Tebrikler canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Kızlar dun testımı yollamştm buraya kan testı yaptırdım 68 pozıtıf yazıo. Adet gunum yarın daha gecmeden test yaptrdum dayanamayıp doktor tebrık ettı bunun dısında korkum sadece ınsallah gercek hamişimdir
Canım hayırlı olsun Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin içini ferah tut iyi düşün iyi olsun insan ilk öğrendiğinde böyle tedirginlik yaşıyor ama hiç merak etme her şey yolundadır :)Kızlar dun testımı yollamştm buraya kan testı yaptırdım 68 pozıtıf yazıo. Adet gunum yarın daha gecmeden test yaptrdum dayanamayıp doktor tebrık ettı bunun dısında korkum sadece ınsallah gercek hamişimdir
sağol canım. ben de sokulemedım 2gun gecıktı adetım sonra kahve lekelenmelerm oldu 3gundur. bıttı gb herkes yerlesmedır dıyor ama 3gun once kanda cıkmadı. belırtılerm devam edıyor. adetım.hıc sasmazdı boyle bıseyde ılk yasıyorum tekrar beklıyorum test için umudum pek yok ama neolur neolmaz tedbır ıcın tekrar test yapcam :)İnşallah gerek kalmaz canım yaptırmana bebişini al kucağına tez zmanda:) cuma günü kan testi yapıcam bakalım canım
Eh sana dedim Demi hamilesin diye :)Kızlar dun testımı yollamştm buraya kan testı yaptırdım 68 pozıtıf yazıo. Adet gunum yarın daha gecmeden test yaptrdum dayanamayıp doktor tebrık ettı bunun dısında korkum sadece ınsallah gercek hamişimdir
Hayirli olsun inshallah saglikkla kucagina alKızlar dun testımı yollamştm buraya kan testı yaptırdım 68 pozıtıf yazıo. Adet gunum yarın daha gecmeden test yaptrdum dayanamayıp doktor tebrık ettı bunun dısında korkum sadece ınsallah gercek hamişimdir
Gözün aydın canım sağlıklı sihatli ilk önce keseyi sonra kalp atışlarını sonrada kucağına almayı nasip etsin gözünüz aydinKızlar dun testımı yollamştm buraya kan testı yaptırdım 68 pozıtıf yazıo. Adet gunum yarın daha gecmeden test yaptrdum dayanamayıp doktor tebrık ettı bunun dısında korkum sadece ınsallah gercek hamişimdir
Amin canım çok teşekkür ederimmmTebrikler canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Evet bu donemı ıyı gecıemek gerekiyor demek kı buna da sukur demek lazımmm rabnime şükür. Amin Cok sagolun dualarınız ıcın cok degısık bı duyguymuş :)))Canım hayırlı olsun Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin içini ferah tut iyi düşün iyi olsun insan ilk öğrendiğinde böyle tedirginlik yaşıyor ama hiç merak etme her şey yolundadır :)
Canım eyer yerlesme kanamasi ya sa kiminin 6 gün sonra kiminin 8 gün sonra çıkıyor idrarda sen bi kaç gün sonra kan ver ya inşallah sende hamişsindirsağol canım. ben de sokulemedım 2gun gecıktı adetım sonra kahve lekelenmelerm oldu 3gundur. bıttı gb herkes yerlesmedır dıyor ama 3gun once kanda cıkmadı. belırtılerm devam edıyor. adetım.hıc sasmazdı boyle bıseyde ılk yasıyorum tekrar beklıyorum test için umudum pek yok ama neolur neolmaz tedbır ıcın tekrar test yapcam :)
Vallahı teste bakınca sen geldın canım aklıma. :))) Allah razı olsun dualarınız içinnnnnEh sana dedim Demi hamilesin diye :)
Allah hepimizden razı olsun . Allahım sağlıkla kucağına versin bebeğini canim benimVallahı teste bakınca sen geldın canım aklıma. :))) Allah razı olsun dualarınız içinnnnn
Canım dediğin durumu çok yaşayan var ben yaşamadım hiç yerleşke diyorlar ama inşallah öyledir hamilesindir ya çok güzel olur :) sen test yap mutlaka bizife haberdar etsağol canım. ben de sokulemedım 2gun gecıktı adetım sonra kahve lekelenmelerm oldu 3gundur. bıttı gb herkes yerlesmedır dıyor ama 3gun once kanda cıkmadı. belırtılerm devam edıyor. adetım.hıc sasmazdı boyle bıseyde ılk yasıyorum tekrar beklıyorum test için umudum pek yok ama neolur neolmaz tedbır ıcın tekrar test yapcam :)
Aminnn amin rabbim kimseye yaşstmasın çok kötüydü o anı asla unutamıyorum adetim daha geçmedi canım 5 gün var adetime bakalımYa cok üzücü epeyde büyümüş kıyamam Allah bir daha yaşatmasın kimseye inşallah hayırlısıyla sağlıkla alırsın kucagına günün kaç gün gecti?
