O zaman seninde görünür canım benim görüntüyle allahin izniyle senin kesin gorunurBebekten kıst gıder bencede ya kaybolur sıkıntı yapma 5+2 yım bende ıns gorulur kesentarın olsun ıstıyorum bıran once
Inş cnm saglıklı olsunlar ons da umarım ıkı hafta sobra da kalpnatısları duyulurO zaman seninde görünür canım benim görüntüyle allahin izniyle senin kesin gorunur
Amin doğru söylüyorsun canım sağlıklı sihatli kucağımıza almayı nasip etsin benim dünden beri mide bulantilarim basladiInş cnm saglıklı olsunlar ons da umarım ıkı hafta sobra da kalpnatısları duyulur
2114 tu cuma benım yarın alsam gıdıcem sabah yokmus benım dr da ya pufffKızlar beta 2483 çıkmış benim sizde kaçtı ve minicik kese gorundu
Tüh ya kötü olmuş sabırsızlıkla bekleyip bide böyle olunca sinir oluyor insan senin kese baya gözükür benimkinden daha iyi cikar2114 tu cuma benım yarın alsam gıdıcem sabah yokmus benım dr da ya pufff
gözünaydın canım maşallah kese kelimesi insana bu aşamada ne guzel gelıyordur kımbılırr yaa neguzelll :)Tüh ya kötü olmuş sabırsızlıkla bekleyip bide böyle olunca sinir oluyor insan senin kese baya gözükür benimkinden daha iyi cikar
Evet cnm 1 gun kaldı sabretcm sonra bebışımın keseyı ın gorcemTüh ya kötü olmuş sabırsızlıkla bekleyip bide böyle olunca sinir oluyor insan senin kese baya gözükür benimkinden daha iyi cikar
İnşallah gebe sindır canım tedavi görüyo musun kan pihtilasmasiyla ilgili allahım tez zamanda gönlüne gore versinMerhaba kızlar bizde 9 aydır bebek istiyoruz daha nasip olmadı 2 kaybım var sonra öğrendik ki bende kan pıhtışaması varmış. Bu ay kendimi çok tuhaf hissediyorum psikikolik mi bilmiyorum ama nerdeyse yumurtlamadan beri hep kasık ağrısı ve afedersiniz seffaf bir akıntım var ve ayağa kalktığımda baş dönmesi bat 6 gün var
Ay canım Allah razı olsun inşallah rabbim isteyen herkese versin. Canım şuanlık bir tedavisi yok hergün bebek aspirini içiyorum folikasitke birlikte onun tedavisş hamile kaldığında başlıyor hergün iğne vurulacakmışımİnşallah gebe sindır canım tedavi görüyo musun kan pihtilasmasiyla ilgili allahım tez zamanda gönlüne gore versin
Allah yardımcın olsun canımAy canım Allah razı olsun inşallah rabbim isteyen herkese versin. Canım şuanlık bir tedavisi yok hergün bebek aspirini içiyorum folikasitke birlikte onun tedavisş hamile kaldığında başlıyor hergün iğne vurulacakmışım
Geçmiş olsun canım düşüklerini Ne zaman öğrendin peki. kımyasal gebelik mıydı ya da kürtaj mı oldun.benım de bi düşüğüm var. hatta ikinciye de şüphelı oyle bır durumum oldu. ben de korkuyorum kan pıhtılaşması var mı dıye. ben nasıl ogrenebılırım bunu sana hangı tetkıklerı yapmıslardıMerhaba kızlar bizde 9 aydır bebek istiyoruz daha nasip olmadı 2 kaybım var sonra öğrendik ki bende kan pıhtışaması varmış. Bu ay kendimi çok tuhaf hissediyorum psikikolik mi bilmiyorum ama nerdeyse yumurtlamadan beri hep kasık ağrısı ve afedersiniz seffaf bir akıntım var ve ayağa kalktığımda baş dönmesi bat 6 gün var
Canım benim ilkini 12. Haftada öğrendim kürtaj oldum ikincisini 7 haftada öğrendim daha sonra doktorum bana kan puhtılaşma olabilir dedi . Üniversite hastanesi ücretsiz yapıyor ama bunun için 3 düşüğüm oldu demen gerekiyor yoksa bakmıyorlar doktorum bana öyle söylememi söyledi. 40 güne sonuç geliyor hem eşin hem sana bakıyorlarGeçmiş olsun canım düşüklerini Ne zaman öğrendin peki. kımyasal gebelik mıydı ya da kürtaj mı oldun.benım de bi düşüğüm var. hatta ikinciye de şüphelı oyle bır durumum oldu. ben de korkuyorum kan pıhtılaşması var mı dıye. ben nasıl ogrenebılırım bunu sana hangı tetkıklerı yapmıslardı
Çoktesekkur ederım canım. ınsallah gerek kalmaz bu teste ama tekrr yasarsam ben de baktırcam Umarım hamılesındır sen de test gunun yaklasınca yappp :)Canım benim ilkini 12. Haftada öğrendim kürtaj oldum ikincisini 7 haftada öğrendim daha sonra doktorum bana kan puhtılaşma olabilir dedi . Üniversite hastanesi ücretsiz yapıyor ama bunun için 3 düşüğüm oldu demen gerekiyor yoksa bakmıyorlar doktorum bana öyle söylememi söyledi. 40 güne sonuç geliyor hem eşin hem sana bakıyorlar
12.haftada ki gebelik mecburi kürtaj mıydı yani pıhtılaşmadan dolayımı?Canım benim ilkini 12. Haftada öğrendim kürtaj oldum ikincisini 7 haftada öğrendim daha sonra doktorum bana kan puhtılaşma olabilir dedi . Üniversite hastanesi ücretsiz yapıyor ama bunun için 3 düşüğüm oldu demen gerekiyor yoksa bakmıyorlar doktorum bana öyle söylememi söyledi. 40 güne sonuç geliyor hem eşin hem sana bakıyorlar
İnşallah gerek kalmaz canım yaptırmana bebişini al kucağına tez zmanda:) cuma günü kan testi yapıcam bakalım canımÇoktesekkur ederım canım. ınsallah gerek kalmaz bu teste ama tekrr yasarsam ben de baktırcam Umarım hamılesındır sen de test gunun yaklasınca yappp :)
Canım onu o zman bilmiyorduk düşüklerden sonra pıhtılaşmadan dediler 12 haftada mecburiydi kalbi durmuştu çünkü bebeğimin.12.haftada ki gebelik mecburi kürtaj mıydı yani pıhtılaşmadan dolayımı?
Ya cok üzücü epeyde büyümüş kıyamam Allah bir daha yaşatmasın kimseye inşallah hayırlısıyla sağlıkla alırsın kucagına günün kaç gün gecti?Canım onu o zman bilmiyorduk düşüklerden sonra pıhtılaşmadan dediler 12 haftada mecburiydi kalbi durmuştu çünkü bebeğimin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?