İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Evet canım bende 3 aydır kontroldeyim şu Prolaktin yüzünden başka doktora da görünceğim bakalım o ne diyecek bak Bir önceki mesajımda anlattım durumu Ama bu ay gerçekten ovülasyon testi dahi yapmayacağım

Bende bunlar olunca şüphelendim ama iste . Olsun çok isterim planlarımızın arasında olmamasına rağmen. Vermem gereken kilolar var onları verip öyle hamile kalmak istiyordum.

anladım canım düşüğün bir ayağı içerde olur derler inşallah Rabbim bekletmeden nasip eder. Ama prolaktin yüksekliği adet düzenini etkiler ve gebe kalmayı zorlaştırır çok yakın bi tanıdığım bu sebepten aylarca ilaç kullandı ve sonrasında hamile kaldı bu ayı tam atlatınca bence tekrar bi kan sayımı yaptırıp o hormonu takip et

Bende bunlar olunca şüphelendim ama iste . Olsun çok isterim planlarımızın arasında olmamasına rağmen. Vermem gereken kilolar var onları verip öyle hamile kalmak istiyordum.
İnsan aklında olmasa da hevesleniyor gerçekten, inşallah en hayırlı zamanda olur canım..

Ben bu aralar bebek istememe rağmen ozendim burdaki çok isteyen insanları görünce. Bide 5 yıldır deneyip hala hamile kalamayanlari gördükçe korkuyorum acaba olur mu Olmaz mi diye
Insan öyle oluyor Gerçekten ben de 8 aydır evliyim 4 ay korunduk ve sonra çevremde gördükçe sürü psikolojisi galiba istemeye başladım ben de eşim de Benim ablam da 5 yıl bekledi Ben de öyle olursam diye çok korkuyordum. hiçbir şeyi Araştırmadan rastgele hamile kalmıştım korunmayı bırakınca o kadar çok sevinmiştim ki ama düşük oldu kısmet olmadı şimdi de çok kafama takıyorum olmuyor en iyisi stres yapmamak gerçekten

Canim bak hamile kalabiliyorsun çok şükür.8 aylık evlisin çok yeni sayılır olmuyor diye stres yapma hrm adeti geciktirir hemde bebeği geciktirir akışına bırak. Tadını çıkart hayatın. Zaten o bebek gelecek kucağına du bakalım canim benim

Evet canım benim Doktorum Neden öyle dedi anlamadım Halbuki iyı doktordur yani çok olumlu şeyler duyarak gitmiştim çok da memnunum ama yine de bir başkasına da gideceğim Hatta yine aynı testleri yaptırıp gitmek istiyordum ama şu an adet miyim değil miyim bilmiyorum kanamam olmuyor O yüzden yaptıramıyorum bir sonraki aya kalacak muhtemelen poff :)

Benımde prolaktınım oynuyodu kendılıgınden ınıp cıkıyodu

Doktor da öyle dedi Şu an için bir sorun yok Ne güzel hamile de kalmışsın bunu öğrendin dedi ama hayatta ne zaman nolcagı bellı olmaz inşallah rabbim isteyen tum herkese versın canımm cok sagol desteğin için :) geçen ay ben o kadar gaza geldim ki bir daha hiçbir şey takmayacağım falan ama pek başarılı olamadım sağ olsun göbeğimden özel bölgeme kadar inen bi kahve çizgi oluştu hala daha var ondan cok,heveslenmıstm

Rica ederim canım ne demek, her zaman . Ben pek bakamadım adet oldun mi şimdi ?

Rica ederim canım ne demek, her zaman . Ben pek bakamadım adet oldun mi şimdi ?
Hayır canım olmadm ya 2 Şubat'ta açık kahve geldi Bir kaç damla sonraki bir buçuk gün falan hafif koyu geldi kahve ile kırmızı arası gibi ama su gibiydi bir daha tık yok Bitti yani Söylemesi ayıp bir sürü pet değiştiririm Normalde ve 8. Gün temizlenirim Adet olmadım yani neyin akıntısı Bilmiyorum belki de bir hastalık Bakalım artık doktora gidince bir sorun yoksa testi yap derse tekrar yaparım

Çok ilginç valla. Gebelik olamaz mi sence ? Geç döllenme ?

Umarım bir an önce senden de hamile haberlerini alırızz canım

Çok ilginç valla. Gebelik olamaz mi sence ? Geç döllenme ?
Ben adetin 15. günü yumurtluyorum geçen ay da öyle oldu belki olmuştur tabı bılemem ama tekrar yumurtlama falan olabılıyormus bazen. adete yakın ilişki de olmustu zaten genelde iki günde bir oluyor Geç döllenme ise denk gelmiştir yani keşke öyle olsa :)

Sagol cnm gıdelm bakalm kesecık gozukucekmı ıns hayırlısıyla saglıklı olsunlar ıns sızlerde en kısa zamanda bebıs gelır
Aminnnn canım kesecik görünür inşallah biran önce kalp atışı da duyarsınızzzz:)

Valla canim biz denemiyoruz geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz ama belli de olmuyor çok hamile kalan var bu şekilde. Ama insallah vardır :) ozendim.
Istiyorsan dene bence kız :) olur mu olur yanı dedıgın gb sen de kafana takma da nekadarlık evlızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…