keşke canım bekliyorum.oyuzden. bılıyorsun okadar belırtım var. göbegımden ınen kahverengı cızgı dha da belırgınlestı. hamıle degılsem başka bır nedenı var mıdır acabaCanım eyer yerlesme kanamasi ya sa kiminin 6 gün sonra kiminin 8 gün sonra çıkıyor idrarda sen bi kaç gün sonra kan ver ya inşallah sende hamişsindir
benım ablam en yakın ornegım canım 4bucuk aylıkken ogrendı cınsıyetle beraber adet sanıyormus o da ustelık onda normal kanama olmuş ondan şüphe etmemiş. sonradan ogrendık aynıgun ıcinde hem hamıle oldugunu hem cınsıyetı :) ailede de var yanı ah keşke ya :) umarım sen de birdaha acı yaşamazsınn canım Saglıklı bır gebelik geçirirsinCanım dediğin durumu çok yaşayan var ben yaşamadım hiç yerleşke diyorlar ama inşallah öyledir hamilesindir ya çok güzel olur :) sen test yap mutlaka bizife haberdar et
Yaaa ablanın yerinde olmak için neler vermezdim süperbenım ablam en yakın ornegım canım 4bucuk aylıkken ogrendı cınsıyetle beraber adet sanıyormus o da ustelık onda normal kanama olmuş ondan şüphe etmemiş. sonradan ogrendık aynıgun ıcinde hem hamıle oldugunu hem cınsıyetı :) ailede de var yanı ah keşke ya :) umarım sen de birdaha acı yaşamazsınn canım Saglıklı bır gebelik geçirirsin
Aminn inşallah kimse yaşamasın bunları herkes sağlıkla alsın çocuğunu kucağına senin ilk bebek mi olucak canım nasipsebenım ablam en yakın ornegım canım 4bucuk aylıkken ogrendı cınsıyetle beraber adet sanıyormus o da ustelık onda normal kanama olmuş ondan şüphe etmemiş. sonradan ogrendık aynıgun ıcinde hem hamıle oldugunu hem cınsıyetı :) ailede de var yanı ah keşke ya :) umarım sen de birdaha acı yaşamazsınn canım Saglıklı bır gebelik geçirirsin
oo belirtim olmaz mı bazı arkadaslar bılır neler neler var adete bıkacgun kala başladı uyumalar rahımımde ısırır gb agrı oldu ılk 7gun kala hatta bn 2test yaptım 7gun kalasılık cızgı cıktı 3.ye yaptım onda cıkmadı. gobegmden ozel bolgeme ınen kahverengı cızgı var ozel bolgenın ortasına kadar. sonra basdönmem ıstah artması tansıyon düşüklüğü kabızlık vs. ve düşük yaptıgım ay da bunları yasamıstım gobegmdekı cızgı harıc. baya heveslendım falan gunum gectı sonra 2gun sonra kan verdım ben o gun leke geldı cok acık kahve renginde. sonra kan sonucuna baktım.negatıf. ucgun lekelenmem oldu işte. bıttı bgun. daha gelmıyor ve adet olmadkm bariz. ben adetken belim hıc agrımaz cok kasık agrım olur suan bel agrım var ara ara gelen okadar dıger belırtıler hala devam edıyor.Beynın oyunu mu.bılmıyorum hadı onu gectım göbegımden ınen cızgı de neyın nesı :) Anlamadkm karmakarışık bir ay. adetim de 1 saat dahi şaşmazdı. e yumurtlamam da oldu 15.gunumde kafamda deli sorular :)Aminn inşallah kimse yaşamasın bunları herkes sağlıkla alsın çocuğunu kucağına senin ilk bebek mi olucak canım nasipse
evet canım henuz 8aylık evlıyım. 4 ay korunmustum sonra bırakınca hamiş kaldım ama düşük olduAminn inşallah kimse yaşamasın bunları herkes sağlıkla alsın çocuğunu kucağına senin ilk bebek mi olucak canım nasipse
Daha yeni evlisin çok sters yapıyorsun rahat bırakk biraz kendini canımmmevet canım henuz 8aylık evlıyım. 4 ay korunmustum sonra bırakınca hamiş kaldım ama düşük olduüstünden 4ay gectı işte nasıpte varsa istiyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?