarlara vururum adet ağrısında çoğu zaman ilaç içmeden yapamam Şu an sadece deli gibi iştahım var Ve hala uyuyorum Keşke düşündüğümüz gibi olsa Ama fizyolojik başka bir sebebi de olabilir
Mide bulantın var mı canım pekiIns bıdakı ay dıyelm ozaman sana yok kız ıstah olmasn oyle cok kendımı kaybederım doye korkuym gereksoz yemek kılo almak ıstemıyorum sokulmezsen dr a got barı
Bende bugün gitcem hatta şimdi kalkıp hazırlanmam lazım ama çok üşeniyorum :))Başla hoc bılmıyorum kuzum bakalım sımdılık cıkan bısı yok yuzumde ama hqyrlısı yarn dr angıdıcn
Dağınık pembeliğin yanında bi çizgi var gibi ama emin olamadım bi test daha yap elinde varsa canım, geçti mi adetin?Kizlar bi bakarmisiniz testime
2 gun var canim dahaDağınık pembeliğin yanında bi çizgi var gibi ama emin olamadım bi test daha yap elinde varsa canım, geçti mi adetin?
Bu ay hayatımda hiç olmadığım kadar tuhaftım. Acayip halsiz yorgun, uykulu, sürekli aç göğüsler acayip hassas ve hergun damarlarım daha belirginleşiyor yeşil yeşil bide küçük küçük mor damalarim. Aynen canim bata son 3 gün . Bakalım artık hayırlısı olsunBenim de yumurtlama günlerimde hafif bel ve kasık ağrım oluyor canım göğüslerimde de hafif bir hassaslık oluyor akıntım artıyor ben burdan tahmin ediyorum ve bende her yumurtlama döneminde acaba hamile miyim onun belirtisi mi diye test yaparak geçiriyordum :) testinin sabah pozitif vermesi genelde olan birşey bi çok kişi bi kaç saat sonra ikinci çizgiyi gördü hatta bende aylarca silik çıkan ikinci çizginin kurbanı olduk, aslında bu hamileliğimde de ilk testim saatler sonra pozitif olmuştu ondan sonra ki günlerde bi kaç dakika içinde belirginleşmeye başlamıştı ve o zaman emin olmuştum. Senin şimdi 4 gün filan var galiba batına bence bi test daha yap derim inşallah vardır :)
testi tekrarlamanı öneririm canım idrarı iki üç damla koysan yeterli gelir bazı testler bozuluyor böyle2 gun var canim daha
Hayırlısı olsun canım yorgunluk uyku ve tembellik hissi benimde ilk belirtilerimdendi hatta kardeşim burdaydı zorla kalkıp kahvaltı hazırlıyodum, kahvaltıdan sonra da o masadan kalkamıyodum :)) akşam yemeklerden sonra inanılmaz şişkinliğim oluyordu karnım davul gibi şişiyodu bunlarda ilk belirtilerimden :)Bu ay hayatımda hiç olmadığım kadar tuhaftım. Acayip halsiz yorgun, uykulu, sürekli aç göğüsler acayip hassas ve hergun damarlarım daha belirginleşiyor yeşil yeşil bide küçük küçük mor damalarim. Aynen canim bata son 3 gün . Bakalım artık hayırlısı olsun
Ben 4ay önce Düşük yaptım ya canım sonraki regl donemnde gittim kontrole hormonlara bakıldı hiç bir sorunum yoktu sadece prolaktın 41 cıktı ama doktorum bunda sıkntı yok dedı. Hanı cok da guvendım acıkcaaı.sonraki 2 ayda gittim Yine sıkıntı yoktu Bana ovülasyon testi önerdi ne zaman ki ovulasyon testi yapmaya başladım geçen ay 10 gün geç hastalandım yine bir sürü belirtilerim vardı kan vermiştim değerim 3 küsür çıkmıştı ama öncesinde vermedim bekleyeceğim Bu sefer dedik yani kimyasal olmuş olabilir geçen ay öncesinde kan vermediğim için tam emin olamadık. E bu ay da böyle oldu mis gibi giden Adetim yerle bir oldu Tam da ovulasyona başlayınca. yani düşükten sonra düzenim bozuldu desem sonraki 2 ay günüm Hiç şaşmamıştı yine. Hamile kalmadan önce Rahim kendini hazırlar diye garip ama gerçek bir söylem varmış Ablam da böyle olmuş Son 2 ay bakalım belki önümüzdeki ay Bana da tutar :) biraz uzun oldu ama umarım anlatabilmişimdir :)Doktora göründün mü hiç canım kist filan yok değil mi
benımde korunmayı bırakınc ılk bıkac ay belırtım cok oldu hatta akıntı gogus acıması kramplar kesın hamıleyım dıyodum ama olmadı buayda belırtıler olunca pskolojık sanmıstım oyuzden akısına bırakmak lazımmıs gecen ay yumurtlamam olmadı benım mesela dr kontrlundeydım buay oldu be hamıle kaldım dr kont olmak lazım herzamanGideceğim canım hatta doktorumdan çok memnunum ama başka bir doktor duydum değerlerimi Bir de ona Danışayım randevu alacağım Bir iki güne giderim herhalde inşallah kistfalan olmamıştır ne güzel çok düzenliydim evlendiğimden beri geçen ay ovulasyon testine başladım gitti düzen ama hamile kalmadan bir iki ay önce Rahim kendini hazırlar gecikme ve adet az sürer derler Ablam da yaşamış Hatta geçen ay bana anlattı şu an aynısını yaşıyorum 2 aydır. Ama geçen ay sadece gecikme olmuştu kanama miktarı m değişmemişti şimdi resmen Başlamadan bitti
Yarın gıt sende ıkımızde sabah gıderız hahahah bnde ısten ızın alırsa. Ins gıdıcem bebegının hareketlerını hıssedıyomsn cnm bnm bazen kasıkta seyırme oluyoBende bugün gitcem hatta şimdi kalkıp hazırlanmam lazım ama çok üşeniyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?