- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
evet evet haklısım canım oyuzden ovulasyon testını de yapmıcam buay tedbır amaclı bıkacgun sonra test yapıcam. cnku belım falan agrıyor ya ılac ıcemıyorum buyuzdenDaha yeni evlisin çok sters yapıyorsun rahat bırakk biraz kendini canımmm
Ahahhaha canımm ya çok tatlısın güldürdün beni birtek ben öyleyim sanıyordum yanlız değilmişim yanlız rahimde resmen beyin gibiymiş hissedip bize oyun oynayabilirmiş ciddi ciddi bizimle dalgada grçebilir bende de o kadar şey var ki ben normalde göbeğimden aşağı bir cizgim varmıydı bilmiyorduö tani dikkat etmemiştim ama koyu bir cizgi var sanki baktım da benimde yanii yumurtlama günümden beri nerdeyse hergün kasık ağrım var birde öyle çok baş dönmem var ki anlatamamoo belirtim olmaz mı bazı arkadaslar bılır neler neler var adete bıkacgun kala başladı uyumalar rahımımde ısırır gb agrı oldu ılk 7gun kala hatta bn 2test yaptım 7gun kalasılık cızgı cıktı 3.ye yaptım onda cıkmadı. gobegmden ozel bolgeme ınen kahverengı cızgı var ozel bolgenın ortasına kadar. sonra basdönmem ıstah artması tansıyon düşüklüğü kabızlık vs. ve düşük yaptıgım ay da bunları yasamıstım gobegmdekı cızgı harıc. baya heveslendım falan gunum gectı sonra 2gun sonra kan verdım ben o gun leke geldı cok acık kahve renginde. sonra kan sonucuna baktım.negatıf. ucgun lekelenmem oldu işte. bıttı bgun. daha gelmıyor ve adet olmadkm bariz. ben adetken belim hıc agrımaz cok kasık agrım olur suan bel agrım var ara ara gelen okadar dıger belırtıler hala devam edıyor.Beynın oyunu mu.bılmıyorum hadı onu gectım göbegımden ınen cızgı de neyın nesı :) Anlamadkm karmakarışık bir ay. adetim de 1 saat dahi şaşmazdı. e yumurtlamam da oldu 15.gunumde kafamda deli sorular :)
Ben ovilasyon testi kullandım hemde aylarca sözde Yumurtama günü oluyor ya bana hiç mantıklı gelmedi iyice bu sefer ona odaklı çalışıyorsun en iyisi adet bitince 1 gün den sonra her gün denemek takvimdeki yumurtlama gününü 3 gün geçene kadarevet evet haklısım canım oyuzden ovulasyon testını de yapmıcam buay tedbır amaclı bıkacgun sonra test yapıcam. cnku belım falan agrıyor ya ılac ıcemıyorum buyuzden
gercekten haklısın vallahi hormonlar yapıyor bu agrıları galıba. yalnız degılsınAhahhaha canımm ya çok tatlısın güldürdün beni birtek ben öyleyim sanıyordum yanlız değilmişim yanlız rahimde resmen beyin gibiymiş hissedip bize oyun oynayabilirmiş ciddi ciddi bizimle dalgada grçebilir bende de o kadar şey var ki ben normalde göbeğimden aşağı bir cizgim varmıydı bilmiyorduö tani dikkat etmemiştim ama koyu bir cizgi var sanki baktım da benimde yanii yumurtlama günümden beri nerdeyse hergün kasık ağrım var birde öyle çok baş dönmem var ki anlatamam
evet kesknlıkle. akıntıyı takıp etmek lazım adet bıtınce 2gunde bır ollması kafi bence de bılmezken hamıle kaldım bunları bılmıyordukm hiç dedıgın gb robot mısalı hıc hoş olmuyor. eşler de stres oluyor yahuBen ovilasyon testi kullandım hemde aylarca sözde Yumurtama günü oluyor ya bana hiç mantıklı gelmedi iyice bu sefer ona odaklı çalışıyorsun en iyisi adet bitince 1 gün den sonra her gün denemek takvimdeki yumurtlama gününü 3 gün geçene kadar
Ay yaa hadiii inşallah bu bu bir belirtidir hamiş güzel haberini alalımm Bana da arkadaşlarım sense bir güzellik var diyorlar ama zayıfladım diyedir dedim bende bilemedimgercekten haklısın vallahi hormonlar yapıyor bu agrıları galıba. yalnız degılsınbenim inen cızgımı gorsen normalde hıc yoktu suan hergecen gun koyulasıyor eşim de cok şaşıyor en heveslendıren oydu yaa. :) bıldıgın yol var asagı dogru
Hem kendimizi hem eşimizi stres yapıyoruz olacağı varsada olmuyor yani akışına bırakmak en iyisi rabbim ol derse oluyor ama bunu kendim bile başaramıyor ama ovilasyon testleri attım biraz rahatladımevet kesknlıkle. akıntıyı takıp etmek lazım adet bıtınce 2gunde bır ollması kafi bence de bılmezken hamıle kaldım bunları bılmıyordukm hiç dedıgın gb robot mısalı hıc hoş olmuyor. eşler de stres oluyor yahu
