İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Tüh ya kötü olmuş sabırsızlıkla bekleyip bide böyle olunca sinir oluyor insan senin kese baya gözükür benimkinden daha iyi cikar
gözünaydın canım maşallah kese kelimesi insana bu aşamada ne guzel gelıyordur kımbılırr yaa neguzelll :)

Merhaba kızlar bizde 9 aydır bebek istiyoruz daha nasip olmadı 2 kaybım var sonra öğrendik ki bende kan pıhtışaması varmış. Bu ay kendimi çok tuhaf hissediyorum psikikolik mi bilmiyorum ama nerdeyse yumurtlamadan beri hep kasık ağrısı ve afedersiniz seffaf bir akıntım var ve ayağa kalktığımda baş dönmesi bat 6 gün var

İnşallah gebe sindır canım tedavi görüyo musun kan pihtilasmasiyla ilgili allahım tez zamanda gönlüne gore versin

İnşallah gebe sindır canım tedavi görüyo musun kan pihtilasmasiyla ilgili allahım tez zamanda gönlüne gore versin
Ay canım Allah razı olsun inşallah rabbim isteyen herkese versin. Canım şuanlık bir tedavisi yok hergün bebek aspirini içiyorum folikasitke birlikte onun tedavisş hamile kaldığında başlıyor hergün iğne vurulacakmışım

Allah yardımcın olsun canım

Geçmiş olsun canım düşüklerini Ne zaman öğrendin peki. kımyasal gebelik mıydı ya da kürtaj mı oldun.benım de bi düşüğüm var. hatta ikinciye de şüphelı oyle bır durumum oldu. ben de korkuyorum kan pıhtılaşması var mı dıye. ben nasıl ogrenebılırım bunu sana hangı tetkıklerı yapmıslardı

Canım benim ilkini 12. Haftada öğrendim kürtaj oldum ikincisini 7 haftada öğrendim daha sonra doktorum bana kan puhtılaşma olabilir dedi . Üniversite hastanesi ücretsiz yapıyor ama bunun için 3 düşüğüm oldu demen gerekiyor yoksa bakmıyorlar doktorum bana öyle söylememi söyledi. 40 güne sonuç geliyor hem eşin hem sana bakıyorlar

Çoktesekkur ederım canım. ınsallah gerek kalmaz bu teste ama tekrr yasarsam ben de baktırcam Umarım hamılesındır sen de test gunun yaklasınca yappp :)

12.haftada ki gebelik mecburi kürtaj mıydı yani pıhtılaşmadan dolayımı?

Çoktesekkur ederım canım. ınsallah gerek kalmaz bu teste ama tekrr yasarsam ben de baktırcam Umarım hamılesındır sen de test gunun yaklasınca yappp :)
İnşallah gerek kalmaz canım yaptırmana bebişini al kucağına tez zmanda:) cuma günü kan testi yapıcam bakalım canım

12.haftada ki gebelik mecburi kürtaj mıydı yani pıhtılaşmadan dolayımı?
Canım onu o zman bilmiyorduk düşüklerden sonra pıhtılaşmadan dediler 12 haftada mecburiydi kalbi durmuştu çünkü bebeğimin.

Canım onu o zman bilmiyorduk düşüklerden sonra pıhtılaşmadan dediler 12 haftada mecburiydi kalbi durmuştu çünkü bebeğimin.
Ya cok üzücü epeyde büyümüş kıyamam Allah bir daha yaşatmasın kimseye inşallah hayırlısıyla sağlıkla alırsın kucagına günün kaç gün gecti?

Kızlar dun testımı yollamştm buraya kan testı yaptırdım 68 pozıtıf yazıo. Adet gunum yarın daha gecmeden test yaptrdum dayanamayıp doktor tebrık ettı bunun dısında korkum sadece ınsallah gercek hamişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…