İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kiz valla kahverengi lekelenme , sonra kırmızı sonra kesilmesi yerleşme kanaması olabilir kuvvetli bir ihtimalle. Her hangi bir test yapmayı düşünüyor musun?

Istiyorsan dene bence kız :) olur mu olur yanı dedıgın gb sen de kafana takma da nekadarlık evlızın
Canim biz 1 yıl olacak 22 gün sonra insallah :) benim şuanlik okulum var 2 yılım daha var. Ama benimkiyle karar verdik yazın başlıyoruz çalışmalara. 26 yasıma yeni girdim. Evlenmeden önce kıstım vardı yumurtalıklarda ne olur ne Olmaz yasım çok geçmeden yapalım dedik eşimle :) iste son 4-5 ay sonra başlıcaz çalışmalara zira suan hamile değilsem

Kiz valla kahverengi lekelenme , sonra kırmızı sonra kesilmesi yerleşme kanaması olabilir kuvvetli bir ihtimalle. Her hangi bir test yapmayı düşünüyor musun?
Düşün Normalde acıdan kıvranırm bir gram kasık sancım olmadı arada batma oldu o kadar evde test var ama ben yaparsam da bekleyeceğim çünkü iki gün önce kanda çıkmadı ya rahat bir hafta bekleyeyim :)

Ay hadi insallah :) çok sabır isteyen bir dönem ama yaparsın sen

Bakarsın hamilesindir kistler zararlı değilse sorun olmaz ya nice kisti olup hamile olanlar var Ben de 26 bitti canım Yani 92 ocak doğumluyum 26işte:) E biraz da genç anne olmak güzel geliyor insana yaşımı da pek göstermiyorum zaten Sen de Başla başla çalışmalara

Bende ocak 92. Ayni yaştayız vay :) geçen ay aslında ultrasonda baktılar kistim falan yokmuş söylemeyi unuttum kesinlikle genç anne olmak çok güzel . Özelikle 2-3 çocuk isteyenler icin. Ben 35 me gelmeden 3 çocuğum olsun istiyorum. 35 ten dobra biraz riskli anne ve bebek icin .

kaç ocak kız:) ben 19. evet ihtimal de azalabliyormuş ama kaderde varsa olur tabı.

Ebet cnm dogum yapana kdr ınsan tesırgın olcak tabı yarın olsada gorsem ;(
kese günü gelir heyecan olur sonra kalp atışı aynı şekilde sonra cinsiyet sonra sağlıklı devam etmesi sonra doğum tedirginliği tedirginli süreç ama harıka bir süreç hepsi nasıp olsun canım sırayla sorunsuz olsun inşallah bizlere de dua et

Sızde edın bıze dua cnm bn hepınıze herzaman ıstıyorum allah hepınıze tum ısteyenlere evlat nasıp etsın

Bat kactı senın cnm en son degerın kac oldu acaba bnmde gozukurmu yarın
4 ocakta olmuştum en sön beta da verdim gene daha çıkmadı 4+4 diye tahmin ediyorum canım minicik gördü ama ben uçar gibi geziyorum kist te önemsiz dedi ilk 3 ayında kendi kendine gecermis

4 ocakta olmuştum en sön beta da verdim gene daha çıkmadı 4+4 diye tahmin ediyorum canım minicik gördü ama ben uçar gibi geziyorum kist te önemsiz dedi ilk 3 ayında kendi kendine gecermis
Bebekten kıst gıder bencede ya kaybolur sıkıntı yapma 5+2 yım bende ıns gorulur kesentarın olsun ıstıyorum bıran once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…