cok iyi yapmıssın kotu etkılıyor ıse. tabı burda yanlıs da anlasılmayalım stres yaratmayan ınsanlar kullansın sonuna kadar. belkı sadece yumurtlama gunumde bakarm ben de okadar :) normalde bıkackez yapıodum. umud etmıyorum pek ama kucuk de olsa ohtımal ıste kanamam olmadıgından hayırlısı artık. sen de cevrene kulak ver 3gun kala erken test al bakalım cıkcakmı umarım cıkarr canımmmHem kendimizi hem eşimizi stres yapıyoruz olacağı varsada olmuyor yani akışına bırakmak en iyisi rabbim ol derse oluyor ama bunu kendim bile başaramıyor ama ovilasyon testleri attım biraz rahatladım
buarada ben de kılo almaya calısıyorum bi 3, 4 kılo eksıgım vardı me tesaduf kı bu ay yaklasık 2kılo aldım kalcam falan buyudu resmen bunu da belırtı sanmıstm aylsrdır alamayıp sımdi alısımı. hahhahahAy yaa hadiii inşallah bu bu bir belirtidir hamiş güzel haberini alalımm Bana da arkadaşlarım sense bir güzellik var diyorlar ama zayıfladım diyedir dedim bende bilemedim
Tabi canım isteyen yapsın ben faydasını görmedim çünkü onlar faydasını görürler belkicok iyi yapmıssın kotu etkılıyor ıse. tabı burda yanlıs da anlasılmayalım stres yaratmayan ınsanlar kullansın sonuna kadar. belkı sadece yumurtlama gunumde bakarm ben de okadar :) normalde bıkackez yapıodum. umud etmıyorum pek ama kucuk de olsa ohtımal ıste kanamam olmadıgından hayırlısı artık. sen de cevrene kulak ver 3gun kala erken test al bakalım cıkcakmı umarım cıkarr canımmm
burda iki tane hamiş dedi bunu ben test yapmadan yaaaTabi canım isteyen yapsın ben faydasını görmedim çünkü onlar faydasını görürler belkiYaaa benim içime sanki sende var gibi doğuyorr ama hadiii hayırlısı inşallah
Neden kilo almaya çalışıyordun ki zatenn hamişkrn alacaksın benimde fazlam vardı dedim bunları vereyim nasılsa hamileyken alıcam bari dev gibi olmıyım diye düşübdümbuarada ben de kılo almaya calısıyorum bi 3, 4 kılo eksıgım vardı me tesaduf kı bu ay yaklasık 2kılo aldım kalcam falan buyudu resmen bunu da belırtı sanmıstm aylsrdır alamayıp sımdi alısımı. hahhahah
Yaaaaa nasıl beni mest ettin anlatamammmburda iki tane hamiş dedi bunu ben test yapmadan yaaadlkkydlntpl de cok,hıssedıyordu. Senden de duyunca bı garıp oldum keşkeee hıslerınz cıksaa. ben de nedense seni hissettim ılk msjını okuduğumda hatta vallahi:)
boyum 1.61 kılom 45 canım. yanı kumsaatı gbym oyle düz yapıda degıl fızıgım aslında eşim dw alma dıyor ama ben almak ıstyorum cnku eskıden 50 kıloydumNeden kilo almaya çalışıyordun ki zatenn hamişkrn alacaksın benimde fazlam vardı dedim bunları vereyim nasılsa hamileyken alıcam bari dev gibi olmıyım diye düşübdümsen kaç kilosun canım
ınsalalh canım senin ihtimal daha yuksekk. ben aslında cok dua ettım buay Allahım hamıleysem yerleşme kanaması yasayım dıye. hanı erken olur ya coguzaman yerlesme kanaması onu dusunerek etmıstm eşim de kızmstı olsa da olmasn oyle kanama falan dye hahha. ama suan yasadıgım eger o ıse duam sonucu dıcem kesın :) kendım kaşındım dıcemYaaaaa nasıl beni mest ettin anlatamammmhadiii inşallah hamileyizdirrr
Yaaa bırakk almasanaa bebekte düşünüyon hamişken rahat rahat yer alırsın işte ne kadar gğzel fit bir hamile olursunboyum 1.61 kılom 45 canım. yanı kumsaatı gbym oyle düz yapıda degıl fızıgım aslında eşim dw alma dıyor ama ben almak ıstyorum cnku eskıden 50 kıloydum
Belkide rabbim duanı kabul etmiştir ne güzel ya Ama sen kaşınmışın gerçekten inşallah hamilesindir hamile kaldığımızda ufak bir sadaka verelim beladan müsibetten korusun inşallahınsalalh canım senin ihtimal daha yuksekk. ben aslında cok dua ettım buay Allahım hamıleysem yerleşme kanaması yasayım dıye. hanı erken olur ya coguzaman yerlesme kanaması onu dusunerek etmıstm eşim de kızmstı olsa da olmasn oyle kanama falan dye hahha. ama suan yasadıgım eger o ıse duam sonucu dıcem kesın :) kendım kaşındım dıcem
Hadi bakalım sende uyı belkide hamileyizdir inşallah ya rabbim duysun dualarımızı kabul etain isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin . Bana muhakak haber veriyorsun canım tamam mı gelişmelerden güzel haberinş bekliyorumkız cok gec oldu bebiş varsa uykusuz kalma ben buaksam uyyakalmısım yne tv ızlerken ondan yatamadm bı smdı uyku vaktı sen de dınlen yorma hamıleysen bebeğii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?